Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמי זעזועים weitec או kony?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניצן,

מעניין שלפעמים המייבאים והמשווקים הם היותר יקרנים בשוק....

ליאור.

ליאור,

אני מכיר את הבחור , הוא מתמחה בשיפורים וכלל לא יקרן,המחירים שלו טובים מאד-זו לא פירסומת(אין לי אחוזים אצלו)-זו רק המלצה,אך מהכרות עימו מחיריו באביזרי שיפורים ללא תחרות.

ניצן

פורסם
אין פה מישהו שיש לו וויטק באוטו ונסע לפני עם קוני?

וחוץ מזה הבנתי שkw היא חברה יותר טובה מקוני ,לא?

תודה לכולם בכל מקרה..

הקליברה שהיתה בבעלותי בהולנד (צרכי עבודה) נעלה וויטק כשלוש שנים.

הטיגרה בבעלותי כרגע נועלת קוני כשנתיים.

שניהם (הבולמים) ללא תקלות או בעיות.

התנהגות כביש? מצוינת, למרות שאין מה להשוות בין הרכבים הנ"ל.

מוטי, איני מעוניין להכנס אתך לוויכוח.

ליאור, ניצן צודק, אני מכיר אישית את קובי, בחור זהב. יקרן? ממש לא.

פורסם
KW היא חברה מצויינת אבל ממש לא הייתי מגדיר אותה כטובה יותר מקוני... קוני נמנית על החברות הטובות בעולם לייצור בולמים, ממש כמו Penske, Moton, JRZ ו-Ohlins.

מוטי.

מוטי, אתה מצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש.

להשוות את קוני לאוהלינס.

ומצד שני את KW ובילשטיין להוריד מהרשימה הזאת????

הקשר בין קוני צהובים לבין אוהלינס הוא בערך כמו הקשר בין STI לג'אסטי 1000.

נתי

פורסם
ליאור,

אני מכיר את הבחור , הוא מתמחה בשיפורים וכלל לא יקרן,המחירים שלו טובים מאד-זו לא פירסומת(אין לי אחוזים אצלו)-זו רק המלצה,אך מהכרות עימו מחיריו באביזרי שיפורים ללא תחרות.

ניצן

ניצן,

לפעמים אני מקבל רושם דווקא מהדברים הקטנים. אם אני מדבר עם הבחור והוא טוען שהוא היבואן של K&N ויש לו את המחירים הכי נמוכים בשוק (במקרה הזה ספציפית מדובר על סט ניקוי פילטר פתוח של K&N), וחודש לאחר מכן אני קונה אצל בני בייקר את הסט המדובר ב-30 אחוז פחות מאצל ידידנו היבואן - אין לי מילים אחרות לתאר אותו חוץ מאכזבה.

גם אני לא בא לעשות כאן פרסומת ולא מקבל אחוזים מאף אחד אלא בא להראות לחברי הפורום משהו שלמדתי רק בשנים האחרונות, שאם מישהו קורא לעצמו יבואן זה לא אומר שהוא הכי זול (בלי להתייחס לעובדה שהאם זה בכלל נכון...?!)

ליאור.

פורסם

להשוות את קוני ל-Ohlins, כן... ומי אמר שאני משווה את הקוני'ס הצהובים?

את סדרה 28 של קוני אתה מכיר? מה לגבי סדרה 30?

קוני מייצרים קצת יותר ממה שמוכר בשוק ויש להם כמה בולמים שלא נופלים בשום דבר אם לא עולים על כמה בולמים עצבניים מאוד שאני מכיר, כולל כאלה שנמכרים במחירים מטורפים כמו $4000 לחתיכה.

ההיצע של בילשטיין יותר קטן למיטב ידעתי, דווקא ל-KW יש כמה בולמים ברמה גבוהה מאוד מאוד.

מוטי.

פורסם
ניצן,

לפעמים אני מקבל רושם דווקא מהדברים הקטנים. אם אני מדבר עם הבחור והוא טוען שהוא היבואן של K&N ויש לו את המחירים הכי נמוכים בשוק (במקרה הזה ספציפית מדובר על סט ניקוי פילטר פתוח של K&N), וחודש לאחר מכן אני קונה אצל בני בייקר את הסט המדובר ב-30 אחוז פחות מאצל ידידנו היבואן - אין לי מילים אחרות לתאר אותו חוץ מאכזבה.

גם אני לא בא לעשות כאן פרסומת ולא מקבל אחוזים מאף אחד אלא בא להראות לחברי הפורום משהו שלמדתי רק בשנים האחרונות, שאם מישהו קורא לעצמו יבואן זה לא אומר שהוא הכי זול (בלי להתייחס לעובדה שהאם זה בכלל נכון...?!)

ליאור.

ליאור,

אם אנו מדברים על אותו אחד,אזי כאשר אני עשיתי סקר מחירים לגבי מוצר ספציפי,הוא באמת היה הכי זול.

אם נוכחת אחרת,על הכיפק-השאלה אם קנית אותו מוצר מאותו יצרן ב-30 אחוז פחות,

אם כן זה משמעותי.

אגב אינני מכיר את בני בייקר ויכול להיות שלא כל המוצרים שהוא מוכר(K&N) הם הכי זולים.

מה שכן נוכחתי לראות שהפילטרים הפתוחים זולים אצלו,וכן בולמי הקוני(למרות שלא קניתי-כי לרכב שלי זה היה יקר ולא כדאי).

פעם התענינתי אצלו בפילטרי אינבוקס -אך לא היה כזה שמתאים לרכבי,אז ירדתי מהעניין(לאור "השיפור" האפסי ביחס לטרחה עבור ההתאמות הנדרשות).

שאם מישהו קורא לעצמו יבואן זה לא אומר שהוא הכי זול (בלי להתייחס לעובדה שהאם זה בכלל נכון...?!).

מסכים עם כל מילה במקרה זה.

ניצן

פורסם

לי יש WEITEC. אחלה בולמים. לא רעים. לא היו לי בולמים אחרים אחרי המקוריים, לכן אני לא יכול להשוות עם חברה אחרת. אבל בגדול, הרכב מרגיש שונה עכשיו, ולטובה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...