Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להרכיב ממיר מתח שמוציא 2000W .

הרכב הוא רנו אקספרס. האם אני צריך לבצע שינווים קודם לכן ?

מצבר, אלטרנטור, חיווט וכו

תודה מראש MUSH

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

2000W?!

זה המון! המון!

במתח של 12V זה אומר כמעט 170 אמפר. הרבה יותר ממה שהמצבר או האלטרנטור שלך יכולים לספק.

אולי אתה מתכוון 2000V?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה מתכוון ל-200W. אחרת תצטרך להחליף את המצבר והאלטרנטור במינימום.

אם אכן 200 וואט ,אנא בצע חיפוש לפני הנעילה (יום כיפור מתקרב) .

אם 2000W , שקול ברצינות לוותר - סיפור כבד כספית.

פורסם

ישנן מערכות יעודיות להפעלת רתכות דיסקים וכדומה לעבודה בשטח, אבל זה אלטרנטור ענק. ובטח ובטח לא על רנו אקספרס. רצוי על אמריקאיות.

פורסם

אני מעוניין להפעיל מכונת אספרסו לאיזשהו פרויקט.

צריכה של 1500W .

מה אני צריך ?

כסף זו לא הבעיה (לא שלי)

תימחור כללי יעזור

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם
ברנו אקספרס יהיה יותר קל (וזול?) לשים גנרטור בבגאז'...

אכן אם מדובר בפרוייקט קצר-טווח מומלץ ללכת על גנרטור - אפשר לשכור במחירים שפויים.

ממיר מתח של 2000W נשמע לי כמו סיפור-סיפור (אגב: למה צריך החלפת מצבר? ממילא הממיר יופעל רק כאשר המנוע פועל, אז לא יימשך שום זרם מהמצבר כל עוד יש אלטרנטור שמסוגל לדחוף את הזרם הרצוי...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש כאלה של 1500 ו2000 ואט בשוק, אולם אין להשיג בכל מקום וחיה כזו מתחברת ישר למצבר ותעלה לך בין 2000-3000 שח, אם אתה צריך גל סינוס ישר אז המחיר עוד גבוה בהרבה אבל למכונת אספרסו הרגילים טובים.

לדעתי לא משתלם, לא יעיל, לא בר ביצוע

עדיף לקנות גנרטור יהיה כבר יותר זול או להשכיר אחד כזה או כבל מאריך

שיטוט קל מצא http://www.all4spy.com/Product.asp?productid=162

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

גנרטור "טיולים" 2 פעימות ניתן להשיג ב800 ש"ח, עדיף מהכל. ואם לא מספיק לך אז פשוט בקש מחבר כלשהו גנרטור או שתשכיר! זה בטוח הכי זול!

2000 וואט מרנו אקספרס.... אם היית יודע קצת חשמל היית מבין כמה זה מצחיק.:? המנוע שלך היה נעצר ונכבה.

פורסם

1500W זה לא כול כך הרבה, ורוב הזמן המכונה לא תצרוך 1500W. זה מצב מקסימלי,

עכשיו לעניין, בפורום האהדיו יש הרבה אנשים שמרזיקים מגברים עם הספק כולל של מעל 1500W.

אין עם זה בעיה, חוץ מזה לדיזלים יש אלטרנטורים מכובדים.

את הממיר שלך אתה צריך להתקין כמה שיותר קרוב למערכת החשמל של האוטו, - מצבר.

החוטים שאתה צריך לחבר מהמצב לממיר זה חוטים בעובי 4AWG (פרטים בפורום אהודיו).

אתה צריך כבל חיזוק עבה יותר במקביל לכבל הסטנדרטי מהאלטרנטור למצבר (פלוס) שלא תהיינה נפילות

מתח.

עוד משהו?! אתה יודע על איזה ממיר אתה הולך לבנות? יש ממירים שסתם רשום עלייהם 2KW. תשים לב. הקישור שנתנו פה, זה ממיר מעולה.

עכשיו לא צריך גל סינוס נקי, אפשר להשתמש בממירים פשוטים גם משום שאין מעגל אלקטרוני מורכב,

כול ההספק הזה הולך על חימום המים של המכונת קפה ועל הרכיבים המכניים שמבצעים פעולות.

תמיר

פורסם

לי יש ממיר של 950 וואט ,

את הממיר עשיתי לבד מ ups , מוציאים את הסוללות שלו ומחברים ישירות למצבר .

אני חיברתי אותו מאחור ורחוק מהמצבר ולכן העברתי כבלי הנעה בעובי 25 מ"מ מהמצבר ישירות אליו (כמובן שאחרי פיוז וכו') .

עשיתי שקע חיצוני , הצלחתי להפעיל שואב אבק של 1200 וואט , מקדחה רצינית ודיסק .

קח בחשבון שמכונות קפה זה הרבה גופי חימום שצורכים המון (אם אתה מדבר על מכונה רצינית )

נראה לי ש 1500 וואט זה קצת ושאתה טועה , אצלי המכונה בעבודה היא על חיבור של תלת פאזי .

• תוכן חדש...