Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המתעסקים ברכב שלי....

כשאני מחנה את האוטו לכמה שעות, לפעמים הוא יורד לריצפה ולפעמים נשאר בגובה הרגיל, מה גורם לזה? כמובן שזה התחיל מאז שסתום הבלימה התקול לכאורה, האם קשור?

הקסנטיה איך לא....

פורסם

אני אומנם לא מומחה בקסנטיה ,אבל נראה לי שהרכב הנ"ל צונח קצת שהמשאבה ההידראולית לא עובדת כאשר הרכב כבוי. אם הוא לא כנראה שיש בעיה בשסתום וזה מצדיק כניסה למוסך.

JDM :twisted:

פורסם

צביקה אמר את דברו והוא יודע!

ככתוב, השמועה אומרת ששסתום הבלימה לא תקין, האם קשור?

בנוסף כתבתי בשרשור אחר שהשסתום המרכזי מתקתק כל שניה בערך, כ60 תקתוקים לדקה.

שוב, האם קשור? כי את שני החלקים הזמנתי כבר. האם תפתר הבעיה?

פורסם

בהחלט יתכן שהבעיות קשורות. בקסנטיה יש מנגנון Antidive ששולב בה אחרי שלקוחות ראו BX שקועות וחשבו שהן "מתות"...

מאגר הלחץ במכונית שלך תקול (אלה התיקתוקים שאתה שומע). בנוסף, שסתום הבלימה, אם אכן תקול, יכול לאפשר ללחץ ההידראולי "לברוח" חזרה למיכל, וכתוצאה מכך המכונית שוקעת.

פורסם

אוקי הבנתי, סגור העניין, שני החלקים יוחלפו, ובאמת האוטו נראה מזוויע כשהוא שוקע...

תודה רבה!

פורסם

אני מציע לפתוח תרד דביק בשם הקסנטיה של ארזארז גברגבר:wink:

או הרפתקאות ארז במערכת ההידראולית בכיכוב נוזל הבלמים.

פורסם

האמת כל בוקר אני קם להרפתקאה חדשה, הייתי מאוד שמח לעשות את מה שהצעת אבל למנהלים יש יד קלה על ההדק...

פורסם

יש בחור שחייב לי דיי הרבה כסף, ואני לא שואל אותו מאיפה הוא מביא, הוא פשוט מביא, אז העלות היא אפס...

אבל זה מה יש כי אין לי 5000 שקל לעשות את זה.

פורסם
יש בחור שחייב לי דיי הרבה כסף, ואני לא שואל אותו מאיפה הוא מביא, הוא פשוט מביא, אז העלות היא אפס...

אבל זה מה יש כי אין לי 5000 שקל לעשות את זה.

אני חושב שהמשפט האחרון מטיל אור חדש (או לא) על טיב מערכת היחסים עם הקסנטיה. :|

ארזארז, תשמע לי, גם לי אין גרוש על הנשמה אבל אני עדיין מחזיק במשפט

"מה שזול עולה ביוקר". תעשה מאמץ, ותגייס מה שצריך כדי לתת טיפול אוהב ומסור למכונית,

ותאמין לי שהיא תחזיר לך אהבה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה צודק לחלוטין.

קודם כל המשפט הוא "זול מתחיל ב-ז' "

אבל פשוט אין לי מאיפה לשלם עכשיו 5000 שקל.

מחיר מוגזם לכל הדעות.

אז יופי זה נורא קל לשבת מול המחשב ולתת עצות ולהגיד אל תעשה ככה תעשה ככה אתה חייב להשקיע את הכל גם אם אין.

נכון שאתם לא אוהבים גישה כזאת אבל אתם חייבים להיות מציאותיים לפעמים.

פשוט אין. אז או זה או השבתה.

ולא אני לא ימכור את האוטו כדי לרצות כמה אנשים לא מציאותיים.

תודה רבה וסליחה על התגובה הזאת שבטח לא תאהבו. :|

• תוכן חדש...