Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU 9855

aviss
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש מושג איך מכוונים את הסאונד? באיזה תדר חותכים כל רמקול?

המוזיקה שאני שומע היא האוס/טראנס.

תודה מראש.

Hu: Alpine 9855R / Amp: JBL GTO75.4 / Compnenets: Kicker K65.2 / Sub: Planet Audio M2-P212

פורסם
זה פרטני לכל רכב/רמקול/סט-אפ.

תגיע לאחד המפגשים , יסבירו או יכוונו לך.

.

הסט אפ רשום בחתימה והרכב הוא בלאנו.

המפגשים לצערי נערכים באיזור המרכז, לכן אם מישהו התעסק עם המכשיר הזה, אשמח על שיתוף הפעולה.

Hu: Alpine 9855R / Amp: JBL GTO75.4 / Compnenets: Kicker K65.2 / Sub: Planet Audio M2-P212

פורסם

**נערכה התגובה, תשתדל להיצמד לנושא. אם לא בא לך לעזור לבחור אתה לא חייב לרשום כלום**

ואתה בטח חושב שעם הסט-אפ כתוב ברשימה מישהו ידע איך לכוון את הHU שלך?

ZZR

פורסם

הקפצה.

אני מבקש לחתוך את התדרים כך שהסאב לא ינגן את התדרים הגבוהים (על מנת לא להזיק לו).

באופצית הקרוס חתכתי את הסאב כך שהחלק הימני שלו חתוך כלפי מטה, אך עדיין קשה להבחין

בהבדל.

מה לעשות?

*באיזה תדר מומלץ לחתוך כל רכיב?

פורסם

קשה להאמין שמשהו יכול לתת לך תדר מדוייק לחתוך את הרכיבים בלי להיות איתך ברכב - זה יהיה כמו לשלוח לוטו.

הכללים המנחים הם להגיע לנקודת פתיה בה תחתוך את הסאב בנקודה הגבוהה ביותר שבו שומע דרך הסאב קולות דיבור ואת הקומפוננטים בנקודה הנמוכה ביותר בה אין הם מעוותים באס.

מנקודה זו תשחק אם הכיוונים עד לתמצא את מה שישמע לך טוב ביותר. תנסה לחפוף בין תדרים (סאב 80 קומפ 70), לשחק עם שיפוע החיתוך ויתכן שעקב מבנה הרכב והשפעת ה"CABIN GAIN" תוצאות טובות יתקבלו על ידי השארת חורים בחיתוכים כאשר השיפוע לא תלול (סאב 63 קומפ 80).

אני מקווה שזה יעזור לך

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
קשה להאמין שמשהו יכול לתת לך תדר מדוייק לחתוך את הרכיבים בלי להיות איתך ברכב - זה יהיה כמו לשלוח לוטו.

הכללים המנחים הם להגיע לנקודת פתיה בה תחתוך את הסאב בנקודה הגבוהה ביותר שבו שומע דרך הסאב קולות דיבור ואת הקומפוננטים בנקודה הנמוכה ביותר בה אין הם מעוותים באס.

מנקודה זו תשחק אם הכיוונים עד לתמצא את מה שישמע לך טוב ביותר. תנסה לחפוף בין תדרים (סאב 80 קומפ 70), לשחק עם שיפוע החיתוך ויתכן שעקב מבנה הרכב והשפעת ה"CABIN GAIN" תוצאות טובות יתקבלו על ידי השארת חורים בחיתוכים כאשר השיפוע לא תלול (סאב 63 קומפ 80).

אני מקווה שזה יעזור לך

תודה.

*רק שאלה, אפשר לעשות את הכיוונים הללו בווליום גבוה או שזה יפגע ברמקולים?

פורסם

עדיף שתכוון לפי הווליום שאתה אוהב לשמוע בו

דרך אגב איך הקומפוננט שלך?הכוונה שמעת אחרים לפני שקנית אותו ואז החלטת ללכת עליו?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
עדיף שתכוון לפי הווליום שאתה אוהב לשמוע בו

דרך אגב איך הקומפוננט שלך?הכוונה שמעת אחרים לפני שקנית אותו ואז החלטת ללכת עליו?

שמעתי את ההיבריד אוביישן בצד אחד מול הקיקר בצד שני.

הקיקר היה יותר עוצמתי.

בזמן שההיבריד נכנס לרוויה מהר יותר, אפשר היה לתת לקיקר עוד ווליום.

מבחינת איכות, קשה היה לשים לב להבדל, שמעתי זמן לא מבוטל את שניהם ורוב האנשים בחנות

לא שמעו בהבדל.

לדעתי הטוויטר של ההיבריד צרח.

למוזיקה שאני שומע (שזה בעיקר בומ בומ), הקיקר עדיף והוא זול יותר.

רק שני דברים, לקיקר אין אחריות ולהייבריד יש אחריות של שנה.

דבר שני ההיבריד נראה יפה יותר וקל יותר, הנדסת אנוש מוצלחת לעומת הקיקר שלא נראה משהו.

בסופו של דבר שניהם לא נראים לעין, אז השיקול שלי היה הקיקר.

גם לגבי הסאב, שמעתי שלושה: פוניקס גולד, אייפוניקס והפלנט אודיו. האחרון נשמע עוצמתי יותר.

פורסם
איזה סדרה הקיקר שלך?

RS?

טל

K65.2

דרך אגב יש הבדל בין K ל KS?

• תוכן חדש...