Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

REAL LIFE vs GRAND TURISIMO 4

turbo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו משפט המפתח:

" So you're ultra -rapid around the Nurburgring in a Nissan 350Z on your PlayStation. Does that mean you'll be any good at the real thing? "

זהירות זה ממכר!!!, הזהיר אותי לא פעם, המוכר בדיוטי פרי, ברגע שרכשתי לילדיי

את המשחק החדש גרנד טוריסימו 4, ואוי כמה שהוא צדק.

ילדים ובני נוער, שעדיין לא מלאו להם ה"גיל שאפשר להתחיל " לנהוג/רישיון.

חובבי רכב ,שכל עולמם באותה תקופה מצומצם ב קריאת ירחונים ופינטוז תחושות

ש בהחלט לא קרוב בדיוק לדבר האמיתי.

גרנד טוריסימו 4, בהחלט מביא סימולציה מופלאה המשלבת את הסביבה האמיתית

בשילוב נתונים אמיתיים , וכמה שיותר קרובים למציאות גם בתנועה-מהירות/האצות וכו'.

ותנסו את זה פעם מול מסך "53 (פלאזמה) מלבני או מקרן.... :shock:

בוא נעבור לת'כלס -האם אתם חושבים שאם אתם אולטרא מהירים בגראנד טורסימו 4,

אתם תשיגו תוצאה דומה /זהה לחלוטין גם במציאות-על אותו המסלול בדיוק ועם אותו הרכב?

(לילדים ה"גדולים" שיש להם רישיון נהיגה וניסיון כמובן)

ירחון CAR (ספט' 05), לקח את העיניין ברצינות -ויצא (או נכנס הביתה לפליי סטיישן)למבחן מרתק.

המכונית:במקרה זה היא גרסה מיוחדת של ה 350Z, בשם GT4.(ע"ש המשחק) גם במציאות ובמשחק.

ניתן לכם קצת "להתבשל" ...

תוצאות וסיכום בהמשך.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

ברור שלא. וקראתי את המבחן. הייתי כותב כאן את התוצאות כי אני יודע כמה זה מעצבן שכותבים טיזר ולא מספרים הכל, אבל שכחתי בדיוק כמה היה ההפרש (לטובת המשחק, כמובן), אז אני אחכה כמו כולם :-P

בלי קשר, במגזין אוטו של החודש מתפרסמת כתבה על הנורבורגרינג עם 911 חדשה. הזמן שנעשה שם הוא 9 דקות, כאשר במשחק ניתן לרדת מ-8 עם אותה מכונית. ההבדל הוא - שלקובע הזמן על המסלול הייתה זו הפעם הראשונה על מסלול מרוצים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מתנצל מראש על הסטייה מהנושא.

אני מתעניין ברכישת המשחק לאחיין (לצערי הבת הגדולה שלי עדיין בגיל בו עובדים חזק על הקואורדינציה) עבור ה-PS2 שלו.

האם יש טעם ברכישת המשחק ללא הגה? או לוותר? או לרכוש הגה? או....מה?

האם הרכישה הכוללת או החלקית כדאיות עד כדי מריבה עם האחיין על תורו של מי זה? :wink:

בתודה מראש על ההתייחסות הרצינית.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

חי , המשחק מדהים גם בלי הגה.

ואתה תריב עם אחיין שלך על של מי התור , אבל לרוב אם תשחקו שניכם תשחקו אחד נגד השני.

מה שכן , מומלצים 2 כרטיסי זיכרון כדי ששניכם תעשו משחקים ותשמרו בנפרד ( אי אפשר על אותו הכרטיס זיכרון ).

יהיה באסה שתגלה שאת ה200SX המשופרת עם 400 כ"ס שמסתובבת מושלם האחיין מכר לטובת סובארו אאוטבק אטמוספרית.

:)

התוצאה לא כ"כ מפתיע אבל הכתבה נשמעת מאוד מענינת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שוב אומר מבחן מעניין, מרתק , ומהנה גם יחד.

כתב רכב מנוסה כדוגמת ביל תומאס (כותב הכתבה כמובן).

השיג את התוצאות הבאות:

תוצאות

בפליי סטיישן = 7 דקות ו...57.605 שניות בלבד.

על הכביש(בנורבורגרינג) = 9 דקות ו... 03.786 שניות בלבד.

ולא נכנס לתחושות אותן חווה תומאס במהלך הנהיגה פיזית במסלול נורבורגרינג המדהים

כשלעצמו, לעומת ישיבה מול הסימולטור -כלומר הפלייסטיישן במשחק גרנד טוריסימו 4.

נ.ב

sronis, אתה וחבריי הפורום חיכיתם לתוצאות ולהמשך 38 דקות בלבד .

מעצבן? פעם התלוננת על פקקים.... :wink:

בכבוד רב

אילן פ.

אוי כמה שאני לא אוהב טיזרים!

ספר כבר,

God Damint!:twisted::wink:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

נשמע כמו פיתרון מושלם לכל אלו שמתכוונים לנסות את הטבעת (נור..בורג..רינג.. עזבו!) ולא מכירים את המסלול, או שרוצים לתרגל ולשנן את המסלול.

בצורה דומה, למדו נהגי F1 את המסלול הטורקי החדש לפני שאפילו ראו אותו!

פורסם

בלי קשר, במגזין אוטו של החודש מתפרסמת כתבה על הנורבורגרינג עם 911 חדשה. הזמן שנעשה שם הוא 9 דקות, כאשר במשחק ניתן לרדת מ-8 עם אותה מכונית. ההבדל הוא - שלקובע הזמן על המסלול הייתה זו הפעם הראשונה על מסלול מרוצים...

רוני

במשחק אין את ה-911 החדשה. בעצם אין שם בכלל דגמי פורשה אלא רק שיפורים של דגמי פורשה ע"י RUF.

ול- XENON: ב xbox יש תחלופה שהיא כמעט זהה באיכותה לגראן טוריסמו (מבחינת הריאליסטיות בגראפיקה ובהתנהגות המכוניות) - Forza Motorsport

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

יש לי את גרסה 3, ואני חושש מאד מרכישה של 4. פשוט הייתי מכור טוטאלית. כל לילה משחק עד ארבע, ומגיע למיטה תשוש, מודיע לאשתי שהיא חייבת לזרוק את הפלייסטיישן מהבית כי אני חייב לישון לפעמים. אבל אז זכיתי בעוד מירוץ, שיפרתי עוד מכונית, וזה לא נגמר...

ודרך אגב, את ההגה לא ממש אהבתי. מי שמתרגל לסטיק, כבר מתקשה להפרד ממנו.

פורסם
במשחק אין את ה-911 החדשה. בעצם אין שם בכלל דגמי פורשה אלא רק שיפורים של דגמי פורשה ע"י RUF.

נו, אל תקלקל :wink: יש RUF שהיא מספיק קרובה בנתונים... והאמת היא, שגם במציאות ה-911 קאררה S מסוגלת לעשות פחות מ-8 דקות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מתנצל מראש על הסטייה מהנושא.

אני מתעניין ברכישת המשחק לאחיין (לצערי הבת הגדולה שלי עדיין בגיל בו עובדים חזק על הקואורדינציה) עבור ה-PS2 שלו.

האם יש טעם ברכישת המשחק ללא הגה? או לוותר? או לרכוש הגה? או....מה?

האם הרכישה הכוללת או החלקית כדאיות עד כדי מריבה עם האחיין על תורו של מי זה? :wink:

בתודה מראש על ההתייחסות הרצינית.

חי

זאת הבת שלך באווטר?

אולי תגיד לה שרצוי שהיא תסתכל על הכביש כשהיא נוהגת? :lol:

אה..ועם הגה החוויה של המשחק היא שונה לגמרי והרבה יותר כיפית.

מומלץ!

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

• תוכן חדש...