Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

low id

aliku
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האימיול שלי (ההוא המהיר יחסית) קרה לו משהו והוא התחיל לעשות בעיות בהתחברות כגון- הוא אומר שרזורבק 2.0 (הגרסא הכי טובה) הוא מת או משהו כזה..

ומתי שהו מתחר זה רושם שיש לי LOW ID

יש לי כמה שאלות:

1. מה זה לעזעזל LOW ID?

2. איך נפתרים מזה?

תודה מראש.. אליק

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוודא שיש לך את הגרסא האחרונה, יצא לי כבר להתחבר עם low-id סתם ככה אחרי שהייתי מחובר במשך כל הזמן עם high-id, כששידרגתי העניין נפתר.

פורסם

LOW ID אומר שהפורטים של האימיול חסומים.

זה יכול להיות חסימה של תוכנה (פייר וולים של ווינדוז, נורטון וכו'.)

וזה יכול להיות חסימה של חומרה (ראוטר, מודם עם פייר וול, רשת וכו')

אם יש לך ראוטר כנס לתפריט של הראוטר ותפתח את הפורטים של האימיול, יש ראוטרים שאי אפשר לפתוח ויש מודמים שאי אפשר לפתוח, אבל לפחות תנסה.

בפייר וואל של תוכנה הכי פשוט זה לבטל את הפייר וואל כשמתמשים בתוכנות שמצריכות פתיחת פורטים או להיכנס לתפריט של התוכנה ולפתוח שם את הפורטים.

בהצלחה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לי יש פיתרון בשלושה שלבים:

1) control panel -> add/remove programs -> emule -> uninstall

2) תוריד ביטורנט.

3) תהנה מיותר קבצים ומהורדות במהירות כפולה ויותר, בלי כל המשחק הדבילי הזה של low id/ high id.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אם עושים הסרה של תוכנית היא אף פעם לא תמחוק את התיקייה של הזמניים ושל מה שהושלם.

אבל על כל מקרה תגבה את שתי התיקיות האלה ואז תסיר ותתקין מחדש.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לא עובד...תודה מחפש מהירות...

תגיד אני שיניתי את הclientport ואת ה-TCP שלי, כמו שאמרו שם, נראה לי בגלל זה זה לא עובד

כי לא עשיתי חוץ מזה כלום...

אני יכול להחזיר את הTCP הקודם?

פורסם

אלה שעובד להם (לא ביטורנט) מה האתר שממנו לקחתם את התוכנה? (ולקשיי ההבנה: מאיפה הורדתם את האימול)

• תוכן חדש...