Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא באוטו של אמא שלי, אני אשמח לקבל עזרה כי אני מחר חוזר לצבא. אז ככה:

הרכב הוא קליאו ידני, וכשאני נותן גז ממש ממש (ממש!) בקטנה, המצב בסדר ורואים שהגלגלים מקבלים כח ואוטו מאיץ. הבעיה מתחילה כשאני לוחץ קצת יותר על הגז, ואז פתאום הטורים קופצים, הגלגלים לא מקבלים כח, והאוטו נוסע כאילו אני בניוטרל.

יש לציין שזה פעם ראשונה שניסיתי והצלחתי לנסוע על 10 קמ"ש בהילוך שלישי, האוטו לא נכבה!

כמו כן כשאני עומד, מעביר לראשון ועוזב את הקלאץ' האוטו נכבה אבל ממש "בעדינות" ולא רועד/קופץ כמו שהיה תמיד. (פעם אחת אפילו לא נכבה)

אני לא חכם גדול אבל ההגיון אומר שהבעיה היא או בהילוכים או בקלאץ'. למישהו יש כיוון יותר מפורט?

תודה.

פורסם
הבעיה היא באוטו של אמא שלי, אני אשמח לקבל עזרה כי אני מחר חוזר לצבא. אז ככה:

הרכב הוא קליאו ידני, וכשאני נותן גז ממש ממש (ממש!) בקטנה, המצב בסדר ורואים שהגלגלים מקבלים כח ואוטו מאיץ. הבעיה מתחילה כשאני לוחץ קצת יותר על הגז, ואז פתאום הטורים קופצים, הגלגלים לא מקבלים כח, והאוטו נוסע כאילו אני בניוטרל.

יש לציין שזה פעם ראשונה שניסיתי והצלחתי לנסוע על 10 קמ"ש בהילוך שלישי, האוטו לא נכבה!

כמו כן כשאני עומד, מעביר לראשון ועוזב את הקלאץ' האוטו נכבה אבל ממש "בעדינות" ולא רועד/קופץ כמו שהיה תמיד. (פעם אחת אפילו לא נכבה)

אני לא חכם גדול אבל ההגיון אומר שהבעיה היא או בהילוכים או בקלאץ'. למישהו יש כיוון יותר מפורט?

תודה.

קלאץ מחליק/ גמור, זקוק להחלפה !

מחר בבוקר למוסך!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זה מאוד קשור לאופי הנהיגה ולא רק לכמות הקילמטרים שאתה נוהג... אם אתה מושך הרבה פעמים את הילוך ראשון אתה "הורג" את הקלאץ'. נ.ב, מצאת כבר הונדה?

• תוכן חדש...