Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמותת נהגי המרוצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התקיימה ישיבת ועד עמותת נהגי המרוצים ,נכחו בישיבה היו"ר דני לוי ,המזכיר אהוד לוי

חברי הועד ,ומס' אורחים/מוזמנים

לבקשת אהוד לוי מזכיר העמותה לא אדווח מה היה בישיבה ,והשאיר לעמותה לדווח על ההצעות שהועלו בישיבה ועל ההחלטות שנתקבלו

בתקווה אמתית שנוכל לאחד מאמצים ולפעול לקידום החוק ,והספורט המוטורי

אריה פאהן

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אריה שלום !

אם היה כינוס סודי איך זה שקיבלת אישור כניסה ?

יש לך אולי איזה סיפור קטן פיקנטי על מה שהתחולל שם?...

אני מקווה שיש התקדמות בתחום של הספורט המוטורי.

פורסם

רמי שלום

ברוך בואך לפורום :-) אני רואה שהיום נרשמת

בימים כתיקונם הייתי כותב ומדווח בלי שום עקבות ( אין סיבה שלא ),הפעם אחרוג ממנהגי ואחכה שהדיווח יצא באופן רישמי ע"י נציג העמותה

אם כל אחד מאיתנו הוותיקים והצעירים ישימו את משקעי העבר מאחור

יישום הדברים שעלו אתמול יכול לדעתי להוביל את כל מי שהעיניין קרוב לליבו לדרך חדשה שתוביל את כולנו בצורה משותפת אל המטרה הנכספת שהיא פעילות ספורט מוטורי חוקי

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
אריה שלום !

אם היה כינוס סודי איך זה שקיבלת אישור כניסה ?

יש לך אולי איזה סיפור קטן פיקנטי על מה שהתחולל שם?...

אני מקווה שיש התקדמות בתחום של הספורט המוטורי.

כינוסי העמותה אינם סודיים - כמעט כל מי שרוצה ויש לו מה לתרום - מוזמן!

יום קודם לכן, נערך כינוס של נהגי הקטגוריה 2X4 ונתקבלו מספר החלטות חשובות. בדיון השתתפו ו/או יוצגו כל נהגי הקטגוריה כמעט.

על מנת לא לגזול מ IRDA את הראשוניות והרייטינג אומר רק - כי הוחלט על תקנון קובע לקטגוריה - על תקינה לרכבים ועל אופי המסלולים. את כל הפרטים תוכלו לקרוא באתר עמותת הנהגים בימים הקרובים. עוד אציין - שלמרות הנושאים הגורליים לגבי כל נהג ונהג (השפעות מרחיקות לכת על חלק מהנהגים ביחוד הנושאי תקינה, נפח, הנעה) - היה דיון ענייני מאוד, שקט מאוד וביעוץ של ברוך לביא וסיוע צמוד של יובל מלמד (נהג הקטגוריה הבכירה היחיד שהורשה להשתתף בדיון - וגם תרם את המקום והכיבוד :wink: ) - נקבע תקנון מקצועי ומסודר לקטגוריה. עכשיו תור הקטגוריה הבכירה ללכת בעקבותינו (בד"כ אנחנו רודפים אחריהם - הפעם אנחנו מובילים :-P ).

ולמי שלא מכיר את הכתובת:

www.irda.co.il

אלון

• תוכן חדש...