Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה GTI - מחיר שוק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב , דיפרנציאל מוגבל מגיע בקופרה ולא בgti

www.vag-club.com

את זה הבנתי, רק עד כמה שהבנתי, ב 98 לא היה דיפרנציאל מוגבל החלקה גם בקופרה, ככה שאים משוים את קופרה 98 מול GTI 98 אז ההבדלים הם רק קוסמטים, לא?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קשה לי להסביר לך על הכיסאות באינטרנט.

הכיסאות של הקופרה2 הן לא כיסאות כמו של מרצדס או משהו, אם זה מה שהבנת.

הן כיסאות עור ספורטיביים. לא דומים בכלל לכיסאות של ה GTI. והם אוחזים מעולה.

אגב, האוטו דווקא נוח לגבוהים, אבל לא כ"כ נוח לשמנים. הכיסאות אוחזים בצדדים ולכן למי ששמן קצת יותר מדיי, הכיסא אוחז אותו יותר מדיי...

אל תחשוב לעצמך "האם שווה לחכות לקופרה שנת 98' במקום ה GTI שנת 98'". כי את שני הדגמים יש קצת מאוד, תקנה את זו שבמצב טוב יותר. ותאכלס, אני לא חושב שאתה תמצא גם GTI 98' וגם קופרה 98'.

אני הייתי מפחד לקנות את הרכב מסוחר, זה שהוא מתחייב זה לא עוזר תמיד יותר מדיי. אבל כמו שאמרת, במידה ובודקים כמו שצריך (ולא, מכון בדיקה בלבד לא מספיק) אז אפשר להתחיל לחשוב על זה.

בקשר למחיר,

השבוע התקשר אליי בחור נחמד שראה שהקופרה שלי למכירה. הסברתי לו שהיא כבר לא, והוא הסביר לי שהוא בדק קופרה אחרת, גם שנת 2000 ורצה לקנות אותה. המוכר התחייב לו על הכל ובאמת לא היה תאונת שילדה - אבל המצב שלה היה זוועתי. הכל... הוא הוריד את הבחור מתחת למחירון ובסוף לא קנה. אמרתי לו שגם אם הייתי מוכר, מתחת למחירון לא הייתי מוכר, למרות שגם יש לי ק"מ גבוה יותר מהקופרה השנייה שהוא בדק. הוא אמר, ובצדק, שהוא מוכן לשלם מחירון + על קופרה ששווה את זה מאשר מתחת למחירון על אחת שעברה שואה.

אז בקשר למחיר, השאלה היא מה אתה מחפש להרוויח - עוד 2-3K, או הרגשה כיפית ושקט מכאבי ראש?

לדעתי, האוטו שווה את המחירון שלו. אם אפשר להשיג קופרה99' מאשר GTI 98' אז זה שווה, אבל אין הרבה כאלו ולכן זה לא שאלה קלה.

Back to the original - NC again.

פורסם

סבבה, תודה רבה על התשובה המקיפה.

ככל הנראה אני אקח אותה לבדיקה ביום חמישי, לא משהוא רציני, רק בדיקה לפני קניה+ בדיקה מקפת במוסך VAG בחיפה+ קפיצה לפחח שלי בעילבון. :-D

אם כולם מאשרים אז אפשר להגיד "מזל טוב".

דא"ג, מה הסיכוי למצוא LSD של קופרה בארץ?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תראה אני מכיר את הרכב, כי חבר לקח אותו לבדיקה ובבדיקה התגלה שלרכב יש קצה שילדה.... דרך אגב אם אני לא טועה הרכב המדובר הוצג בלטרון ... בסמוך לאוודי למינהם.

Offer Nissim In the mix

• תוכן חדש...