Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין לנטיס לבלנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע תקציב של 30K השאלה שלי היא בין השנתונים 95' ל97'.

מה עדיף מכל הבחינות דלק ביטוחים גודל אמינות מהירות בטיחת וכו' וכו'...

אני אשמח אם תעזרו לי בזה תודה מראש.

פורסם

להתלבט בין לנטיס ובלנו זה כמו להתלבט בין סוזוקי אלטו לגולף!

בלנו אוטו עממי פשוט ולא בטיחותי, כמובן למשפחה מצומצמת שייכת לקטגוריה משפחתית קטנה.

לנטיס משפחתית גדולה , מהנה יותר בטיחותית ויותר מכונית!!

אם אתה מחפש פשוט עממי שייסע בלי הפסקה לך על בלנו.

הנאה מנהיגה יותר משפחתית וחזקה לך על לנטיס.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

בלנו והלאנטיס אותם מימדים, שניהן משפחתיות.

בלנו לא שייכתת למשפחתית קטנה.

הנאה מנהיגה? שניהן שני מכוניות משעממות.

אני הייתי הולך על בלנו, הייה לי ניסיון טוב איתה.

פורסם

שתיהן משפחתיות, שתיהן פשוטות ולא ממש בטיחותיות. לנטיס מרווחת יותר. בוודאי שלא מהנה יותר או "יותר מכונית". היא גם לא חזקה יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שתיהן משפחתיות, שתיהן פשוטות ולא ממש בטיחותיות. לנטיס מרווחת יותר. בוודאי שלא מהנה יותר או "יותר מכונית". היא גם לא חזקה יותר.

רוני[/quote

הלאנטיס בטיחותית יותר מהבלאנו(3 כוכבים מול 1 וחצי בסוזוקי),יש לה ABS,תא הנוסעים והמושבים שלה עדיפים,והיא הרבה פחות "קרש" מהבלאנו.

מבין השניים הלאנטיס מכונית טובה יותר ומקנה תחושה עדיפה,למרות שיש אופציות טובות יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני לא ימליץ יותר מדי ולא יגיד מה שאני לא יודע,מה שבטוח זה שלאנטיס לא חזקה ייותר מבאלנו זה ב 100%!

נהגתי בלאנטיס פעם פעמים לעומת באלנו שאני נוהג קבוע ולאנטיס יותר רכה ונוחה בכביש.

פורסם

אני הייתי הולך ... ברגל ! :)

סתם, לנטיס! עדיפה בהכל חוץ מאולי שתיהיה לה צריכת דלק גבוה יותר.

נהגתי ב323 שנת 95 היא מרווחת מקדימה ויש לה הגה די חד(אל תהרגו אותי!!! זאת דעתי! התחושה הייתה שאיך שמסובבים את חזק את הגה מרגישים שהאוטו פונה בחדות

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בגדול שתי מכוניות מאד דומות, שתיהם אמינות, אצל הבלנו הראש רגיש אז שים לב שאתה בודק בלנו שיש לה מים ירוקים, שלא שמו מים רגילים.

שאתה בודק את המכוניות תבקש לעשות סיבוב, תראה מה אתה יותר אוהב אישית עד כמה שאפשר לאהוב.

הבלנו טיפה יותר קשה מהלנטיס שהיא יותר רכה ולכן הלנטיס מרגישה יותר נוחה והבלנו לידה מרגישה יותר אוחזת עד כמה שניתן להגיד על המכונית הזו.

בגדול-לנטיס משפחתית אולטימטיבית רכה. בלנו משפחתית קצת יותר פשוטה אם כי יש אנשים שאוהבים אותה, הכל תלוי בעיני המתבונן וכבומן דרישותך מהרכב.

אני אישית מעדיף את הבלנו אם כי היא לא נוחה בגרוש, כי אני שונא את הלנטיס באופן כללי שלטעמי זה אוטו אפרורי ונשי עד מאד.

בגדול אין הרבה הבדלים בין המכוניות הנ"ל

יום טוב.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
הלאנטיס בטיחותית יותר מהבלאנו(3 כוכבים מול 1 וחצי בסוזוקי),יש לה ABS,תא הנוסעים והמושבים שלה עדיפים,והיא הרבה פחות "קרש" מהבלאנו.

מבין השניים הלאנטיס מכונית טובה יותר ומקנה תחושה עדיפה,למרות שיש אופציות טובות יותר.

בEURONCAP מופיע רק מבחן של הבלנו מאיפה ראית שללנטיס 3 כוכבים?,היא לא נבחנה באתר.
פורסם

חברים, להזכירכם, ללאנטיס מנוע 1.8 וגם 1.6, לכן יתכן שאחד מכם הרגיש שהלאנטיס חזקה יותר לעומת הבלאנו.

למנוע ה-1840 סמ"ק 115 כ"ס ב-6000 סל"ד ו-16.5 קג"מ ב-4000, ולמנוע ה-1.6 מעט מעל 100 כ"ס וכ-15 קג"מ בקירוב.

דגמי 95-6 נמכרו עם המנוע המגודל בלבד, בעוד שב-97' נוסף ה-1.6 שגרף את רוב המכירות.

היות ואיני מנוסה כלל עם הבלאנו ואיני נוטה לבדוק את תפוקת הכוח האימתנית של המנוע שלנו חדשות לבקרים, לא אעיד בנוגע להשוואת הכוח.

אוכל להצהיר על צריכת הדלק בלאנטיס 1.8 שלנו: כ-7 ק"מ לליטר בנסיעות עירוניות (שרובן ככולן כ-3-4 ק"מ בלבד), וכ-13 ק"מ לליטר בנסיעה בין עירונית.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

הלאנטיס מרווחת יותר מרגישה מפוארת, מכובדת, ובטיחותית יש לה כסטנדרט כריות אוויר וABS לעומת הבלנו, אך הבלנו חיסכונית יותר, פשוטה לאחזקה, מרגישה קלה יותר, ומשפחתית פחות.

סה"כ הבחירה תלויה במה שאתה דורש ומחפש מהרכב.

אני הייתי מחפש את שניהם והראשונה שתמצא שמורה מאוד יד נמוכה ומטופלת תקנה כי ב30K ק"מ מצב הרכב הוא פרמטר מאוד חשוב

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ומה עם הסופר בלנו? גם אותו סיפור?

מצאתי סופר בלנו יד ראשונה עם כל התוספות.

עשתה 105K

מה היתרונות שלה?

פורסם
אם אתה מחפש פשוט עממי שייסע בלי הפסקה לך על בלנו.

הנאה מנהיגה יותר משפחתית וחזקה לך על לנטיס.

אורן

במדינה מתוקנת לכתוב "הנאה מנהיגה" ולאנטיס באותו משפט היה גורר הוצאה להורג בכפית. אני גם לא מבין מה הופך למכונית "ליותר משפחתית". מה, היא עושה בייביסיטר לילדים? מורידה את הכלב לטיול?

הבאלנו היא פחנוע קטן ואמין (ואני חושב שמהיר מהלאנטיס, לא בשל המנוע האדיר אלא בשל העובדה שהיא לא שוקלת הרבה יותר מטוסטוס), הלאנטיס אותודבר, אבל גדולה יותר, עם כל המשתמע מכך (מרווחת, בעיקר).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...