Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין לנטיס לבלנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במדינה מתוקנת לכתוב "הנאה מנהיגה" ולאנטיס באותו משפט היה גורר הוצאה להורג בכפית. אני גם לא מבין מה הופך למכונית "ליותר משפחתית". מה, היא עושה בייביסיטר לילדים? מורידה את הכלב לטיול?

הבאלנו היא פחנוע קטן ואמין (ואני חושב שמהיר מהלאנטיס, לא בשל המנוע האדיר אלא בשל העובדה שהיא לא שוקלת הרבה יותר מטוסטוס), הלאנטיס אותודבר, אבל גדולה יותר, עם כל המשתמע מכך (מרווחת, בעיקר).

אם כך אני הייתי מוצא כבר להורג :|

אני מאוד אבל מאוד נהנה מהנהיגה ברכב שלי,

אולי אם הייתי נוהג ברכב אחר אז הייתי מרגיש הבדל בנוחות, בעבר היה לי וולוו 940 טורבו

נוח בטירוף, כיום מאזדה לנטיס F, ונוח לי, נוח מאוד.

לסיכום..

נוחות זה עניין אישי, לי נוח לך לא, לך נוח ולי לא, אפשר להתווכח עד מחר.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

שמעתי פה כמה וכמה דברי שטות שנאמרו לגבי כח,נוחות,איכות,בטיחות ועוד שטויות שנאמרו כחסרון על הבלנו.משווים פה סך הכל בין שני יפניות ממוצעות ולא בין שני גרמניות !

גם בבלנו יש מערכת ABS וגם צמד כריות אויר וקורות מיגון על המרכב (כמו בלנטיס בתוספת 3%).

השוק והמחירון שלהן לא רחוק אחת מהשניה, אישית הייתי אומר ללכת על בלנו כי זה מה שיש לי, לגבי נתונים מהספר יצרן לגבי צריכת דלק משהו כמו 1:14בנסיעה בנערונית ו1:9 בעיר.לבלנו קצת יותר מ90 סוסים.בתכלס תעשה סיבוב על שניהם...ההחלטה תהיה תלויה באופי הנהיגה שלך..

פורסם
ומה עם הסופר בלנו? גם אותו סיפור?

מצאתי סופר בלנו יד ראשונה עם כל התוספות.

עשתה 105K

מה היתרונות שלה?

"סופר" בלנו זה בסה"כ בלנו רגילה עם תוספות מסויימות (נראה לי עוד כרית אוויר וABS - לא בטוח).

את ה"סופר" הדביקו בארץ.

פורסם

ממש ממש לא נכון!

כריות אויר וABS יש גם אצלי בבלנו 98 ויש גם בלי הכל עניין של תוספת תשלום.

הסופר בלנו זה הדגמים החדשים של הבלנו.2001 עם הפנסים קדמיים רחבים.

סתם כינוי שהדביקו כמו שאמרת רק בגלל השנה..

פורסם

לך על הלאנטיס בעלת מנוע 1.8, תהיה מאובזרת ומרווחת יותר לעומת הבאלנו.

חסרונות: ביטוח כנראה יותר גבוה, גם צריכת הדלק יחסית רעה לעומת הבלאנו בעלת המשקל הנמוך יותר (890 קילו אם אני לא טועה)

אני לא ממש מכיר אותך, אבל אני דיי בטוח (בניגוד לקודחים פה) שהגב שלך לא עשוי מחוליות-סוכר. הלאנטיס לא כזאת נוראית כמו שמציירים אותה כ"רכב יום הדין" כאשר מי שנוהג עליה אפילו למספר דקות ספורות זוכה לכאבי תופת שרק מורפיום יכול לסדר. דאחליק. יש רכבים גרועים יותר.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
ממש ממש לא נכון!

כריות אויר וABS יש גם אצלי בבלנו 98 ויש גם בלי הכל עניין של תוספת תשלום.

הסופר בלנו זה הדגמים החדשים של הבלנו.2001 עם הפנסים קדמיים רחבים.

סתם כינוי שהדביקו כמו שאמרת רק בגלל השנה..

א. הכינוי סופר לא יוחס לשנה.

ב. ב"סופר" בלנו יש 2 כריות אוויר לעומת 1 ב"סתם" בלנו וזה בוודאות.

פורסם

סופר בלנו= תוספת של 2 כריות אויר וABS, שווק משנת 95.

בלנו GLX רגילה מגיעה ללא כריות אויר וללא ABS משנת 98 שווקה גם עם כריות אויר בתוספת כסף.

הדגם עם הפנסים הגדולים משווק משנת 99 ולא נקרא סופר

פורסם

אבל מאיפה הנתנוים האלה??

יש לחבר שלי בלנו 2001 בלי כרית אויר אחת!! ולי יש בלנו 98 עם 2 כריות אויר!

הכל תוספת של 3% במחיר.או אפילו בסתם בלנו שאין אפילו אחת...

פורסם

אין כרית אחת אחד בבאלנו!

בעת הזמנה אפשר לבחור או 2 כריות אויר,או ABS או שנהם ביחד שזהו כבר דגם הסופר באלנו.

פורסם

טוב יש לי לאנטיס בבית, ולפניה הייתה לנו עוד לאנטיס, ככה שברכב הזה אני נוהג רוב הזמן..

נסעתי גם בבלנו (לחבר טוב שלי יש אחת, והוא נותן לי לנהוג מדי פעם) ואלי אני משוחד אבל מבחינת האפקט שאתה מקבל כשאתה לוחץ על הגז אין מה להשוות זה בערך כמו להשוות האמר עם םיאט מבחינת בטיחות!!

חוץ מזה הלאנטיס יותר מאובזרת, ונעימה למראה מבפנים..

אני אישית מבלי לחשוב פעמים הייתי הולך על הלאנטיס.!

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...