Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'נטים, צמיגים ומה שביניהם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם תודה על התשובה .

אבל אתה מכיר את זה שאתה שואל משהו ועונים לך אבל למעשה אתה מרגיש שאומנם קיבלת תשובה אבל לא ממש הבנת איך הגיעו לתשובה הזו . . .

ונאמר אם מישהו שואל אותך או שאתה רואה צמיגים על רכב שנראים יפים אתה לא באמת יודע מה הם שווים למה הם מתאימים , אם הם ספורטיבים וכו' . . .

ולכן אשמח להבין את הנושא ואולי לקבל חלק מהתשובות הנ'ל .

הנה הם ציטוט מלמעלה

"

אבל ככל שאני מחפש יותר אני מתעצבן יותר ולא מצליח להבין לגמרי אחרי קריאה של מאמרים מאוד מחכימים ב TIRES4U עדיין לא הצלחתי להבין איך אני יודע איזה רוחב \ גודל ג'אנט הוא המקסימלי לרכב שלי (106 XSI שנת 93) .

וגם מה מייצגים המספרים שעל הג'אנט נגיד 175\65\14 ? (אם אני לא טועה זה מה מופיע אצלי) .

ונאמר שאני רוצה לקנות צמיגים חדשים לרכב שלי ואני מעדיך שיהיו עם אחיזה מאשר אורך חיים , אז אני יודע שג'אנט רחב אוחז יותר ומאיץ יותר מהר אבל פוגע במהירות מירבית ? וגם בצריכת דלק , נכון ?

אז איך אני יודע איזה צמיג מבין המיליון שקיימים אצל כל חברה הוא צמיג ספורטיבי ואיזה הוא לא ?

וגם צמיגים לחורף ולקיץ איך מזהים תהבדילם ?

בקיצור כל מידע בצורה הפשוטה יעזור לי להחכים במעט בנושא שאני כבר תקופה רוצה לדעת מה עדיף ומה לא ."

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• תוכן חדש...