Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבור שני האנשים שלא יכלו להגיע לאירוע מסיבות שונות ומשונות,

מישהו יכול להעלות סקירה מסודרת על האירוע בליווי תמונות (שלא תופנה רק לנהגי מכוניות...)?

LM, לא נהג מכונית (ומודה על כך מדי יום...)

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשטח הפתוח היו תצוגות שליטה של מוטורקרוס ומכוניות(סיאט,סובארו,פיג'ו וסיטרואן).

עוד כמה תמונות:

אם למישהו יש FTP, אז אני יכול להעלות לשם תמונות וסרטונים. יש די הרבה.

Car Show @ Latrun - 29.07.2005 009.jpg

Car Show @ Latrun - 29.07.2005 038.jpg

Car Show @ Latrun - 29.07.2005 033.jpg

Car Show @ Latrun - 29.07.2005 027.jpg

Car Show @ Latrun - 29.07.2005 020.jpg

Car Show @ Latrun - 29.07.2005 021.jpg

פורסם
בשטח הפתוח היו תצוגות שליטה של מוטורקרוס ומכוניות(סיאט,סובארו,פיג'ו וסיטרואן).

עוד כמה תמונות:

אם למישהו יש FTP, אז אני יכול להעלות לשם תמונות וסרטונים. יש די הרבה.

לא מוטוקרוס.

סופרמוטו

פורסם

הגעתי בערך ב10, אחרי שבטעות ירדתי במחלף בן שמן :roll:, למרות שהנסיעה חזרה ממחלף בן שמן למחלף לטרון הייתה מהנה, כי כל רגע עקף אותי אופנוע אחר :)

בכ"א, הגענו אני וחבר לאירוע.. התמקמנו בחנייה וכבר אז יכלנו לראות מבחר יפה של מכוניות (306S16, פיג'ו 206, 106 ראלי, טיפו, גולף ג'יטיאי וכו' וכו') אחרי שההתלהבות עברה לנו קצת, כי בכל זאת בירושלים לא רואים הרבה מכוניות כאלה המשכנו לאיזור האירוע. איך שנכנסנו ילדות קטנות התחילו להביא לנו פלייארים של PIT STOP מה שהיה די מצחיק. אחרי התרשמות קצרה מרכב התצוגה של פיט סטופ התחלנו להסתכל על המכוניות האחרות.. ופה יש מקום לשבח את כל המועדונים שהיגעו בהמונים ונתנו שואו ממש טוב! במיוחד נהנתי מPSI, סובארו וכמובן.. לנצ'יה! אחרי שחרשנו את התצוגה 4 פעמים בערך הלכנו לאיזור ההדגמות וראינו שהתחילה תצוגה של אופנועי סופרמוטו.. היה מצחיק לשמוע אנשים בקהל אומרים שהם מסוגלים לעשות את זה טוב יותר :lol:, אבל חפיף ככה זה ישראלים.. הייתה הופעה מגניבה בטרוף. חזרנו להסתובב שוב וראינו שחלק מהמכוניות נעלמו :( נשארו לנאום של קובי והלכנו גם אנחנו, החום היה בלתי נסבל.

לסיכום - אירוע מעולה, באו רק אנשים טובים, הייתה אווירה מעולה... כן ירבו!

P1010007.jpg

P1010009.jpg

P1010018.jpg

P1010038.jpg

• תוכן חדש...