Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע בלוס אנג'לס ואני חוזר לארץ בעוד 3 ימים יש לי אפשרות להזמין הגה ספורט שיגיע עד 3 ימים מעכשיו אז אני יכול להזמין רק היום אני צריך לדעת את המידות של ההגה אני לא הבנתי בדיוק של החלק האחורי שמתחבר לאוטו (דייטסו אפלאוז) ואם יש בהגה המקורי כרית אוויר ואני צריך גם את המידות של המגבים של האוטו מי שיוכל לברר לי בבקשה אני צריך את זה דחוף הדגם הוא דייאטסו אפלאוז שנת 97 תודההה

פורסם
לדעתי... מיותר.

למה אתה צריך הגה ספורט לאפלאוז ? מיותר. בזבוז כסף לדעתי

נו באמת...

אולי מספיק?

מה זה משנה איזה אוטו???

פורסם

דיברתי בכלליות על התופעה שיש למישהו רכב לא ספורטיבי ורוצה לשים לו תוספות אז תמיד קופץ איזה אחד שאומר את המשפט הנ"ל.

פורסם

ניתן בכלל להרכיב הגה ספורט(ללא כרית אוויר)על רכב עם כרית אוויר?מבחינה חוקית,כמובן?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ניתן בכלל להרכיב הגה ספורט(ללא כרית אוויר)על רכב עם כרית אוויר?מבחינה חוקית,כמובן?

אסור להרכיב הגה ספורט גם על הגה ללא כריות אוויר.

מה זה משנה אם אתה מבטל את הכרית? מותר לך לבטל אותה.

פשוט אסור לך לשים הגה ספורט בשום רכב בעל רישוי על כבישי ישראל.

• תוכן חדש...