Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות , כל מי שמקבל מייל מ EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ב PHISHING.

אתה מקבל דף של EBAY שמבקש ממך להכניס את הפרטים שלך ולעדכן אותם, הדף נראה בדיוק כמו דף של EBAY והכתובת שהם שולחים אותך היא כביכול של EBAY אבל זה תמונה ששולחת אותך לכתובת אחרת.

שימו לב, אל תתכניסו את הפרטים שלכם.

פורסם
מדובר ב PHISHING.

אתה מקבל דף של EBAY שמבקש ממך להכניס את הפרטים שלך ולעדכן אותם, הדף נראה בדיוק כמו דף של EBAY והכתובת שהם שולחים אותך היא כביכול של EBAY אבל זה תמונה ששולחת אותך לכתובת אחרת.

שימו לב, אל תתכניסו את הפרטים שלכם.

אם כבר, אז זה fishing . ההבדל מפניה אמיתית הוא שאין פניה שמית אלא משהו כללי כמו dear eBay user.

המיילים האלה נפוצים. אתה אמור להעביר אותם ל [email protected]

נמרוד

פורסם

בערך פעם בחודשיים-שלושה אני מקבל מייל כזה.

הם הולכים ונעשים מתוחכמים עם הזמן. כתובות הדפים אליהם הם מפנים כוללים את הערך EBAY בURL, והם נראים ממש אמיתיים.

שווה לקרוא את הדפים העוסקים באבטחת פרטי משתמש באתר EBAY. ובתמצית - אין, ולא קיים דבר כזה שEBAY ישלחו מייל ויבקשו אישור פרטים.

כל התכתובות בנושא הזה יימצאו בהודעות הפרטיות באתר עצמו, ברגע שנכנסים ל MY EBAY.

תיזהרו.

פורסם
אם כבר, אז זה fishing . ההבדל מפניה אמיתית הוא שאין פניה שמית אלא משהו כללי כמו dear eBay user.

המיילים האלה נפוצים. אתה אמור להעביר אותם ל [email protected]

נמרוד

הנה המונח מהמילון :

phishing

duplication of a Web page that already exists in order to trick users into giving private or financial particulars or giving their password Internet

פורסם
בערך פעם בחודשיים-שלושה אני מקבל מייל כזה.

הם הולכים ונעשים מתוחכמים עם הזמן. כתובות הדפים אליהם הם מפנים כוללים את הערך EBAY בURL, והם נראים ממש אמיתיים.

שווה לקרוא את הדפים העוסקים באבטחת פרטי משתמש באתר EBAY. ובתמצית - אין, ולא קיים דבר כזה שEBAY ישלחו מייל ויבקשו אישור פרטים.

כל התכתובות בנושא הזה יימצאו בהודעות הפרטיות באתר עצמו, ברגע שנכנסים ל MY EBAY.

תיזהרו.

אתה חי טוב... אצלי יש רול בתיבה, שאוסף את הפיש של EBAY ו-PAYPAL

ופעם בשבועיים אני חייב לרוקן את התיבה - אחרת זה סותם לי אותה...

פשוט לזכור כלל פשוט - אם אין פניה מפורשת שכוללת שם משתמש מלא שלך - לא להתייחס.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מזל ששלחו לי את המייל הזה לכתובת הלא נכונה..

כבר נכנסתי לקישור המדובר, לבדוק במה מדובר, כשהבנתי שהמייל הגיע לתיבה האישית שלי, בעוד באיביי אני רשום בכתובת אחרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...