Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין אותי מאיפה אתה מביא את המחיר הזה 550$ כי בEBAY (וזה לא טענה זה עובדה!) מגברים חדשים לגמרה נמכרים כולל משלוח ב400 דולר... ו150 דולר זה לא כסף קטן ככה שבארה"ב זה הרבה יותר זול
קרא את המשפט פעם נוספת! צוין שמחיר השוק בארה"ב הוא כ-$550, כמו כן, צוין שבאתר EBAY, המחיר נמוך אף יותר. ב-EBAY יש הרבה מוצרים משומשים, משופצים וממוחזרים- לפעמים גם כאשר כתוב חדש! קפיש?

ואם אתה מביא את זה איתך ביד אתה חוסך הרבה כסף שהגנבים בארץ לוקחים בארץ.
היבואן לא נוסע לחו"ל להביא כל מגבר ביד, הוא גם קונה חדש :wink: וגם משלם מיסים מלאים כחוק.
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בקיצור תומר אתה טעית פה, אתה ציטטת משפט שנוגע לסדרת הפאנצ' ונתת נתונים של סדרת הפאוור.
לירון 27 צרף קישור לאתר של פומפה.

צויין שאוטופרט לא משווקת מוצרים באמצעות האתר פומפה, למרות שהמוצרים שלנו מופיעים שם.

צויין שההספק של ה-8004 בפומפה שגוי ושהוא מתאים יותר ל-4004. בהודעה נוספת צויין שסדרת הפאנץ' יציבה ב-2 אום. פשוט מאוד. הבנת הנקרא.

פורסם

ולכן תיקנתי את הטעות אוטופרט, לא הבנתי איפה השייכות לסידרת הPOWER.

בכל אופן, הנתונים שנתנו באתר מתאימים ל8004, רק לT, ולא לP. (פאוור, ולא ולפאנץ)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אין ספק שהמגברים של רוקפורד מעולים,אבל במחירים שהם מתומחרים בארץ

הם לא שווים את הכסף כשיש דברים זולים יותר בהרבה פחות כסף.

ולגבי המחיר שרשמו שהמגבר יעלה אחרי משלוח ומכס זה נכון במידה ותשלח את המגבר

במשלוח הכי יקר על קונקורד בארגז מזהב,מישלוח נורמלי למגבר מארה"ב לא יעבור

100$.

הקונקורד כידוע כבר לא טס, בוא נחשבן ביחד עבור כולם:

$550+ $100 הובלה+ $98 מיסי קניה+ $32 ביטוח והעברת כסף לחו"ל+ $132 מע"מ.

סה"כ עלות יבוא אישי מחו"ל $912 כפול 4.60 לדולר = 4,195 ש"ח. היבואן לא פטור

מההוצאות האלה!

כל זה ללא אחריות, ללא שירות, המגבר יכול להגנב, או להפגע בהובלה. יכול להגיע מגבר

חדש לחלוטין, אך גם משומש, משוחזר, מתוקן, משופץ וכד'. המחיר שלנו זול בהרבה.

שכל אחד יעשה את החשבון שלו.

פורסם
הקונקורד כידוע כבר לא טס, בוא נחשבן ביחד עבור כולם:

$550+ $100 הובלה+ $98 מיסי קניה+ $32 ביטוח והעברת כסף לחו"ל+ $132 מע"מ.

סה"כ עלות יבוא אישי מחו"ל $912 כפול 4.60 לדולר = 4,195 ש"ח. היבואן לא פטור

מההוצאות האלה!

כל זה ללא אחריות, ללא שירות, המגבר יכול להגנב, או להפגע בהובלה. יכול להגיע מגבר

חדש לחלוטין, אך גם משומש, משוחזר, מתוקן, משופץ וכד'. המחיר שלנו זול בהרבה.

שכל אחד יעשה את החשבון שלו.

http://www.performancealley.com/ProductDetails.asp?ProductCode=P8004&Click=5

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14326

http://www.hookedontronics.com/show_product_details.jsp?cid=10714&c=0507StreetPrices&b=Rockford+Fosgate_Punch+P8004

קודם כל אני לא רואה 550$.

דבר שני נתחיל בזה שאתם לא צרכנים רגילים המוצרים לא עולים לכם כמו לצרכן רגיל שם אז אין מצב שהוא עולה גם כמו באתר שבלינק.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
ישנם אתרים בהם המגבר נמכר במחיר זול יותר מאשר המחיר בקישור שנתת (400$).

מדיניות האינטרנט של רוקפורד פוסגייט, מזהירה מפני מתחזים לנציגים מורשים או כפי שהם מכונים:

"Retail Outlets", "Internet Stores" and "Discount Mail-Order". פרטים נוספים בקישור:

http://www.rockfordfosgate.com/dealerlocator/internet_policy.asp

מפיץ מורשה מכובד לא נותן הנחה כל כך גדולה, אחרת הוא לא מרוויח. אם ההנחה גדולה בצורה מופרזת,

הדבר צריך להדליק נורה אדומה: או שהחנות אינה מורשת רוקפורד פוסגייט (אין אחריות), או שהמוצר אינו חדש.

בנוסף לכך, המחיר בארה"ב לא כולל מע"מ מקומי (משתנה ממדינה למדינה).

פורסם

מפיץ מורשה מכובד לא נותן הנחה כל כך גדולה.

כי לא מפריע לו לשחוט במחירים ..

ולכן מפיצים לא מורשים, אין להם בעיה למכור במחירים הגיוניים.

הנורה היחידה שנדלקת לי פה... אם מפיצים לא מורשים קונים במחיר כל כך זנותי את המוצר.

מעניין בכמה אתם קונים את המוצר, ובכמה עולה לכם להביא אותו לארץ.

ואז הנורה האדומה שנדלקת, כמה אחוז רווח דפקת כשדחפתם לי מחיר של כימעט 4 אלף שקל

?

ואני צריך להיות רגוע בגלל האחריות ? שאלו יהיו הצרות שלי ....

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

כמה דברים... בתור אחד שקנה כבר מוצרים מeBay בעבר אני יודע שמה שכתוב חדש הוא אכן חדש לחלוטין (בלי קשר שבארה"ב על מוצרים מתוקנים יש סימון) חנויות בeBay לא מרמות כי גם אם יהיה אפילו שמץ של ספק הם מנודות משם ולא יוכלו לסחור יותר ולכן אין להם שום אינטרס לרמות אותך.

דבר שני התירוצים שלכם הם צורה עלובה לכסות על זה שעיסקי הסטריאו (אני לא אומר ספציפית אתם!) שודדים את הצרכנים במחירי הפקר ומוצרים שנחשבים בעולם זבל שבזבל פה הם mainstream וככה גם השוק הזה נראה.

עכשיו בוא נתחיל לדבר על החישוב המטעה שלך.

*100 דולר משלוח עולה ליחידה אחת שאתה אישית שולח ולא קונטיינר של סוחר שבסופו של דבר המשלוח מצטמצם לאולי 15 דולר לאחד.

*כמו שאמרו דיי לחרטט במוח אתה לא קונה ב500 דולר וגם לא קרוב לזה וממש לא קשור לסוחר מורשה או לא סוחר מורשה. חנויות באינטרנט מצמצות מחירים כי לרובם חוץ ממחסן אין כלום ולכן הן מציעות מחירים הרבה יותר טובים וזה לא רמאות וזה מוצרים חדשים לגמרה.

*חוץ מזה בוא לא נתחיל להשוות מחירים של חנויות ובכמה הם מוכרות כי גם המחירים האלה הם אחרי כיסוי עלויות של הסוחרים ולכן במקור המחיר עוד נמוך יותר.

אנשים לא סתומים ואני לא מבין בן אדם שקונה ממך מוצר ב4 אלף שקל שהוא יכול להשיג ב1000 שקל פחות את אותו דבר... אם לא יותר.

פורסם

אני חושב שיש אי הבנה קלה...

הנציג של אוטופארט הציג לפנינו את העלויות של ייבוא אישי, ואז טען שקניה דרכם (אוטופארט) זולה יותר!

כלומר זה לא המחיר בארץ! אם אני לא טועה המחיר הוא יותר ביאזור ה3000.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אז זהו שמחיר יבוא אישי הוא ספציפי לכל בן אדם למשל אבא שלי נוסע לעיתים דחופות לארה"ב ולכן עלות ה"יבוא אישי" שלי היא עלות המוצר נטו בארה"ב וזהו ולכן לא הגיוני שאם אני רוצה לקנות בארץ מוצר מחנות אני ישלם 35% יותר על המוצר כי אני קונה אותו בארץ! כי גם בארה"ב החנות עושה רווח (נגיד היא עושה 10% רווח זה אומר שיבואן בארץ עושה 45% רווח!) ואני מזכיר לך זה על מוצר יחיד.

התחשיב שלהם הוא - קנית המוצר מחברת המקור (ממש לא משנה איזה חברה) - הובלה לארץ (במחירי סוחר שממש לא קרובים למה שאתה חושב) - רווח (שבתוכו כיסוי עלויות של מכס, מיסים ואחזקה של החברה) -> המחיר הסופי של המוצר

ואתה לא יכול להשוות מחיר של חנות בארה"ב ולהוסיף עוד את עלות ההובלה לישראל ליבואן רישמי.

זה הויכוח פה! הוא מנסה להראות לנו כמה עלק יקר הוא קונה את המוצר מה שממש לא נכון.

פורסם
מפיץ מורשה מכובד לא נותן הנחה כל כך גדולה.

כי לא מפריע לו לשחוט במחירים ..ולכן מפיצים לא מורשים, אין להם בעיה למכור במחירים הגיוניים.

הנורה היחידה שנדלקת לי פה... אם מפיצים לא מורשים קונים במחיר כל כך זנותי את המוצר.

מעניין בכמה אתם קונים את המוצר, ובכמה עולה לכם להביא אותו לארץ. ואז הנורה האדומה שנדלקת, כמה אחוז רווח דפקת כשדחפתם לי מחיר של כימעט 4 אלף שקל ?

ואני צריך להיות רגוע בגלל האחריות ? שאלו יהיו הצרות שלי ....

mikiii,

הציגנו את העלויות של ייבוא אישי בהשוואה לעלויות בארץ. הוכחנו שלא משתלם לייבא מהארץ ביבוא אישי.

אנחנו מתעלמים מההערות המתייחסות לעלויות שלנו, שהם לא מעניינם של אף אחד כאן!!!

אנחנו עונים לשאלות בסבלנות ומסבירים בנימוס, מעבירים ביקורת עניינית ומנהלים דיון רציני, תוך שמירה על "תרבות הוויכוח".

הדיון הזה כבר לא מוביל לשום מקום. להבא הימנע משימוש בשפה בוטה וגסת רוח.

אוטופרט

פורסם
כמה דברים... התירוצים שלכם הם צורה עלובה לכסות על זה שעיסקי הסטריאו שודדים את הצרכנים במחירי הפקר ומוצרים שנחשבים בעולם זבל שבזבל פה הם mainstream וככה גם השוק הזה נראה.

*כמו שאמרו דיי לחרטט במוח...רמאות...אנשים לא סתומים ואני לא מבין בן אדם שקונה ממך מוצר ב4 אלף שקל שהוא יכול להשיג ב1000 שקל פחות את אותו דבר... אם לא יותר.

rallye106,

אנחנו עונים לשאלות בסבלנות ומסבירים בנימוס, מעבירים ביקורת עניינית ומנהלים דיון רציני, תוך שמירה על "תרבות הוויכוח".

הדיון הזה כבר לא מוביל לשום מקום. להבא הימנע משימוש בשפה בוטה וגסת רוח.

פורסם

חבל שאתה מתחיל לבקר את צורת הכתיבה שלי (מה שהיא רצינית ועיניינית עד מאוד) ולא מתייחס לענין האמיתי שאתם לוקחים מחירי הפקעה.

אני לא יתווכח יותר איתכם הרי אתם לא תורידי את המחיר כי "פראיירים לא מתים אלא רק מתחלפים"

ולכן אני אישית לא יקנה לעולם ממכם מוצר.

פורסם

למען האמת אוטופרט עשית טעות,טעות בזה שנכנסת לזה.

היית גם יכול לקרוא מבלי להגיב ואם כבר הגבת אז היית צריך להיות מוכן מראש

לכל התגובות שנאמרו כאן ובצדק,אם לא היית מדבר על הנושא אף אחד לא היה

מדבר עליו ולכן שוב,אם העלת אותו תהיה מוכן שאנשים יגיבו עליו על כל המשתמע מכך.

פורסם
אז זהו שמחיר יבוא אישי הוא ספציפי לכל בן אדם למשל אבא שלי נוסע לעיתים דחופות לארה"ב ולכן עלות ה"יבוא אישי" שלי היא עלות המוצר נטו בארה"ב וזהו ולכן לא הגיוני שאם אני רוצה לקנות בארץ מוצר מחנות אני ישלם 35% יותר על המוצר כי אני קונה אותו בארץ! כי גם בארה"ב החנות עושה רווח (נגיד היא עושה 10% רווח זה אומר שיבואן בארץ עושה 45% רווח!) ואני מזכיר לך זה על מוצר יחיד.

ואתה לא יכול להשוות מחיר של חנות בארה"ב ולהוסיף עוד את עלות ההובלה לישראל ליבואן רישמי.

זה הויכוח פה! הוא מנסה להראות לנו כמה עלק יקר הוא קונה את המוצר מה שממש לא נכון.

ראלי , נציג אוטופרט הראה חישוב של כמה עולה ליבא בצורה תקינה ומקובלת מגבר , ואתה מדבר על להבריח מגבר בצורה לא חוקית .

אין מה להשוות בין הדוגמאות האלו .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...