Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא נכנס לויכוח של התמחור ועלויות היבוא אבל על דבר אחד אני חייב להעיר וזה על סגנון הכתיבה.

נציג של חברה שהיא ספונסרית של הפורום, אדם מעל גיל 40, מנהל איתכם דיון. המעט שאתם יכולים לעשות זה לכתוב בצורה מכובדת ולכבד אותו ואת הפורום שבו שאתם כותבים.

כמו כן מעניין אותי מהי המטרה בדבריכם - סתם לנגח או אולי לנסות ולגרום לשינוי כלשהו?! אם התשובה השניה היא הנכונה אז בוודאי שלא תשיגו זאת אם תתקפו ותבטאו כפי שחלק ממכם התבטאתם.

כדי לנהל דיון פרודוקטיבי צריך קודם כל ששני הצדדים יכבדו אחד את השני. כשמישהו כותב לך "די לחרטט במוח" קשה לך לכבד אותו כי הרושם המתקבל הוא שהוא לא מכבד אותך.

אני מבקש (ודורש) לנהל דיון תרבותי ולהמנע מהתבטאויות בוטות ומיותרות.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל אולי חוץ מהכמה "ביטויים" שאולי קצת בוטים כל תשובה שלי הייתה מנומקת ומלאה וכתובה בשיא הרצינות.

אני לא מזלזל באוטופרט או מנסה לנגח אותו, אלא אני כלקוח סופי רוצה להסבר מפורט ואמיתי למה אני צריך לשלם 50% יותר מבחו"ל על אותה סחורה בדיוק.

זה הכל, שינוי אני יודע שלא יקרה כי אם אנשים קונים למה להוריד את המחיר זה הגיון של כל מוכר.

לגבי עופר הדוגמא של ההברחה הייתה סתם דוגמא כי גם היבוא אישי שאוטופרט נתן הוא כוללני ולא מדוייק המחיר משתנה כל הזמן בין אם זה מחיר המכשיר בחול ועד ההובלה שלו ארצה.

ועדיין אני מאמין שזה יוצא יותר זול מאשר לקנות בארץ.

פורסם

יש הבדל בין מגבר שנקנה בחו"ל, נארז במזוודה ומוברח לארץ.

לבין מגבר שמגיע ביבוא אישי: כולל מס קנייה בחו"ל, הובלה אווירית, מכס, ולקינוח ... מע"מ.

ברור לכולם שאפשר להבריח מגבר ולהרוויח מהקומבינה.

אבל, אם מישהו מעוניין לקנות מגבר בצורה חוקית באופן מלא, כנראה שקנייה דרך אוטופרט

היא כמעט כמו ייבוא מחו"ל.

אני אישית ממליץ גם לשים לב שמגברים ברמה הזו , לא תמיד ניתנים לתיקון עצמאית,

וחייבים לעבור דרך החברה בארץ.

לי היה ניסיון מר עם מגבר רוקפורד מדגם ישן , שיצא וחזר ממעבדות בגלל חוסר בחלקים מקוריים,

לכן אם ההפרש אינו גבוה , לא שווה התעסקות עם קומבינות.

אני מבין שאם תשיג מגבר ב-400 $ (וגם זה יכול להיות משופץ , אין לאף אחד אינדיקציה למה שהולך בתוך המגבר, אפילו כאן בארץ , אתר pompa מציג עצמו כמפיץ אוטופרט, ואילו כאן בפורום,מסבירים

שאין לו רישוי מבחינתם, גם בחו"ל , לא בדיוק צדיקים)

ותביא לארץ עצמאית , אז בכיף , מה כבר יכול להיות?

אבל אם מביאים באופן חוקי (רק המע"מ זה כמה מאות ש"ח) , אז ההפרש לא כזה משמעותי , בייחוד אם מחשבים את האחריות של החברה, והשקט הנפשי שמקבלים מוצר חדש.

וחוץ מזה, קצת respect לנציג של אוטופרט, לא קשור לגילו של הנציג, קשור לזה שבמפגש האחרון

לא שילמתם כסף כדי להתמודד (בניגוד לEMMA).

ZZR

פורסם

כנראה יש לך בעית הבנת הנקרא בצורה רצינית האם קראת בכלל את ההודעות? לא דיברתי על הברחה חוץ מבהודעה אחת סתם לשם הדוגמא...

תקרא את כל ההודעות בבקשה ותחזור לתת תגובה.

פורסם

אני מבין את מה שאני קורא.

כנראה שאתה לא מבין מה שאתה כותב.

אתה מנסה להיכנס לתוך הכיס של היבואן, מצידי שייקנו ב50$ ויימכרו ב4000 nis .

לא מעניין אותך : חדש/מחודש , חנות מקורית/ חנות באינטרנט ,

אחריות מקורית/ חוסר אחריות מוחלט.

אתה צריך להיכוות קצת עם תקלות שלא ניתנות לפיתרון, כדי להבין על מה אני מדבר.

גם לדעתי המחיר של אוטופרט מעט גבוה, אבל בין ביקורת לבין התעלמות מוחלטת

מהיגיון , המרחק גדול.

ZZR

פורסם
הקונקורד כידוע כבר לא טס, בוא נחשבן ביחד עבור כולם:

$550+ $100 הובלה+ $98 מיסי קניה+ $32 ביטוח והעברת כסף לחו"ל+ $132 מע"מ.

סה"כ עלות יבוא אישי מחו"ל $912 כפול 4.60 לדולר = 4,195 ש"ח. היבואן לא פטור

מההוצאות האלה!

כל זה ללא אחריות, ללא שירות, המגבר יכול להגנב, או להפגע בהובלה. יכול להגיע מגבר

חדש לחלוטין, אך גם משומש, משוחזר, מתוקן, משופץ וכד'. המחיר שלנו זול בהרבה.

שכל אחד יעשה את החשבון שלו.

מיסי קניה 16%.

לכן החישוב שלך מוטעה

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
מיסי קניה לא אמורים להיות 30 ומשהו אחוז?
על פי החוק מנגנון המיסים הוא כזה:

א. מיסי קניה והיטלים.

ב. מע"מ. כאשר הבסיס שלפיו מחושב המע"מ הוא, מחיר המוצר (לפי טבלאות המכס או ע"י טיעון מבוסס) + מיסי הקנייה וההיטלים על פי כל דין + עלויות ההובלה (שכוללות ביטוחים, היטלים, ועלויות נלוות כמו עמלות עמילי המכס אם הועסקו כאלו). על כל החגיגה הזו נוסף המע"מ שבקרוב יהיה 16.5%

דבר נוסף

http://www.mof.gov.il/customs/tosh_ho.htm#3

"אם הבאת עימך מוצר בפטור ממסים, ומסיבה כלשהי תיאלץ לייצאו חזרה לחו"ל ולקבל במקומו מוצר חדש, גם אם ההחלפה הינה במסגרת האחריות וללא תשלום,

יהיה עליך לשלם את מלוא המסים החלים ביבוא המוצר החדש."

גם אם שילמת על המוצר מיסים כדין לאחר שהבאת את המוצר וצהרת עליו במכס במידה ותזדקק לאחריות אתה תשלם מיסים על כל טיפול/שידרוג שבוצע במוצר כולל המצב בו יוחלף המוצר בחדש ואז ברוב המקרים תחוייב ב 50% מכל המיסים והחגיגות.

גם אני הבאתי ציוד אודיו מחו"ל אבל, זה כדאי רק עבור ציוד זול יחסית עם הפרשי מחיר גבוהים בין ישראל למקום הרכישה.

זה שווה להביא 75.4 JBL או P4004 אבל לא שווה את הסיכון במידה ואתה מייבא בעצמך ציוד יקר כמו מגברים של TRU ,SINFONI או BUTLER.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
אני מבין את מה שאני קורא.

כנראה שאתה לא מבין מה שאתה כותב.

אתה מנסה להיכנס לתוך הכיס של היבואן, מצידי שייקנו ב50$ ויימכרו ב4000 nis .

לא מעניין אותך : חדש/מחודש , חנות מקורית/ חנות באינטרנט ,

אחריות מקורית/ חוסר אחריות מוחלט.

אתה צריך להיכוות קצת עם תקלות שלא ניתנות לפיתרון, כדי להבין על מה אני מדבר.

גם לדעתי המחיר של אוטופרט מעט גבוה, אבל בין ביקורת לבין התעלמות מוחלטת

מהיגיון , המרחק גדול.

המגבר עולה פחות מ-4,000 ש"ח.

פורסם

אני הבנתי שהמגבר עולה 4000 ש"ח, אם זה עולה פחות, זה רק מוכיח את עמדתי

שאם הההפרש לא דרסטי, ואם מחשיבים את האחריות, לא כדאי להסתכן בסכומים האלה

ולייבא לבד(אלא אם כן מסכימים לסיכון).

ZZR

• תוכן חדש...