Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאיות בדיקת קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה לאנשים מקצועיים ממני. אני עומד בפני קנייה של מכונית מסוג פורד פיאסטה YOUTH. המכונית מיד שניה. בעל הרכב קנה אותו מיד ראשונה רק לפני 3 חודשים. הבעלים הראשונים של האוטו טיפלו בו במוסך מורשה של פורד ויש לאוטו ספר טיפולים מלא. במהלך 3 החודשים האחרונים האוטו עבר טיפול 10,000 ופרט לזה הוא לא ראה מוסך. האוטו עבר 116,000 והוא משנת 97. ללא תאונות.

בדקתי את האוטו מבחינת חזותית וגם נהגתי בו. נראה לי בסדר, פרט לעובדה שהמנוע קצת מרעיש (לעומת פורד פיאסטה של שנת 95 שיש לחבר שלי).

המחיר שמציע בעל הרכב סביר ביותר. השאלה היא האם יש צורך לעשות בדיקת קניה או מספיק לבקר במוסך המורשה שבו טופל האוטו עד ל-3 החודשים האחרונים. לקבל שם חו"ד על המנוע, לשאול בכלליות על האוטו וזהו?

תודה מראש :-),

דני

פורסם

למה הוא מוכר אחרי 3 חודשים?

האם ראית את הבדיקה שהוא ביצע ?(במידה וביצע)

כמה שווה הרכב?

אם לא רוצים בדיקה, הייתי הולך לפחח + מוסך (בדיקת שלדה, תאונות וכו', ומצב מכני).

גיא

פורסם

לפי הגרסה שלו הוא מוכר את הרכב מכיוון שלאישתו קשה לנהוג על ידני. לכן הוא רוצה לקנות עכשיו אוטומט. הוא לא עשה בדיקת קניה, אבל הוא בדק את האוטו אצל פחח והפחח לא גילה תאונות כלשהן שהיו לאוטו.

מה דעתכם?

• תוכן חדש...