Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כ5 חודשים רכש אבי סובארו פורסטר טורבו אוטומטית, שנינו נוהגים על האוטו, הרכב לא נוסע הרבה, קצת יותר מ1000 קילומטר בחודש אבל הצריכת דלק שלו כל כך גבוה שאי אפשר לממן אותה.

במפרט היה כתוב בעיר 1:7.5, מעשית 1:5.

התייקרות מחירי הדלק + הצריכת דלק הגבוה היא מטלה כלכלית זוועתית שמאיימת עלי כאחד שנוהג על הרכב אבל לא הבעלים שלו לא לנהוג על הרכב יותר.

דיברתי עם אבי מה לעשות, לנהוג בעדינות אני נוהג (לפחות מנסה) וגם אבא שלי (לפחות ככה הוא אומר) אבל עדיין המחוג דלק זז מעל המהירות המותרת (או האפשרית למימון).

הצעתי לאבא שלי שאולי אפשר להוריד את הגדישה, או שהטורבו יכנס יותר מאוחר או דבר כזה.

שהטורבו יכנס יותר מאוחר נשמע לי לא משהו כי גם ככה יש טורבו לאג מעצבן ואם הטורבו יכנס מאוחר הוא יכנס במכה יותר חזקה (נכון?) שזה גם לא בריא.

להוריד את הגדישה - עד כמה זה יעזור בפיתרון בעיית הדלק ועד כמה זה יוריד מהביצועים של האוטו?

למישהו יש אולי פיתרון אחר לפתירת בעיית צריכת הדלק?

תודה, דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

מי שקונה רכב כזב צריך להיות מודע שיש לרכב בעיה של שתייה-אוטו כזה הוא שתיין לא קטן:).

וגם מי שקונה רכב כזה,לא צריכות להיות לון מחשבה של :"כמה דלק הוא שותה לי"

היית צריך לברר בפועל מהי אחזקת הרכב(מבחינת דלק כמובן) לפני שרכשת אותו.

בנוגע לשאלתך אני לא יודע אם אפשר להוריד את רמת הגדישה ברכב ליותר נמוכה ממה שהוא מגיע מהחברה.

הייתי ממליץ לך למכור את הרכב ולמכור אותו מהר ולקנות במקומו רכב הרבה יותר חסכוני!

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

מוזר, בדיוק היום הייתה לי שיחה עקרונית על אותו נושא עם חבר.

אתה והוא נשמעים אותו דבר, קונים רכב גדול וחזק, ואז לא מבינים למה יקר להחזיק אותו.

את חבר שלי העלבתי, אותך אני לא מתכוון. אבל רבאק קצת היגיון.

אני סבור שכל מכונית מיני משנתון נורמלי תעביר אתכם את המרחקים שאתם נוסעים בנוחות, ואתם תחסכו הרבה עשרות אלפי שקלים בכל שנה על אחזקה, שלא לדבר על ההפרש בין המכירה של הסובארו לקניה של האוטו הבא.

בהצלחה !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אין אין צורך ברכב כזה, מכרו אותו וקנו משהו נורמלי יותר.

אני לא מבין אתכם, אתם קונים רכב בידיעה שהוא שותה דלק וגם הרכב עצמו עולה קרוב לרבע מיליון ככה שלפי ההיגיון גם לדלק לא צריכה להיות בעיה.

אולי אתם מסוג האנשים שחושבים "בוא נחסוך לרכב עצמו כל השאר שטויות".

אם אתם לא צריכים רכב בסדר גודל כזה(נישמע שרק שניכם נוהגים בו) אז קנו איזו משפחתית, אם אתם רוצים סובארו, תקנו B4 גם 4X4 , גם שותה פחות וגם רכב טוב

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
שלום לכולם

לפני כ5 חודשים רכש אבי סובארו פורסטר טורבו אוטומטית, שנינו נוהגים על האוטו, הרכב לא נוסע הרבה, קצת יותר מ1000 קילומטר בחודש אבל הצריכת דלק שלו כל כך גבוה שאי אפשר לממן אותה.

במפרט היה כתוב בעיר 1:7.5, מעשית 1:5.

התייקרות מחירי הדלק + הצריכת דלק הגבוה היא מטלה כלכלית זוועתית שמאיימת עלי כאחד שנוהג על הרכב אבל לא הבעלים שלו לא לנהוג על הרכב יותר.

דיברתי עם אבי מה לעשות, לנהוג בעדינות אני נוהג (לפחות מנסה) וגם אבא שלי (לפחות ככה הוא אומר) אבל עדיין המחוג דלק זז מעל המהירות המותרת (או האפשרית למימון).

הצעתי לאבא שלי שאולי אפשר להוריד את הגדישה, או שהטורבו יכנס יותר מאוחר או דבר כזה.

שהטורבו יכנס יותר מאוחר נשמע לי לא משהו כי גם ככה יש טורבו לאג מעצבן ואם הטורבו יכנס מאוחר הוא יכנס במכה יותר חזקה (נכון?) שזה גם לא בריא.

להוריד את הגדישה - עד כמה זה יעזור בפיתרון בעיית הדלק ועד כמה זה יוריד מהביצועים של האוטו?

למישהו יש אולי פיתרון אחר לפתירת בעיית צריכת הדלק?

תודה, דניאל.

מעשית קיימות 3 אפשרויות;

1. אתה נוהג לא רגוע.

2. הנסיעות שלך מרובות אך קצרות מאוד-מאוד.

3. קיימת תקלה כלשהיא ברכב (אולי חיישן כלשהוא או כל דבר אחר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתה נוסע על אוטו חדיש עם מנוע טורבו וכל לחיצה מעבירה בך רטט ואתה מיילל שהאוטו עושה 1 ל- 5 .

אני לעומת זו נוסע על אוטו בן 17 שהדבקה לריצפה לא מצמידה אותי לכיסא וגם אם אני אתאמץ בעיר האוטו לא יהיה חסכוני יותר מ- 1 ל- 5!!

תהנה ותלחץ הכל שטויות.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

דבר ראשון, CRX זו איזו גירסא ספורטיבית מוזרה של הסיוויק, הייתה לנו CRV, וגם היא לא הייתה הרבה יותר חסכונית ולפי המפרט הצריכה שלה הייתה כמו של הפורסטר.

אם מחירי הדלק לא היו מתייקרים כל כך היינו מחזיקים מעמד עם ההבדל בין הCRV לפורסטר.

למכור את האוטו אי אפשר, בגלל שאבא שלי נכה יש קומבינות עם ביטוח לאומי והוא חייב להחזיק את האוטו לפחות 3 וחצי שנים.

רוב הנסיעות שהאוטו עושה הם באמת נסיעות קצרות בתוך העיר, אני יודע שזה מבזבז יותר אבל רוב המקומות שאליהם אנחנו צריכים להגיע הם בעיר במרחקים של כמה דקות נסיעה.

מבחינת הגודל יש צורך, הכלבה נוסעת באוטו ולכן יש צורך בסטיישן או ברכב כמו הפורסטר. הצעתי לאבא שלי B4 סטיישן אבל הוא לא רצה אוטו כל כך נמוך וכשהצעתי לו להגביהה אותה הוא גם לא התלהב.

גם האפשרות לקנות דיזל נבחנה, אבל בגלל שהאוטו עושה מעט קילומטרים יחסית (הCRV נמכרה אחרי 5 שנים עם 60 אלף קילומטר) ובגלל שבתקציב שהיה האפשרות היחידה לדיזל הייתה בערך רק טוסון דיזל ירדנו מעניין הדיזל.

אני לא אומר שקנינו את האוטו הלא נכון, הוא נהדר, לנהוג עליו זה תענוג, כל פעם שמתלוננים על הדלק או על דברים כאלה שוכחים מכל הבעייות כשעולים איתו את פרוייד אבל השילוב של התייקרות מחירי הדלק + הצריכה שלו זאת הבעייה.

בינתיים סגרתי עם אבא שלי הסכם שאני נותן לו 500 שקל בחודש בשביל לכסות חלק מהנסיעות שלי, 500 שקל בחודש זאת בערך כל המשכורת שלי... ניחא..

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

לדעתי אם אתה נוהג רגוע משהוא ברכב לא מכוון או תקין, רכב כזה לא צריך לעשות 1:5 בנסיעה רגועה ושיגרתית!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

1:5 לא נשמע הגיוני.

שברולט סברבן בנזין 5.7 אוכל ככה.... שזה בערך פי 3 מהמנוע שלך....

אז או איזשהיא תקלה, או שאתה ממש משתולל בנסיעות עירוניות קצרות, או שזה פשוט רכב רע.

פורסם

יש שיטה להוריד את צריכת הדלק! **נערכו סימני קריאה עודפים, אתה מתבקש להפסיק לכתוב עם יותר מדי סימני קריאה**

צריך לשבות ולהחרים את הממשלה על המחירים של הדלק בארץ.וא"חכ אתה לא תתלונן שאתה משלם דלק ביוקר,ולא משנה כמה הרכב יבלע שמחיר של הדלק יוזל אחרי החרם הכלכלי שהעם שלנו הפרייר יעשה.

רכב בישבלי זה זה כמו בחורה , מפנקים אותו והוא יפנק אתכם.:roll:

http://images.google.co.il/images?q=gmc%20vandura&hl=iw&lr=&sa=N&tab=wi

פורסם
יש שיטה להוריד את צריכת הדלק! **נערכו סימני קריאה עודפים, אתה מתבקש להפסיק לכתוב עם יותר מדי סימני קריאה**

צריך לשבות ולהחרים את הממשלה על המחירים של הדלק בארץ.וא"חכ אתה לא תתלונן שאתה משלם דלק ביוקר,ולא משנה כמה הרכב יבלע שמחיר של הדלק יוזל אחרי החרם הכלכלי שהעם שלנו הפרייר יעשה.

גם לפה הגעת עם המרד הא?! :?

אתה יכול לעשות הפגנות ולחסום כבישים וגם לרוץ לראשות הממשלה-

התייקרות הדלק היא תהליך גלובלי ולא משהו שקורה רק במשק היישראלי.

וכפי שאומרים מחיר חבית נפט צפוי להגיע ל 100$, כיום הוא על 60$

ואז אם נעשה חשבון ליטר בנזין יעלה יותר מ8 שקלים.

אז סביר שהוונדורה המשודרגת שלך תכאיב מאוד בכיס....

אוסיף שאין לי רצון לרפות ידיך במאבק הדלק!

גם אני סובל ממחירי הדלקים בדיוק כמו כולם!

פורסם

בקשר לפורסטר אין מה לעשות אוטו כזה צורך דלק בדיוק כמו שהT5 אכלה דלק, וזהו זה המצב....ואתה לא נוסע רגוע! לא ראיתי איך אתה נוסע אבל אי אפשר לנסוע על מכוניות כאלו "רגוע" הכי רגוע שלהם זה פה קיק (הופ ליטר) שם קיק (הופ עוד ליטר)

ככה זה רוצה להנות מפאר(עלק) וכח (ראסמייייייייי) שלם

פורסם

מה שכן,עם 8 ש"ח לליטר דלק, בטוח שיהיו פחות תאונות, כי פשוט אף אחד לא ייסע, אלה מי שממש חייב או מי שיש לו רכב חברה .

לבחור עם הפורסטר טורבו:

יש לך רכב מדהים שהוא בגדר חלום בשבלי לפחות, מה שאתה צריך לעשות זה לחשוב כדאיות נסיעה לפני כל יציאה מהבית, סע עם הרכב רק אם אתה חייב וכך תוכל לחסוך.

• תוכן חדש...