Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעונין לקנות מערכת לאוטו כולל 4 רומקולים 2 קדימה 2 אחורה + מגבר + מערכת

תקציב של 2500 שקל

אני כבר מבולבל מכל הכיוונים (רוצה מערכת חזקה ואיכותית)

אוהב לשמוע טראנס וראפ ואוס....

מקווה שתעזרו לי להחליט כברר!

פורסם

קודם כל תגיד איזה אוטו יש לך ?

האם אתה רוצה קומפוננט תפרט יותר ...

זה כמו שאני אגיד לך שאני רוצה לקנות אוטו ב40 אלף ויש אלף סוגים שאני יכול לקנות .

לדעתי תלך לאיזה מתקין תשמע מערכות ורמקולים תראה מגברים תביא לנו את האפשרויות ונציע לך מה עדיף אבל ההחלטה שלך תהיה בסוף שלך לפי השמיע שלך.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

שיהיה מפגש תגיע יהה לך הרבה יותר קל.

וכמו שכבר נאמר לך נסה לישמוע רכבים אולי מה שטוב לי לא טוב לך.

טרנס ושחורה שני דברים שונים לגמרי מה שטוב לטרנס לא מתאים לשחורה (יש לי הייבריד מרוצה מהם בטרנס אבל לא ברוק ובשחורה, אולי זה אני לך תדע)

פורסם

יש לי מציבושי קריזמה משופרת

חשבתי לקנות אולי את הרדיו דיסק של פיוניר החדש

DEHP7750MP Pioneer

ולשלב לו רמקולים 460 וואט של פיוניר

או אם יש לכם הצעות אחרות לתת לי... אני ישמח

ומגבר לא יודע איזה בכלל...

הצעות ממכם?

פורסם

אז ככה.

רדיו דיסק פיונייר ב סכומים של 1200-1300 ש"ח זה הרדיו דיסק האולימטיבי גם למערכות מתקדמות יותר וגם פחות.

קומפוננט קדמי - יש אחלה של דברים שאין צורך יותר מהם למערכות ממוצעות +, לדוגמה מגנט BP216 או מאק אודיו ועוד, בין 250-400 ש"ח

6X9 מאחורה של פיונייר אפשר למצוא דגם טוב איכותי ושיתן באסים מעולים כתחליף לסאב עד 400 ש"ח.

אפשר לרכוש מגבר זול יחסית ולהשתדרג בקומפוננט (בסכומים של עד 400 קומפוננט יתאים לעבודה ללא מגבר - נציל ולא חזק במיוחד/יחסי).

ע"י המגבר אפשר להגביר את האחוריים ואת הקדמיים, וככה להשתדרג באיכות ובעוצמה.

פורסם

לפי דעתי תוריד קצת מהתקציב של הרדיו, אתה יכול גם להשתמש ברדיו גם ב- 800-900 שקל.

ככה תוכל להשקיע יותר בקומפוננט קדמי ובמגבר, ובכסף שישאר לך תקנה סאב.

אם אתה לא מעוניין בסאב כי לפי מה שראיתי לא רשמת את זה ברשימת דברים שאתה רוצה, אז תביא 6 על 9 שיש להם באס טוב.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

הייתי ממליץ לך אם כבר פיוניר אז דגם 690r אבל עולים באזור 1000שקל עוד 6*9 טובים אינפיניטי קאפה אבל גם יקרים אבל אלה רמקלים שיענו על דרישתך גם בסיגנון מוסיקה וגם בעוצמה.(או רוקפורד הדגם הישן לא החדשים הצעקניים)

פורסם

לפי דעתי יש בדיוטי פרי מערכות חמודות וממוצעות + במחירים של 200$ כמו ה JVC KDG 805 .. או כל פיונר ממוצע + ... תחליט כבר ...

להביא את מגבר ה JBL 75.5 ב 200$ ...

ונשאר לך עוד כ 200$ וטיפה יותר לבחירת קומפוננט שלפי דעתי אפשרי להביא משהו נחמד מאוד ...

לאחר מכן תעשה חושבים אם יש לך את האפשרות להביא סאב ...

זו דעתי בלבד :) תשאל לעוד עצות ...

שמעון.

רשימת הקניות של האודיו שלך לא מעניינת אף אחד עד כדי כך שכולם צריכים לראות אותה בסוף כל הודעה שלך.

אם אתה לא מסוגל לחתום לפי כללי החתימה של הפורום נבטל לך את אפשרות החתימה לגמרי.

הכללים נמצאים כאן - www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54259

פורסם

הפיוניר סדרה 4 או 5 יהיה די והותר, במידה ואתה לא מתכוון לשדרג עוד בעתיד.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

• תוכן חדש...