Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטראון סקסו (דעה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח שלי רוצה לקנות סיטרואן סקסו.

האוטו שנת 97, 51 אלף ק"מ, עבר במשפחה יד שלישית, מהסבא, לסבתא, לבן.

היינו בבדיקה ומצאו כמה דברים כמו תיקון צמיג אחורי, מצבר חדש, תיקון משאבת מים ועוד כמה דברים.

בסך הכל אוטו במצב יחסית טוב.

המחירון של האוטו בגלל הק"מ הנמוך הוא 16.5K , בעל האוטו רוצה 16K . מה דעתכם על האוטו והאם זה שווה כל העסקה הזאת ?

פורסם

לחטוף אותו ומיד.

51 אלף ק"מ, תגיד תודה שעוד הוא יורד ב500 ש"ח.

יד זה לא ממש משנה כי האוטו שמור לפי מה שהתגלה בבדיקה. אל תפחד ממשאבת מים לרוב כסת"ח שיוציא אותך גם אם במידה וילך ראש מנוע הם יגידו "משאבת מים היה רשום כליקוי".

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ותקנה בלי לחשוב הרבה. במחיר הזה לא תמצא יותר טוב.

פורסם

משאבת מים + טיימינג = 1500 ש"ח שאתה צריך להשקיע בינכה וכה....

אז על הדרך :)

בקיצור, נשמע מצויין , לך על זה !

ואם לא, שלח את הטלפון של המוכר בה"פ :)

פורסם

גם הסקסו שלי שנת 97, והמחירון שלה 19 אלף. אתם חושבים שאם אני אבקש 18.5 מישהו ירצה לקנות? :wink:

לך על זה, נשמע כמו עסקה מצוינת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני ממליץ לברר לעומק את עניין היד השלישית במשפחה...

עם כל הכבוד, ישנם בארץ רמאים ואני לא אומר שהוא (המוכר) אחד כזה, אבל לדעתי יש לבדוק את זה,

או שיראה לך אישורים של בעלים קודמים של הרכב, או שתוציאו יחד את המידע הזה ממשרד הרישוי או מהדואר...

אני אישית היתי בודק את זה, כי אם נתון זה לא נכון גם הק"מ יכול להיות לא נכון!

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

חובה-חובה-חובה לראות היסטוריית טיפולים מלאה של הרכב.

הכי בטוח ללכת למוסך עם הבעלים, ולבקש להוציא תדפיס.

אם הוא לא טיפל במוסך מורשה, תחשוב שוב לגבי האוטו.

יש לי סקסו, וגם לשני חברים, ואני למדתי כבר שמוסך מעט לא-מנוסה יכול לקלקל באוטו הפשוט הזה לא מעט. כנ"ל מי שמחליף חלקים לבד.

אצלי לדוגמה, בוצעה החלפת מיסב שלוש פעמים, כי שני החאפרים הראשונים לא הידקו נכון איזה בורג.

בקיצור, היסטוריה מלאה תסגור את שאלת הבעלים, אופן הטיפול באוטו וכמה באמת הוא נסע.

ודרך אגב, טיפ קטן, יש משהו שתמיד מתקלקל . המנוע שאחראי על סגירת כניסת האוויר מבחוץ. איך בודקים ? מכבים את המאוורר, לוחצים על כפתור הסירקולציה, ומרגישים שאוויר עדיין זורם פנימה.

אחרי הקנייה, לך למוסך לטיפול, ותבקש שעל-הדרך יסגרו לך את הפתח. בקיץ זה חיוני, כי המזגן לא מקרר טוב בלי זה.

בחורף אפשר לפתוח שוב, למניעת אדים, אבל אני מסתדר גם כך.

פורסם

אתמול גם לקחתי רכב דומה לבדיקה כנראה אותו הרכב .

התקלות לא מסתכמות רק במשאבת מים ובזה שלא עשו טיימינג לרכב אף פעם מ 97.

נפילות הלחץ בבוכנות 25%.

בריחת לחץ לבוכנות כלומר ראש מנוע בדרך.

רקבון ברדיאטור ומערכת מים חלודה .

מצמד מחליק+ רעש ממיסב מצמד.

ועוד דברים קטנים.

אה והרכב ללא טסט איזה שבועים או חודש.

מראה חיצוני לא מציאה והצבע זקוק לטיפול רציני.

ועוד דבר קטן תושבת מנוע +תושבת גיר גמורות.

הערכת מחיר גסה שביצעתי הגעתי ל+\- 3000 שח.

הוצע למוכר סכום של 13500 וזאת גם שהוא מבצע את הטסט.

אז גם 50000 קמ ויד 3 או 2 במשפחה אומר שהרכב במצב טוב ואני אומר אפילו גרוע.

לבסוף נקנתה סקסו 97 1.4 יד 3 110000 קמ והאוטו יצא סוף הדרך וחוץ ממצבר שהולך לגמור אבל יוחלף באחריות האוטו מעולה וגם נקנה במחיר מחירון כי הגיע לו.

:-P

zx 1.8 coupe

פורסם

אני גם מתכוון לקנות סקסו מודל 97-98. עד עכשיו התלבטתי בין אוטומט לבין ידני.

אני מבקש את חוות דעתכם לגבי 2 היבטים של אוטומט אל מול הידני.

1. אמינות הגיר האוטומטי בשנתונים האלו

2. צריכת הדלק - האם ההפרש הוא כזה משמעותי. כמות הנסיעות שלי מסתכמת ב 50 דקות ביום וגם זה מוגזם :-)

תודה..

פורסם

הגיר האוטומטי הוא בעל 3 הילוכים, לא אמין במיוחד.

צריכת הדלק תהיה גבוה יותר.

אם אין לך בעיה עם ידני, לך על הידני. ב50 דקות ביום אפשר לעשות לא מעט ק"מ. אפשר גם לשבת בפקק ולנסוע 10 ק"מ לכל כיוון. ובשני המצבים הידני יהיה חסכוני יותר, והאוטומטי יהיה נעים יותר בפקקים.

גיא

פורסם

ןאם אתה רוצה אז יש לי אחת בשבילך שאני מכיר אישית ,תיכנס לפורום מכירה ותראה את הפרטים על ה VTR .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...