Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית רכב עד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אבא שלי החליט למכור את האוטו הישן ולקנות חדש (יד שנייה) ויעצתי לו לפנות לכאן במטרה לקבל עזרה בדבר...

אז ככה, יש לנו סובארו DL שנת 87 יד 3 שעשתה 300,000 ק'מ :) במצב מעולה שיכולה גם לעשות עוד 150 אלף בשקט... בלי תקלות בכלל ממש ממש שמורה, בהתחשב בשנתה!

אח של אבא שלי הציע לנו לקנות את הסובארו גראנד לאונה שלו שנת 94, עשתה 190 אלף, בלי הגה כוח,בלי חלונות חשמל, בלי נעילה מרכזית והמחירון אומר 27,400

לאוטו יש פגיעות פח קלות, ומצבה המכאני לא רע בכלל...

עכשיו פה נכנס שיקול שאיתו רציתי להתיעץ איתכם - דוד שלי מוכר לנו את האוטו ב24 אלף - 9-10 בערך הסובארו הישנה שלנו תמכר, 10 יש לאבא שלי כבר ועוד 4 אלף נביא לו בהזדמנות (הוא לא צריך את הכסף לקניית אוטו אחר...)

מה אתם אומרים - המחיר הגיוני?

האם כדאי לקנות אוטו אחר במחיר הזה? (יש לנו 20 אלף כבר ביד...). על מה אתם מציעים? תביאו קישורים אפילו :)

פורסם

תיקנו יונדאי לנטרה שנת 96-97 המחירון שלה בסביבות מה שאתם מחפשים והיא גם עם הגה כוח חלונות חשמל וגם רכב טוב

פורסם

חפש גרנד ליאונה GL

יש חלונות חשמל , ה"כ ...

תקבל את התמונה הכי טובה.

יודאי לא תעשה מעל 200 אלף ק"מ ברוב המקרים

גרנד ליאונה תעבור את ה-400 ללא בעיות מיוחדות.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

בעקרון אבא שלי סגור על סובארו אלא אם הוא יראה איזה עיסקה טובה

אתם חושבים שאפשרי למצוא גרנד ליאונה GL בסביבות 25K ?

פורסם
תיקנו יונדאי לנטרה שנת 96-97 המחירון שלה בסביבות מה שאתם מחפשים והיא גם עם הגה כוח חלונות חשמל וגם רכב טוב

באמת אחלה הצעה!!!

גם לפיאט אונו יש חלונות חשמל אתה יודע.

ומה כל כך טוב ביונדאי לנטרה? אני מאמין שאתה נוהג על אחת.

פורסם

אני לא נוהג על אחת כזאות פשוט הוא רצה רכב אז היצתי לא את יונדאי בגלל שהוא רוצה ליקנות רכב 94 ובלי שום דבר אז היצתי לא ללכת על יונדאי בלל המחיר ויש בה גם דברים

פורסם
שלום.

אח של אבא שלי הציע לנו לקנות את הסובארו גראנד לאונה שלו

הזהר בקניית רכב ממשפחה או חברים טובים - אכזבה עלולה להעיב על היחסים הטובים.

בברכה,

גלעד

פורסם

כן חשבנו על זה... באמת שזה דבר לא טוב לקנות ממשפחה\חברים...

לדוגמא - עלתה בשיחה ביני לבין אבא שלי שיטה קטנה להוריד את המחיר של האוטו שעליה אני לא אפרט וכמובן בגלל שזה אחיו היא לא ניתנת לביצוע דווקא בגלל שאם היא תיתגלה זה יהיה אסון מבחינת החברות ביניהם!

אבל זה לא דבר שניתן לשינוי אנחנו פשוט ניזהר...

• תוכן חדש...