Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולפני ההתנפלות...ההיגיון אומר שמי שיש לו נניח סוסיתא קנס חנייה נמוך יזיז לו,אבל למי שיש יגואר הקנס ישמש במקרה הטוב כנייר טואלט-כי מה זה קנס לבעל יגואר?גרושים.

הסיבה לשירשור?-אנשים שחונים כל יום שישי באמצע הכביש,על אי תנועה(לאורך כל הכביש יש אי תנועה צר וארוך עם שוליים מאד נמוכים)וכמובן שחלק גדול מהם לא יודע להחנות כמו שצריך.זה רחוב צר וזה פשוט מסוכן.הדוחות שמחולקים שם לא משפיעים על אף אחד-התופעה פשוט חוזרת על עצמה שוב ושוב.מה דעתכם בנושא?

מנהלים-אם השירשור במקום לא נכון אני מתנצל מראש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ולפני ההתנפלות...ההיגיון אומר שמי שיש לו נניח סוסיתא קנס חנייה נמוך יזיז לו,אבל למי שיש יגואר הקנס ישמש במקרה הטוב כנייר טואלט-כי מה זה קנס לבעל יגואר?גרושים.

הסיבה לשירשור?-אנשים שחונים כל יום שישי באמצע הכביש,על אי תנועה(לאורך כל הכביש יש אי תנועה צר וארוך עם שוליים מאד נמוכים)וכמובן שחלק גדול מהם לא יודע להחנות כמו שצריך.זה רחוב צר וזה פשוט מסוכן.הדוחות שמחולקים שם לא משפיעים על אף אחד-התופעה פשוט חוזרת על עצמה שוב ושוב.מה דעתכם בנושא?

כולם צריכים לשלם אותו גובה קנס.

יגואר או סוסיתא.

עבירה שקבועה בחוק זו עבירה, לא משנה מי ביצע אותה.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
עבירה שקבועה בחוק זו עבירה, לא משנה מי ביצע אותה.
אני מסכים,אבל כמו שאמרתי-לבעלי מכוניות יוקרה הקנס לא ממש מזיז,והם חוזרים על אותה עברה שוב ושוב.אולי רק דרך הכיס העמוק הם ילמדו?אישית-כדי לא להגיע למצב של קנס אני לא עובר על חוקי החנייה,אני מעדיף לחנות רחוק וללכת ברגל מאשר לחנות קרוב ולשלם על זה ביוקר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

החוק צריך להיות שווה לכל אחד, כשאתה נותן הטבות לאנשים עם פחות אמצעים אתה בעצם מכופף את החוק לטובתם.

חוקים נעודו להיות שווים לכל אדם, ואני אישית חושב שאם אוכלוסייה מסויימת תקבל הנחות בחוק, דבר זה יוביל לאי סדר במערכת המחוקקת והמבצעת, כלומר כל אחד ינסה בסופו של דבר לכופף את החוק לטובתו.

עוד משהו אני יכול לתת לך אינספור דוגמאות לאנשים עם מרצדס אבל עם הכיס הכי ריק, מי יחליט למי יש כסף ולמי אין?

אין שום הבדל בין יגאור לסוסיתה כשהן חונות במקום אסור למשל, הן עושות את אותה העבירה וצריכות להיענש באותו אופן.

פורסם

אני מסכים, כמו כן אני חושב שצריך לקבוע לעבריין שנהנה בחיים פחות עונש מעבריין שסובל בחיים כי זה יותר משפיע עליו.

אני חושב שנהג שנוסע יותר צריך לקבל פחות שלילה מאחד שנוסע פחות (ואחד שבקושי נוסע צריך לקבל שלילה לצמיתות).

כמו כן אם אפשר לתת לאנשים מכוערים הקלה במקרי אונס ...

קיצקצ. אם קניתי רכב יקר יותר, זה לא אומר שפחות חבל לי על הקנס. אני מכיר אנשים עשירים עם רכב זול ולהיפך (לדוגמא - אני :-) )

ובכל מקרה חוק זה חוק. אין צורך להפלות את העשירים לרעה כל הזמן ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...