Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפנייה לאתר, כתבה סרוקה וכל עזרה.

בעברית \ אנגלית.

תודה מראש,

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
הפנייה לאתר, כתבה סרוקה וכל עזרה.

בעברית \ אנגלית.

תודה מראש,

חי

באתר topgear.com תוכל למצוא מבחן דרכים של הגולף הנזכרת. איני יכול שלא להזהיר, קריאת המבחן האמור, עלולה להכניס למצב בו חייך לא יהיו חיים עד שלא תהיה לך אחת כזאת.
פורסם

סחטיין ותודה רבה על השירות.

אני אקרא הכל הערב וכשאישתי תצעק עלי לעזוב את המחשב תהיו בטוחים שאני אאשים אתכם. :-P

רועי 5 - מתוכננת לי לשבוע הבא נסיעת מבחן ל-15-20 דקות אצל היבואן. אני מקווה שזה לא יעמיד אותי במצב שבו תיארת. :wink:

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אם כבר נותנים לינק ל"אוטו" אז מומלץ לתת לינק למבחן הדרכים של ה-GTI שפורסם במגזין וגם באתר:

http://www.auto.co.il/content/exams/CarTestDetails.asp?ExamManufactur=27&id=176&CG=0&Ref=1&i=1

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
סחטיין ותודה רבה על השירות.

אני אקרא הכל הערב וכשאישתי תצעק עלי לעזוב את המחשב תהיו בטוחים שאני אאשים אתכם. :-P

רועי 5 - מתוכננת לי לשבוע הבא נסיעת מבחן ל-15-20 דקות אצל היבואן. אני מקווה שזה לא יעמיד אותי במצב שבו תיארת. :wink:

חי

נסיעת מבחן על ה: GTI MK-V? כבר בארץ? ...

• תוכן חדש...