Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי חסך כמה גרושים והוא מתכוון לקנות איתם לאנציה פריזמה שנת 84 ללא מזגן(!) בקצת פחות מ-2000 שקל...

האם האוטו הזה אמין וכדאי לקנות אותו? יש איזה אוטו טוב יותר בסכום הזה?!

תודה על העזרה!

פורסם

אני הייתי מציע לחבר שלך לחסוך עוד כמה גרושים. חבל שהוא יתקע עם אוטו עומד כי אין לו כסף לטפל בו (ופריזמה זה אוטו שדורש טיפול!).

ואם ממש דחוף לו אוטו (במחיר הזה כבר עדיף אופניים :roll: ) שיחפש פיאסטה ישנה או אולי אפילו לאדה במצב סביר עם מזגן (למרות שגם איתה הוא יכול להתקע).

אז שיחשוב על זה טוב כי עדיף לו לחסוך עוד ולקנות משהו שהוא יכול גם להחזיק כמו שצריך.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הייתה לחבר שלי פריזמה 1500 ,נהגתי עליה ,היא נוסעת נהדר בשביל מכונית שנמצאת 20 שנה על הכביש,יש בה המון גאדג'טים שפעם נחשבו לנדירים כגון מד תצרוכת דלק , מד טעינה וכו'

מרושם שלי: היא מרווחת מאוד, תא מטען עננננק,נהדרת לנהיגה ומעל לכל שווה את הכסף

הוא אמר שהיא מאוד אמינה וחסכונית ואני מאמין לו

אם תמצא אחת שמורה לדעתי כדאי.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תוכל לפרט מה הכוונה לדורש טיפול?

כאילו כמה טיפול היא כבר תצטרך? וההבדל בינה לבין הפיאסטה הוא משמעותי? כי הוא שוקל גם לקנות פיאסטה שנת 87 נפח מנוע 1300 באותו מחיר, אבל הלאנציה נראית לו יפה יותר...

תודה על העזרה

פורסם
הייתה לחבר שלי פריזמה 1500 ,נהגתי עליה ,היא נוסעת נהדר בשביל מכונית שנמצאת 20 שנה על הכביש,יש בה המון גאדג'טים שפעם נחשבו לנדירים כגון מד תצרוכת דלק , מד טעינה וכו'

מרושם שלי: היא מרווחת מאוד, תא מטען עננננק,נהדרת לנהיגה ומעל לכל שווה את הכסף

הוא אמר שהיא מאוד אמינה וחסכונית ואני מאמין לו

אם תמצא אחת שמורה לדעתי כדאי.

בראסמי???

חחחחחח עשית לו את היום...

אבל שנינו מבולבלים עכשיו לגמרי.... פיאסטה שנת 87 מנוע 1300, עם מזגן, קטנה ומכוערת? או לאנציה פריזמה שנת 84 מנוע 1300, שהיא (לדעתנו לפחות) בהרבה יותר יפה?

שתיהם ייצאו אותו מחיר...

מה אתם אומרים?????

תודה...

פורסם
תוכל לפרט מה הכוונה לדורש טיפול?

כאילו כמה טיפול היא כבר תצטרך? וההבדל בינה לבין הפיאסטה הוא משמעותי? כי הוא שוקל גם לקנות פיאסטה שנת 87 נפח מנוע 1300 באותו מחיר, אבל הלאנציה נראית לו יפה יותר...

תודה על העזרה

תראה ,הפיאסטה יותר זולה לאחזקה ,אבל מבחינת נוחות נסיעה מרווח פנימי,ואיבזור מפנק , הפריזמה נותנת יותר

פורסם
בראסמי???

חחחחחח עשית לו את היום...

אבל שנינו מבולבלים עכשיו לגמרי.... פיאסטה שנת 87 מנוע 1300, עם מזגן, קטנה ומכוערת? או לאנציה פריזמה שנת 84 מנוע 1300, שהיא (לדעתנו לפחות) בהרבה יותר יפה?

שתיהם ייצאו אותו מחיר...

מה אתם אומרים?????

תודה...

השאלה מה הוא מחפש ברכב,יופי זה דבר די משני כשאין לך הרבה מזומנים

והפיאסטה היא מכונית התפרנים האולטימטיבית :-)

פורסם

שיהיה מובן,הפריזמה עולה על הפיאסטה בכל פרמטר ובגדול אבל,אין לה מזגן (וזה דבר חשוב בארץ) והפיאסטה הרבה יותר פשוטה לתחזוקה ותיהיה אמינה יותר.

תעשה חיפוש למילה פריזמה,יש כמה ת'רדים שכדאי שתקרא.

(אם היה לו יותר כסף הייתי ממליץ לו עליה בחום כי לדעתי זאת מכונית מצויינת במחיר מאוד נמוך,אבל כסף לפי מה שהבנתי אין לו..)

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

קודם כל תודה על העזרה שלכם!

השאלה היא, האם ההבדל בעלות התחזוקה הוא עד כדי כך משמעותי בין שתי המכוניות?!

אשמח לתשובה מהירה, כי אנחנו מתכננים לקנות את האוטו כבר מחר

תודה

פורסם

זה לא חלקים של פרארי , הפריזמה חולקת הרבה מכלולים עם מודלים של פיאט , הפריזמה בנויה אפילו על המרכב של פיאט רגטה , לדעתי אין לך ממה לפחד ,לנצ'יה זה לא קללה

תבדוק את האוטו אם הוא במצב תקין , אז תקנה

תעיין בקישור הבא אולי זה יעזור לך לקבל רקע כללי על האוטו :

http://www.carsfromitaly.com/lancia/index.html

פורסם

סבבה תודה!!

מחר יש אוטו!!!!!! (במידה והיא תהיה שמורה כמובן)

נחזור לכאן לספר לכם איך היא...

פורסם

עוד שאלה אם אפשר...

לאן לקחת את האוטו לבדיקה?

חשבנו לקחת אותו לקומפיוטסט, אבל הבדיקה שם בטח תעלה יותר מרבע מעלות האוטו!

תוכלו קצת להנחות אותנו בעניין? מאיפה מוציאים בדיקה שגם תתן הערכת מצב טובה של האוטו וגם שתהיה זולה...

תודה

• תוכן חדש...