Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

.שלומות.. שמי גילעד ואני מירושלים.



כרגע אני בן 17 ומספר חודשים וכבר יש לי רישיון ללא מלווה!

:wink:

אני אמנם לא מבין גדול ברכבים ובמיוחד לא בדברים פרטניים כמו מה שמוטי מיאטה אוהב לספר על מכוניתו אך אני חובב מכוניות מושבע שאוהב כוח ומהירות. (אין דאגה, אני נוהג כרגע על לאנטיס ואני ממש לא עושה הרבה שטויות על הכביש... הדבר הכי שטותי היה קרוב למועדון שבו משום מה החלטתי לרדת מדרכה גבוהה יחסית עם המכונית... תנחשו לבד מה קרה...).

אני בעיקרון עובד (לא קבוע אבל עובד) ואני מעוניין לרכוש מכונית בעתיד הקרוב.

אני מעונין במשהו עם מעט כוח וזאת לאחר קורס נהיגה מתקדמת שאקח מתישהו בחודשים הקרובים ( אני מקווה).

 

כאשר יהיה לי מספיק כסף אני מעוניין לרכוש משהו נחמד ביותר עם כוח.

קראתי הרבה בפורום על אנשים שיש להם 106 ראלי וג'יטיאייים למיניהם ואני מעוניין במשהו בסגנון.

 

כמו שאמרתי קודם אני לא מבין גדול במכוניות אז אל תתחילו להתנפל עלי מיד.

אני רוצה בבקשה שתמליצו לי על מכוניות שאותן אוכל לרכוש כאשר יהיה לי את המזומנים הדרושים לכך.. ובנוסף להמלצות הנ"ל אני רוצה את מחירן (אם אפשר המדויק).

 

 

תודה רבה. שלכם, גילעד

-------------------------------------------

אהובת חיי

 

f430 spider

פורסם

אני רוצה בבקשה שתמליצו לי על מכוניות שאותן אוכל לרכוש כאשר יהיה לי את המזומנים הדרושים לכך.. ובנוסף להמלצות הנ"ל אני רוצה את מחירן (אם אפשר המדויק).

 

 

 

 

 

יהיה לך לדעתי 57K ש"ח.

זה יקרה להערכתי עוד שנה וחצי.

כשזה יקרה אני משער שזה יהיה המחירון של 320BMW משנת 99, עם 70 אלף ק"מ, שמורה, עם מעיכה קטנה בכנף.

 

כשכל זה יקרה תתחבר לפורום ותכתוב הודעה עם כותרת נורמלית.

:multi: רז .

 

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...