Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת תור לטסט

פוסטים מומלצים

פורסם

מתנצל אם כבר דובר פה על זה. לא מצאתי בחיפוש.

הגיע הזמן לטסט וראיתי שיש אפשרות להזמין תור מראש. מישהו ניסה וצלח?

איך זה עובד בפועל? אני מגיע לתור הגהנום במכון דרום ברחובות, מנפנף בפתק וכולם מפנים לי את הדרך?

או שעדיין צריך לחכות בתור כבר מהחנות של הבורקסים?

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

קח רבע יום חופש,תגיע רבע שעה לפני הפתיחה,יתקתקו אותך ואת שכניך (עבד לי מצוין,20דק והייתי בדרך הביתה כבר - אבל אני בפריפריה,פה יותר שאנטי :P )

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מכיר את ההסבר הרשמי.

פות"ש שואל איך זה עובד בפועל, ומאחר ועוד לא ראיתי שום מכון עם מסלול נפרד למזמינים מראש, אני סקפטי.

פעם אחת השתמשתי במערכת הזאת להעלות מסמכים ותשלום בזמן שהמתנתי בתור, והתוצאה הייתה שהתעכבתי יותר זמן מאחר ולפקידה לא הייתה דרך לוודא שכבר שילמתי. בסוף נאלצה להאמין ושיחררה אותי.

אז אני לא ממליץ.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 3 שעות, ezuf כתב:

קח רבע יום חופש,תגיע רבע שעה לפני הפתיחה,יתקתקו אותך ואת שכניך (עבד לי מצוין,20דק והייתי בדרך הביתה כבר - אבל אני בפריפריה,פה יותר שאנטי :P )

ברחובות זה לא עובד ככה… 

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

במוסכים יש שירות לקחת לטסט,גם אופציה (בתשלום מן הסתם),לגבי אם הרכב פרטי שלך

אם יש לך רכב ליסינג מהעבודה,בטח יש שירות דומה מהחברה שמחכירה לכם את הרכבים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

האמת חידשת לי, אבל גם לו מובן איך יתנו לי לעקוף תור קיים, זה יצוק פקק ענקי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, ezuf כתב:

במוסכים יש שירות לקחת לטסט,גם אופציה (בתשלום מן הסתם),לגבי אם הרכב פרטי שלך

אם יש לך רכב ליסינג מהעבודה,בטח יש שירות דומה מהחברה שמחכירה לכם את הרכבים.

https://www.bizportal.co.il/car/news/article/20017016

אם נעזרים בשירות כזה צריך להיות ערניים. זה יכול להיות מאוד יקר וכואב. 

בנוסף לכתבה האמורה, קרוב משפחה השתמש בשירות שינוע לרכב מאוד מאוד שמור עם נתונים נדירים. נהג של המוסך עשה תאונה והרכב 'טוטאל לוס'. כמובן שמשלמים לו מחיר מחירון, שמכניס אותו לבעיה גדולה כי עכשיו צריך רכב אחר, ואין סיכוי למצוא רכב שמור באותה הרמה והנתונים. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עשיתי את זה פעם אחת. 

הגעתי לאותו התור. אמרתי לבחור בכניסה שנרשמתי בהכל ושילמתי. 

אמר אין בעיה תביא את הרישיון רק. 

חזר אחרי כמה רגעים עם הטופס של הטסט והשאר המשיך אותו דבר. הדבר היחיד שנחסך לי זה התור למשרד לפני הטסט, שגם ככה הוא לפי הסדר של המכוניות בשיירה (כי כל אחד נכנס לתור הרכבים ואז הולך למשרד).

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אז מה הפואנטה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 12 שעות, ניקו פ. כתב:

אותו דבר. הדבר היחיד שנחסך לי זה התור למשרד לפני הטסט, שגם ככה הוא לפי הסדר של המכוניות בשיירה (כי כל אחד נכנס לתור הרכבים ואז הולך למשרד).

סוף סוף תשובה מועילה 🤣

כמו שחשבתי, ישראבלוף..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 שעות, discoTD5 כתב:

https://www.bizportal.co.il/car/news/article/20017016

אם נעזרים בשירות כזה צריך להיות ערניים. זה יכול להיות מאוד יקר וכואב. 

בנוסף לכתבה האמורה, קרוב משפחה השתמש בשירות שינוע לרכב מאוד מאוד שמור עם נתונים נדירים. נהג של המוסך עשה תאונה והרכב 'טוטאל לוס'. כמובן שמשלמים לו מחיר מחירון, שמכניס אותו לבעיה גדולה כי עכשיו צריך רכב אחר, ואין סיכוי למצוא רכב שמור באותה הרמה והנתונים. 

כדאי להכיר את המוסך שאתה מטפל בו ואת העובדים. אצלי המנהל מוסך לוקח את הרכב לטסט ולא הנהג של הטסטים. נכון, הטסט נעשה בזמנים שמתאימים לו ולפעמים זה קצת נמרח כמה ימים עד שהוא מוצא זמן.

פורסם

אני לא מכיר את המוסך שאתה מטפל בו, ויכול להיות שזה נכון.

ב 99.99% מהמקרים זה לא נכון. למנהל המוסך יש כל-כך הרבה משימות, שכולן הרבה יותר חשובות מאשר להעביר טסט לרכב של לקוח.

עבור מנהל מוסך לבזבז שעה על טסט לרכב של לקוח זה לזרוק לפח הרבה מאוד כסף .

שוב, יכול להיות שבמקרה שלך זה המצב, אבל מי שאכן מאמין שמנהל המוסך בעצמו לוקח את הרכב שלו לטסט, הוא מאוד מאוד תמים. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...