Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG S9 בעסקת 0 ק"מ עם מימון

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב 7 מושבים חסכוני וזול שישמש אותי במקום שברולט קרוז טורבו 2014 (איתה משנת 2014, עד עכשיו 150k), ממוצע הנסיעה השנתי עומד על 12,500 ק"מ בשנה.

שוק ה 7 מושבים מאד מצומצם במבחר, ואני מתלבט לגבי רכישת MG S9 ב 0 ק"מ עם מימון (יכול לקנות גם בלי, אבל חושב שעדיף להשאיר את הכסף להשקעה).

אשמח לשמוע את דעת המומחים בנושא, מה שחשוב לי שהרכב יהיה אמין מרווח לא 7 נוסעים כולל תא מטען הגיוני, וחסכוני בדלק.

מבלי לקרוע את הכיס.

פורסם

רכב מאוד מומלץ מבחינת מרווח, חיסכון בדלק, אבזור ועוד.

לא יודע לומר על אמינות, רכב חדש בשוק. 

אם יש לך שאלות ספציפיות אוכל לעזור.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

ישבתי באולם תצוגה באחד. תא הנוסעים ענק וסופר מרווח ושורה 3 ממש מרווחת ביחס לרכבי 7 מקומות אחרים כמו אאוטלנדר ועוד נשאר נפח מכובד לתא מטען.

המחיר שלו משתלם מאוד.

אמינות אי אפשר לדעת אבל אתה מקבל פה אחריות ארוכה מאוד. אם יש לך עמדת טעינה ותסע רוב הזמן על חשמל הוא יהיה חסכוני מאוד ובקושי תצטרך לתדלק אותו. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...