Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע עם קיה סטוניק שמספיקה עם תינוק אחד, תא המטען לא ענק אבל העגלה נכנסת ומסתדרים יופי. מצפים לתינוק נוסף ואני חושש שיהיה צפוף מדי.

במהלך השבוע מדובר בנסיעות יומיומיות קצרות לעבודה (לא כל יום), הרכב יעבוד בעיקר בסופי שבוע. אכפת לי בעיקר מאמינות ומינימום התעסקות, פחות קריטי אבזור, חוויית נהיגה וכו׳. אשמח לרכב גבוה/קרוסאובר אבל לא חובה. אני מתכנן למכור את הסטוניק (קניתי יד 2) ולקנות יד 2 אחרת, בתקווה משהו לאחר ירידת ערך עם ק״מ נמוך.

מה האופציות הרלוונטיות ומה השיקולים ביניהם? תודה!

פורסם

שאלה ראשונה: מה התקציב?

שאלה שניה - בן כמה הילד הראשון? האם, כאשר צפויה הלידה, הוא עדיין ייזקק לעגלה או שיוכל להסתפק בטיולון או עגלה קטנה?

והצעה נוספת - במקום לחשוש עשה ניסוי. שים את הציוד שלך בתא המטען ואז נסה להוסיף ציוד של חברים - אולי תגלה שאתה יכול להסתדר עם הרכב הקיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תקציב: 80K עם אופציה לחרוג.

הפרש של שנתיים בין שני הילדים. אני מניח שעגלה לקטן וטיולון לגדול לגמרי מספיק.

כבר במצב הנוכחי עם תינוק אחד ועגלה אנחנו ״צפופים״, בקושי נשאר מקום לטיולון. מניח שיכנס אם אתאמץ אבל יהיה צפוף מאוד ולא נוח בשימוש שבועי. אני מניח שנוכל להסתדר אבל אם אני כבר צריך לשדרג, מעדיף לעשות את זה לפני ולא אחרי.

פורסם

הייתי בודק,סטיישן כמו טיוטה אוריס סטיישן.

או שאם אתם רוצים בכלל בלי בעיות אז מיצובישי אוטלנדר, השכנים של ההורים שלי מחזיקים  מאז שנולד התינוק הראשון וכיום יש להם כבר 3 ילדים. רק לבדוק החלפת שמן גיר שאמורה להיוץ כול 4 שנים או 80 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...