Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

מחפש רכב לאישתי

נוסעת מידיי יום מרחובות לירושלים

בהלוך לפני הפקקים, בחזור נכנסת לפקקים

קודם כל הרכב צריך להיות אמין, מרווח וחסכוני בדלק. לאכלס שני ילדים, עדיפות להאצבק בתקציב של 80k עם עדיפות לכמה שפחות

האם בתנאים האלה עדיפות להיברידי? או שהמנוע החשמלי לא יהיה אפקטיבי בעליות לירושלים וסתם נספוג את העלות הנוספת שנגזרת מרכב היברידי

אולי ללכת לכיון דיזל?

עריכה אחרונה על ידי fishmanl
כותרת
פורסם

אפשר לעלות לירושלים גם עם סיאט מי עם מנוע 1000

אכלוס של 2 ילדים זה לא בעיה בשום סופר מיני אפשר לכוון ליאריס היברידית במחיר הזה שתהיה אמינה וחסכונית

מה שכן הייתי נמנע זה מרכבים עם גיר רובוטי או רובוטי כפול מצמד. אם היא תתפס בפקקים בעליות זה מתכון לצרות.

• אהבתי 1

פורסם

בגלל הפקקים הייתי נמנע מגיר רובוטי.

לכן הייתי בודק סוזוקי קרוס אובר, אמינה, די מרווחת תהיה זריזה.

קורולה היברידית, גם די מרווחת אמינה מאוד, תהיה אמינה וחסכונית עקב נסיעה עירונית ופקקים. במקרה הזה מומלץ לעשות ביטוח לסוללה.גם ביטוח יחסית יקר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוריס האצבק ייכנס לך ב 50/60 ויישאר לך עודף לסוללה אם פעם תצטרך [אבל לא בעיה למצוא רכב שהחליף לאחרונה סוללה]

משתדל לעזור

פורסם

עקיפות ותאוצות: כשאתה לוחץ על הגז כדי לעקוף, המנוע החשמלי נותן "בוסט" של כוח. זה מאפשר לרכב להרגיש זריז יותר בלי לאמץ את מנוע הבנזין לטורים גבוהים מדי.

שיוט רגוע: בירידות או בקטעים מישוריים שבהם אתה עוזב מעט את הגז, המערכת יודעת לכבות את מנוע הבנזין ולשמור על המהירות בעזרת החשמל (גלישה).

פקקים בדרך: כאן היתרון חוזר בגדול. אם הנסיעה הבינעירונית שלך כוללת את הפקקים של כביש 4 או איילון, הרכב חוזר למוד היברידי חסכוני ושקט בזמן שכולם מסביב שורפים דלק בעמידה.

משתדל לעזור

פורסם

אם מדובר בטויוטה היברידית עם מנוע בדומה לפריוס, מנסיון בעליה לירושלים הרכב נוסע בסלד גבוה מאוד ורועש בשל התיבה הרציפה. כן, חסכוני ואמין.
באוריס הצ'בק ספציפית לדעתי הסוללה קטנה יותר מאשר בקורולה.

פורסם (נערך)

מה בערך הצריכה דלק לטיוטה היברידית בנסיעה כמו שתיארתי?

אשמח לדעת גם לגביי עלויות אחזקה?

עריכה אחרונה על ידי fishmanl
שינוי
פורסם

אצלי בקורולה האצ' היברידית צריכה משולבת של מעל 20 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה, לרוב סביב 22 ק"מ לליטר.

היא נאה יותר מהסדאן אבל המושב האחורי פחות מרווח וחסרים פתחי מיזוג לאחור.

פורסם

טוב ראינו ממש לפני החג קורולה 2020

על פניו נראית מציאה, אפילו נראה לי קצת מוזר

המוכר הראה לי היסטוריה מלאה והרישיון רכב נראה נקי

איך בודקים רכב היברידי? מי בודק את מצב הסוללה?

לגביי הסוללה הוא אמר שאין אחריות, הם ניתן יהיה לבטח אם הרכב מ2020 ללא ביטוח?

הרכב הרגיש לי קצת חלש, זה יספיק לעליות לירושלים?

פורסם

לגבי הסוללה - תמורת כמה מאות ש״ח לשנה תוכל להאריך אחריות על הסוללה עד שהרכב יהיה בן 12. הפרטים נמצאים באתר היבואן. חפש ״הארכת אחריות סוללה היברידית טויוטה״.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשביל אחריות תצטרך לבדוק אותה במוסך יבואן.

הקורולה ללא טורבו, לכן בעליות תתאמץ יחסית ותהיה מעט רועשת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...