Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעל הדירה עזר בזה שהמחיר לא עלה והיה די נמוך יחסית לאיזור כל השנים שהייתי בדירה.

לא הצקתי לו יותר מידי.

• רעיון טוב! 1

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

סיפור מאד דומה אצלי. די בטוח בגלל שהוא יודע שבחלק מהמקרים אני מטפל לבד בכל מיני שיט. שכ"ד שלא עלה שנים, מניח שאין מתנות חינם אז זה בגלל שאני גם מטפל במה שאני יכול.

פורסם
לפני 11 שעות, Tom_22 כתב:

והלשון רגישה יותר מהאצבע :mm_tongue

אם אתה אומר את זה בהקשר של השירשור הזה, סימן שאתה לא יודע מה לעשות איתה גם אם זה נכון.

לפני 15 שעות, saar5555 כתב:

יש כמה לינקים.. אבל זה הסרטון שהראה לי את הרעיון. 

שאלת תם, בשביל מה צריך צבע מיוחד לזה? כל צבע ייכנס לתוך העמקים ויירד מהגבעות, וישאיר לך שכבה ויזואלית שתתן לך רפרנס איפה צריך עוד לשייף. 

ככה עושים גם בנגרות, מעבירים עיפרון על העץ לפני השיוף ורואים בדיוק איפה נשארו סימנים שלו (נמוך) ואיפה הורדת (גבוה). 

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

שאלת תם, בשביל מה צריך צבע מיוחד לזה?

אין לי מושג. אני לא מומחה בדברים האלה. כן הזמנתי כמה מוצרים באמאזון לשייף ולעשות מילוי. אבל זה משהו קטנטן.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

כשאתה משייף את התיקון תשתמש בנייר שיוף שמלופף על חתיכת עץ ישרה ורחבה, ככה תעשה עבודת שיוף שטוחה וישרה באותו קו עם הקיר הקיים. לגבי שקעים, תמלא פעמיים  את החור ואחרי ייבוש - תשייף על קוביית עץ.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אשמח ללמוד ממה שכתבת מיכה, נניח והחלון תיקון שלי תמיד יהיה קטן מ 50 עד 30, גג 30 על 20, איזה גודל של עץ אני צריך?

הפעם יצא לי טוב, לא אומר שזה יהיה ככה בפעם הבאה.

פורסם

אני משתמש בקוביה שנראית כמו מחק של לוח מחיק, שיהיה נוח להחזיק ביד. כשאתה מעביר את המלבן הזה על קיר מקורי יחד עם תיקון - המטרה היא ליישר את התיקון לאותו הגובה של הקיר המקורי. לא מדע טילים. אם אתה ממש פדנט, לך לנגריה וקח ממנו קרש של 15 אורך ברוחב של 5 ס"מ. איתו תיישר גם שטחים גדולים יותר

• מעניין 1

פורסם

אני לא ממש פדנט, אני מנסה להימנע מהפאק שקרה לי בפעם שעברה (והראשונה) וגם טעות בסיסית שעשיתי - לא השתמשתי בשפכטל רחב. 

וכמובן לא שייפתי מספיק טוב - למדתי מזה, הפעם העברתי יד כמה פעמים לראות שמיושר עם הקיר. אבל עץ נשמע יותר טוב.

הפעם יש לי שפכטל רחב (מפלסטיק) והוא עשה עבודה מצוינת, שים לב איך פעם ראשונה נראת אל מול פעם שנייה ואשמח שתגיד לי איך לתקן את הראשונה? לשייף טוב טוב ולעשות שפכטל אמריקאי ואז לשייף ולצבוע?

תודה מראש

IMG_20260324_194925.jpg

IMG_20260324_195039.jpg

פורסם

תשייף שוב (על הצביעה) עם נייר שיוף גס מלופף על קוביית עץ. זה יעשה לא מעט אבק אבל התיקון יתיישר וייראה מקצועי.

• תוכן חדש...