Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, המשפחה גדלה ואני חושב להתקדם למשפחתית בטרייד על ה208 שלי מטעמי נוחות.
הרכב הגיע ל66 אלף וקיבלתי הצעה במורשה לטיפול ב1800 שכוללת:
שמן + מסנן, מסנן אוויר, מסנן מזגן והחלפת נוזל בלמים.

במוסך לא מורשה קיבלתי הצעה ב850 ללא מסנן מזגן ונוזל בלמים. 

בטרייד אין אכפת להם אם הרכב טופל במורשה?

פורסם

לא איכפת, העיקר שיהיה חשבונית עם מה נעשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מסנן מזגן ב 208 לרוב לא מצריך כלום רק לקנות את הפילטר בקלות שלא מצריך שום אישור ומברג שטוח בלבד

עבודה סופר קלה

נוזל בלמים אני חושב שגם המורשים לא תמיד יודעים לבצע עובדה שבמוסך יבואן העמיסו לי הרבה יותר מהמקסימום וזה לדעתי בגלל שידעו שאני אבדוק שהצבע השתנה

הם ידעו בוודאות שאני הולך לבדוק אותם. 

בקיצור לדעתי הם לא החליפו בכלל את הנוזל מהקליפרים אלא רק מהמיכל

כמה שנים לא החלפת נוזל בלם? 

הדרך היחידה לוודא שבאמת מנקזים לך נוזל בלם מכל 4 מהקליפרים זה לעמוד לידם על הראש

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 40 דקות, גולדן191 כתב:

מסנן מזגן ב 208 לרוב לא מצריך כלום רק לקנות את הפילטר בקלות שלא מצריך שום אישור ומברג שטוח בלבד

עבודה סופר קלה

נוזל בלמים אני חושב שגם המורשים לא תמיד יודעים לבצע עובדה שבמוסך יבואן העמיסו לי הרבה יותר מהמקסימום וזה לדעתי בגלל שידעו שאני אבדוק שהצבע השתנה

הם ידעו בוודאות שאני הולך לבדוק אותם. 

בקיצור לדעתי הם לא החליפו בכלל את הנוזל מהקליפרים אלא רק מהמיכל

כמה שנים לא החלפת נוזל בלם? 

הדרך היחידה לוודא שבאמת מנקזים לך נוזל בלם מכל 4 מהקליפרים זה לעמוד לידם על הראש

במורשה אמרו כל שנתיים ובטיפול הקודם זה לא נעשה.

בכל מקרה לפי יובל מוסך לא מורשה עדיף לי.

פורסם

זה לא הפרש של 1,000 ש״ח. אלה מוצרים שונים.

אתה יכול לעשות מה שהחם שלי עשה לפני שמכר לי רכב: לבצע רק חלק מהטיפול, להשאיר את השאר לקונה המאושר. ואת זה לעשות במורשה היבואן, כדי לשמור על רצף בהחלפת שמן בתקן.

*לפני הרבה שנים מכר לי סובארו ״גרנד ליאונה״ (אימפרזה בשנתה הראשונה) בן 4. לפני המכירה עשה טיפול, אבל השאיר לי את הטיימינג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 32 דקות, beresford כתב:

רק תדאג שמסנן השמן יהיה מקורי והשמן בתקן הספציפי שפג'ו דורשים (הפרטים האלה גם חייבים להיות מצויינים בחשבונית)

המוסך אכן כתב שמן + מסנן מקורי  1109AL 

לפני 24 דקות, sperial כתב:

זה לא הפרש של 1,000 ש״ח. אלה מוצרים שונים.

אתה יכול לעשות מה שהחם שלי עשה לפני שמכר לי רכב: לבצע רק חלק מהטיפול, להשאיר את השאר לקונה המאושר. ואת זה לעשות במורשה היבואן, כדי לשמור על רצף בהחלפת שמן בתקן.

*לפני הרבה שנים מכר לי סובארו ״גרנד ליאונה״ (אימפרזה בשנתה הראשונה) בן 4. לפני המכירה עשה טיפול, אבל השאיר לי את הטיימינג.

לא בדיוק כתבתי אבל הטיפול הקודם (כולל החלפת רצועה ביוזמתי) נעשה באותו מוסך לא מורשה וגם שם כתוב שמן מנוע מקורי  PSA-B71-2297 אז אומנם אין רצף במורשה אבל השמנים על פניו תמיד כמו שצריך.

פורסם

מצויין. תקפיד על כך גם הפעם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כאשר עשיתי טרייד לא בדקו מה בדיוק בוצע, אלא שיש תיעוד, לכן הייתי מציע לחסוך ולעשות את המינימום לא ביבואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...