Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש מאזדה 2 משנת 2021 עד 22 השכרה או ליסינג אבל אין רכב אחד שלא עבר משהו ופרטי נורא קשה להשיג 

רוצים על הרכב הזה מפריזבי 74 אלף עם 76 אלף קמ הייתם רוכשים רכב כזה? כמובן שאעשה בדיקה

image-1771139594797.jpg

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

צבע כללי לא מקורי ברכב צעיר יחסית לדעתי קצת מטריד.

מעבר לזה סביר להניח שאם תיקח לבדיקה משלך יהיו עוד כמה Xים.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי מוותר עקב צבע כללי לא מקורי.

אי אפשר לדעת מה איכות הצביעה ומתי יתחילו קילופים.

גם לא ברור למה צריך היה צבע כללי. אלא כול הרכב היה בשריטות.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, Moshe c כתב:

לא הייתי רוכש.

אתה מחפש רכב מבוקש, תצטרך להתאזר בסבלנות או להרחיב את החיפוש לדגמים ושנתונים נוספים. 

תודה רבה לכולם

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אל תתקרב לרכב הזה.

מדובר בקרש על 4 גלגלים, צפוף, לא נוח, יחידת הנעה חלשה, מולטמידיה עם תפעול באמצעות גויסטיק שגורמת להסטת המבט מהכביש, אבזור בטיחות פאסיבי עם סיוע של moveon בהצקנה מקומית ותא נוסעים עלוב.

שומר נפשו ירחק מהזוועה המוטורית הזו.

אני כותב על סמך היכרות שלי עם מאזדה 2 2022 כרכב גישור כבר כמה חודשים.

פורסם

אתה מתעלם מהעובדה שזה רכב אמין מאוד.

ייתכן שאתה משווה אותו לרכב אותו החליף אצלך וזה נתון חשוב עבורך, אבל כנראה שלא עבור הקהל שמחפש אותו בלהט. לא סתם הוא מבוקש. 

פורסם

אני גם לא מצליח להבין את ההתלהבות מהמאזדה הזו.

רכב סביר ולא יותר לדעתי, מורגש שהוא מיושן ביחס למתחרות בקטגוריה (בסוף זה רכב שהושק ב-2014-2015 ועבר רק מתיחות פנים) עם אבזור בטיחות די נחות ביחס לקטגוריה, ביצועים פושרים יחסית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כי המיושן הזה סוס עבודה, אם תיקח ברמת אבזור pure white אז מקבלים סלון איכותי ואבזור טוב.

הוא עדיין חזק מרכבים אטמוספרים שיש בחלק ההמתחרות.

• אהבתי 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לטעמי רכב מושלם, נהנה ממנו כבר שנה וקצת.

אחיזה מצויינת של הכביש,תגובה נהדרת מההגה, באופן כללי הרכב מהנה לנהיגה.

מודה שחסר לו קצת כוח עם תא מטען מלא, זוג נוסעים + ילד ועליות לירושלים

אבל ביום יום הוא עושה את העבודה

הייתי שמח אם היו מוכרים בארץ את הגרסה הידנית עם ששת ההילוכים כמו בחול

ולצערי בזמנו התפשרתי ולא הלכתי על גימור הספורט שמוסיף שטח מת במראות ותאורת לד מלאה

פורסם
לפני 15 שעות, dorsht כתב:

אני גם לא מצליח להבין את ההתלהבות מהמאזדה הזו.

רכב סביר ולא יותר לדעתי, מורגש שהוא מיושן ביחס למתחרות בקטגוריה (בסוף זה רכב שהושק ב-2014-2015 ועבר רק מתיחות פנים) עם אבזור בטיחות די נחות ביחס לקטגוריה, ביצועים פושרים יחסית.

אמינות. גם בזכות העובדה שמיושן.

פורסם
לפני 15 שעות, yulianx כתב:

רמת אבזור pure white אז מקבלים סלון איכותי ואבזור טוב

גם ברמת האבזור הגבוהה - המולטימדיה עם תפעול בגויסטיק עדיין אותה מולטמידיה, בסיס המושב עדיין קצר, אין תאורת מתגים ואבזור הבטיחות פאסיבית...

לפני 15 שעות, yulianx כתב:

הוא עדיין חזק מרכבים אטמוספרים שיש בחלק ההמתחרות

מסכים, אמינות זה הקלף החזק של מאזדה 2.

לדעתי סטוניק 1.4 עם מנוע אטמוספרי וגיר פלנטרי נותנת הרבה יותר: אבזור בטיחות אקטיבי, תא נוסעים איכותי ומולטימדיה עם מסך מגע.

פורסם
לפני כשעה, mottis כתב:

גם ברמת האבזור הגבוהה - המולטימדיה עם תפעול בגויסטיק עדיין אותה מולטמידיה, בסיס המושב עדיין קצר, אין תאורת מתגים ואבזור הבטיחות פאסיבית...

לדעתי סטוניק 1.4 עם מנוע אטמוספרי וגיר פלנטרי נותנת הרבה יותר: אבזור בטיחות אקטיבי, תא נוסעים איכותי ומולטימדיה עם מסך מגע.

לפני שקניתי את המאזדה שקלתי גם את הריו עם המנוע והגיר שזהים לסטוניק 

הרכב בפער ניכר מגיב פחות  טוב מהמאזדה

לגביי האבזור, אני מאוד אוהב את התפעול עם הג'ויסטיק - הרבה יותר נוח ממסך מגע בזמן נסיעה  

פורסם
לפני כשעה, mottis כתב:

אבל הסלון משולב משולב עור נותן הרגשה טובה לעומת המתחרות, לי דווקא המושב היה נח בגירסה הזאת.

תא נוסעים דל הסטוניק מרגיש זול מאוד.

פורסם

חייב לציין שהיה לי מאזדה3 2023 אולי 2024 כחרכב חלופי. מולטימדיה זוועה.

לא זוכר שהתרשמתי ממערכת הבטיחות, אבל שוב , היה אצלי יום או יומיים.

גם הרכב לא כזה זריז. אין לי מושג איזה מנוע היה שם.

השליטה עם הגויסטיק, איזה טמטום. משהו שהייתי מצפה לראות ב2015. מילא אם היה גם גויסטיק וגם מסך מגע. אבל זה לא מסך מגע.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...