Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בסיטרואן C3 2026

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, עם מרווח גחון של19.6 ס"מ  וגובה 159 זה גיפון. ואף גבוהה מחלק לא קטן מהם.

2026-03-19-19_35_01.thumb.png.9610663ae62d4c14ef23396a1622b322.png

• מעניין 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משום מה עמד לי בראש שמרווח הגחון כמעט זהה לקקטוס. טעיתי.

מעל 19 לרכב בגודל הזה זה באמת מכובד

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אכן, הקקטוס ניראתה כמו גיפון אבל בפועל הייתה בגבוה של סופר מיני/משפחתי. בc3 הגובה  זה מאוד מורגש כאשר אני עומד לי רכב שהוא לא גיפון, כיף.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
  • אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ציון אבזור בטיחות 1 ?

ממש, אבל ממש חסכו בדברים (הכי) חשובים. זה BIG NO NO 

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

זה ציון בטיחותי שנותנים בארץ. הוא מצמקד במערכות בטיחות ולא ב מבחן ריסוק.

באיזה דברים הכי חשובים חסכו?

אין התרעה על שטח מת, אבל יש בלימה אוטונומית, התרעה ותיקון סטיה, מעבר אור גבוה לנמוך אוטומטי, מראה מרכזית נגד סינוויר.

פורסם

רכב קטן, זול 

נוח! איכות הרכבה וחומרים טובה. 

עיצוב קווירקי\שיקי כיאה במיוחד למותג הזה (פחות מדבר אליי - הרבה יותר אהבתי את הקליאו במובן הזה ועוד בייחוד כשיש לי איירקרוס בחניה וקודמתה היתה DS - אני מבין היטב את הקווירקיות של המותג וקשה שלא להתאהב - הספיק לי) 

חסכוני! 

המנוע אחרי שהחולי הרע הכי גדול בו - איננו יותר (זה משאיר בעיקר מכסה שסתומים ואני מתפלל שהרינגים כבר לא יהוו בעיה - גם לא מאמין שיהוו בעיה כל עוד בעל הרכב יטפל בזמן ועם שמנים איכותיים). 

אם הגיר ידני - אז גם הנעלם של הגיר הרציף איננו. 

לולא הנעלם של המערכת מיילד הייבריד (שמתגלה כאסון תחזוקתי במותגים מסויימים) הייתי מצפה לאמינות גבוהה - אבל יש אחריות ארוכה והרכב חדש.

קניה מאוד חכמה בשורה התחתונה - בעיניי כמובן. 

גורם לי לחשוב על למה סובארו לא מייצרים ג'אסטי מודרנית. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הגירסה האוטומטית בעלת גיר רובוטי כפול מצמדים.

פורסם

יואב פולס, 
קראתי את מבחן הדרכים שעשית והפנית אליו. 
חייב להחמיא ולציין שמדובר במבחן רכב נהדר ומקצועני - משקף באופן חד וברור את מאפייני הרכב, יתרונותיו וחסרונותיו. 
כמה הערות ממש קטנוניות למבחן :
1.  רצוי למי שאינו בקיא לציין את סקלת הציונים ומשמעותן - רשום: "ציון מסכם 4.2 במדד פולס" - לא כל אחד מכיר במה מדובר.  כנ"ל לגבי הטבלה המסכמת בסיום המבחן. 
2. 

ציטוט

מתחת למסך שני פתחי מוזג גדולים

- רצוי תיקון הגהתי.ן

לעצם העניין - אני בדעה שמדובר ברכב מיוחד  בעל תמורה גבוהה מאוד ביחס למחירו. 
ממתין בסבלנות /סקרנות למבחן על הרכב הידני (שאפו ללובינסקי).... 

פורסם
לפני 19 דקות, orankohn כתב:

- רצוי תיקון הגהתי.ן

תודה, תוקן. 

לגבי הציונים, בין 1 ל 5. סובייקטיבי לחלוטין.

הטבלאות מופיעות בכל המבחנים שאני מפרסם בביזפורטל בחודשים / שנה פלוס האחרונים. לא זוכר ממתי, בערך במאה המבחנים האחרונים שפרסמתי באתר. 

מרבית המכוניות נמצאות בין 4.0 ל 4.5 והן מכוניות טובות וראויות לרכישה. 

הציון הגבוה ביותר הוענק לאוקטביה RS - שקיבלה ציון מקסימלי 5.0. הריינג' ספורט בנזין 4.9 והאלנטרה N הידנית 4.8.

איוניק 5 לדוגמה קיבלה 'רק' 4.6. 

הציון הנמוך ביותר הוענק להונגצ'י EHS7 ציון של 3.7, ואחריה הצ'רי טיגו 4 (הדגם בנזין, לא היברידי) עם 3.8. גם המאזדה 3 טורבו 2.5 ליטר AWD קיבלה ציון ממוצע של 3.8. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

פורסם
לפני 4 שעות, discoTD5 כתב:

אשמח לדעת איך אתה רואה את הסקודה פאביה? בהשוואה כמובן לC3  - האם, למיטב ידיעתך,  יש ליבואן את הגירסה הידנית? 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בפאביה נהגתי ב 2022 והיא זכורה לי מאוד לטובה.

בכל מקרה דעתי אינה חשובה. תעשה נסיעת מבחן ותראה איפה לך נוח יותר. 

לא מכיר שמשווקת פאביה ידנית. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 54 דקות, discoTD5 כתב:

לא מכיר שמשווקת פאביה ידנית

אכן. נוהג בפאביה 2025. מרוצה מאוד.. אבל הייתי מעדיף גיר ידני.. ולכן שאלתי על ההשוואה לC3 שנמכרת בידני.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
בתאריך 19.3.2026 בשעה 19:24, yulianx כתב:

כן, עם מרווח גחון של19.6 ס"מ

עכשיו עם ה C5 איירקרוס החדשה. מרווח הגחון...20 ס"מ. 

מרווח גחון של לנדקרוזר חדשה 20.5 ס"מ. 

פורסם

לדעתי היו צריכים לתת לה את השם c3 קרוס או משהו, כי אמנם היא מוגדרת כסופר מיני, אבל בתכלס זה גם גיפון.

עם כמה ק״מ היה רכב המבחן?

צריכת דלק טובה מאוד לפי המבחן, אצלי כרגע לפני מחשב ה דרך 1/18.5 בערך בכביש בין עירוני הררי, אבל הרכב עם 600 ק״מ, לפי הספר הצריכת דלק תתיצב לאחר 3 אלף ק״מ.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...