Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה מאוד.... מסכים איתם בהחלט!!! אולי סוף סוף משהו יזוז פה...

למי שלא ראה:

היתה כתבה בחדשות על זה שאין בארץ ספורט מוטורי ושהמרוצים צריכים להתקיים בסתר....

הם אמרו שם שיש קהל צמא לזה ושהארץ מתאימה לזה כי יש את הצפון עם הבוץ ואת הדרום עם השבילים ושזה יכול להפריח את התיירות בארץ ושיש פה בארץ נהגים ברמה גבוהה שרוצים אבל אין חוק....

{הם נתנו דוגמא שהמיתחרים ברמה של אוניברסיטה והמדינה ברמה של גנון}

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולמי שלא צפה, על מה דובר? :roll:

ואם אפשר - בפעם הבאה שיש משהו בנושא - תרשמו כאן קודם.. :(

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

סתם הראו מירוצי ראלי בארץ והם אמרו שהכל בשקט כי זה לא חוקי ושאנחנו אחת המדינות היחידות בעולם שאין בה חוק מוטורי וזה יכול לעזור מאוד לתיירות ושיש הרבה ילדודס שרוצים לראות מירוצים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
סתם הראו מירוצי ראלי בארץ והם אמרו שהכל בשקט כי זה לא חוקי ושאנחנו אחת המדינות היחידות בעולם שאין בה חוק מוטורי וזה יכול לעזור מאוד לתיירות ושיש הרבה ילדודס שרוצים לראות מירוצים.
וזו הייתה השטות הגדולה ביותר שנאמרה בכתבה - כי,

אנחנו אחת המדינות היחידות בעולם שצועדות לקראת חוק לספורט מוטורי. בשאר העולם פשוט הבינו שאין צורך בחוק ומספיקים תקנונים בין לאומיים. לפיכך ברוב העולם - אין חוק לספורט מוטורי (למעט איזה מחוז/עיר/מדינה/שמורה באוסטרליה או משהו כזה).

אלון

פורסם

אז בוא ואני יגיד לך שאני מאוד כועס כשאני רואה אחד כמוך שאולי לא מבין מה הוא אומר ואולי לא בכוונה אבל ממש זה לא בסדר לדעתי שאתה רושם "סתם", כי זה לא סתם! זה ממש לא סתם! האנשים הללו, מקימי הספורט המוטורי בארץ לפני 20-30שנה, נאבקים היום והרבה שנים כבר לאפשר קיום חוקי של מרוצים בארץ ותאמין לי שזה לא סתם,והמאבק שלהם בשביל סיבות רציניות והשקיעו בו הרבה כסף ומאמצים. זה לדעתי יכול לתרום המון, מהמון בחינות, בעיקר שילדים ישתוללו על המסלול ולא על הכביש דבר ראשון, והשאר זה באמת בעיקר כסף והנאה.

ודרך אגב, סתם מעניין אותי לדעת, כמה פעמים אתה ראית מרוצי ראלי עם 10 אימפרזות ורכבים מיוחדים אחרים..

הזלזול הזה, כמו של חברי כנסת בספורט המוטורי הוא מה שפוגע באמת.

שאנשים לא יתעצבנו עלי בבקשה על זה שירדתי לחיים של בן אדם שרשם את המילה סתם, אבל אני מקווה שאני מבהיר את עצמי כאן לגבי הכוונות של אותם אנשים שעושים את המקסימום לאפשר את החוק המוטורי בארץ ואני אומר שכל הכבוד להם ובהצלחה ושלא יפסיקו! תודה לכם אותם אנשים !!!!

עמרי.

(ושוב סליחה אם פגעתי במישהו)

פורסם

כמו שאומרים, זה נבלה וזה טרפה.

ברוב העולם יש תקנונים כיצד לנהוג אם רוצים לקיים מירוץ\תחרות מסויימת, ואצלנו יש רק איסורים על גבי איסורים על גבי איסורים.

השוטרים פה מעדיפים לעמוד באמצע כביש סואן, לחסום נתיב שלם בכדי להתחבא לעוברי דרך בכביש פתוח לגמרי ולחפש את מי שעובר את המהירות המותרת, מאשר באמת לנסות למנוע תאונות דרכים ולהציל חיי אדם.

אני לא אומר שמהירות מותרת זה דבר רע. צריכה להיות הגבלה ואכיפה. אבל חבל לראות שלא מטפלים בארץ ונותנים משקל יותר למה הם יעשו שגם יגביל וגם יתן להם כסף (קנסות חניה, קנסות למי שעובר את המהירות המותרת), מאשר לחשוב "מה אני עושה כדי למנוע את הקטל הבא בכבישים?".

יותר "תעמוד כאן מ1 עד 6 בבוקר, תן דוחות למי שעובר את ה70 קמ"ש בכביש פתוח 4 נתיבים"

מאשר " איפה אני צריך לשפר כדי שהכבישים יהיו איכותיים יותר, והנהיגה בכביש תהיה פשוט טובה והגיונית יותר, וגם האזרח הפשוט יוכל לחזור הביתה בשלום "

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני לא נגד החוק הזה, אני פשוט נגד דברים אחרים שסובבים את החוק. וגם מבחינתי זה יהיה ספורט לעשירים בלבד ככה שהחוק הזה לא ממש מעניין אותי מבחינת עלייה למסלול, מקסימום לראות כצופה וזהו.

in the face

with a chair

פורסם

תומר אתה טועה ומטעה כיום רק מי שעשיר יכול לבנות מכונית ראלי ולהתאמן אבל ברגע שיהיה חוק ותחריות עם ספונסרים אז זה ישתנה! כי הספונסרים יממנו ! החוק יהפוך את הספורט לספורט של כולם!

פורסם

נראה לי שאפשר לפרש את דבריו של מארגן האירוע בחופשיות לכדי כך: בכל מדינות העולם מירוצי הראלי בפרט וכל ענפי הספורט המוטורי אינם אסורים ומתקיימים בצורה חוקית כלומר, אף אחד עוד לא אמר להם שהם עוברים על החוק, ורק בארץ לא מאפשרים להתחרות בצורה חוקית!

לא טעות כל כך חמורה לדעתי, העיקר המסר, וגם אם איזה ח"כ מצויי עם הבנה מוטורית עמוקה יראה את זה הוא יאמר לעצמו: "מה רק בישראל אין חוק, אין מצב יעללה לחוקק אותו כבר" ולא ההפך: "אם בשום מקום בעולם אין חוק למירוצים אז למה שאני אעביר אחד בארץ? אם באירופה אין מרוצים אז גם בארץ לא יהיו" :?

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
אני לא נגד החוק הזה, אני פשוט נגד דברים אחרים שסובבים את החוק. וגם מבחינתי זה יהיה ספורט לעשירים בלבד ככה שהחוק הזה לא ממש מעניין אותי מבחינת עלייה למסלול, מקסימום לראות כצופה וזהו.

תפסיקו כבר עם המנטרה המטופשת ספורט לעשירים. זה ספורט יקר כי בטיחות עולה כסף. מה נדב הנווט שלי עשיר? קובי כהן עשיר? ניצן עשיר? מרק עשיר? אני עשיר?

אני מוכן לקחת הימור שהמשכורת של אף אחד מאיתנו לא שוברת שיאים וביחד אנחנו נמצאים איפה שהוא בממוצע הארצי. אז תרגעו. ב 50000 גם אתה יכול להתחרות בספרינטים. תוותר על חצי שנה במזרח או בדרום אמריקה ותגשים חלום אחר. הכל עניין של סדרי עדיפויות.

נכון, אימפרזות ו EVO כבר מתחילות להיות עבור אוכלוסיה עמידה יותר - ככה זה בחיים. גם גולף זה ספורט יקר. גם טניס. אתה יודע כמה עולה לטוס ולהשתתף בתחרות גולף או טניס בחו"ל כדי להשיג או לשמור על דירוג. ואם אין לך ספונסר ולא זכית בפרס אז סיימת במינוס גדול. כנ"ל ג'ודו ועוד אלף ואחד תחומים מקצוענים. אתה יודע כמה מקריב כדורסלן בשנים הראשונות על משכורת רעב עד שהוא נהיה כוכב - וכמה הופכים לכוכבים? אחוזים בודדים...

אז באמת די עם הפזמון - ספורט לעשירים - לפחות רוב העוסקים בו בארץ כיום - אינם עשירים!

אלון

פורסם

טועה ומטעה?

אתה כלכך בטוח שזה מה שיהיה עד כדי כך שאתה אומר שאני טועה ומטעה?

מי אמר שככה יהיה המצב? במה אני טועה ובמה אני מטעה?

מישהו אמר שספונסר יסכים לממן אותי או אותך? למה מי אתה? אתה אפילו לא קרוב לצלחת

לדעתי אתה חי באיזה חלום ופנטזיה, לדעתי הבועה שלך תתפוצץ בשלב המוקדם של החקיקה בנושא

in the face

with a chair

פורסם

מה שנותר לנו זה רק לשיר

"איזו מדינה , איזו מדיייינה , איזו מדינה מיוחדת במינה "

לא נמאס לכם להיות תמיד עקומים !

דיי ראלי רמאלה יצא לדרך והתקיים ואחנו עוד בדיונים והצעות בכנסת ...

נמאס ! ! !:x

פורסם
טועה ומטעה?

אתה כלכך בטוח שזה מה שיהיה עד כדי כך שאתה אומר שאני טועה ומטעה?

מי אמר שככה יהיה המצב? במה אני טועה ובמה אני מטעה?

מישהו אמר שספונסר יסכים לממן אותי או אותך? למה מי אתה? אתה אפילו לא קרוב לצלחת

לדעתי אתה חי באיזה חלום ופנטזיה, לדעתי הבועה שלך תתפוצץ בשלב המוקדם של החקיקה בנושא

תומר יקר,

אם תהיה טוב - ספונסר יממן אותך. תתחיל מלמטה ואם לא תהיה טוב סתם זרקת כסף טוב על חלום - גם זה לא דבר של מה בכך. אני מכיר אנשים שחלמו על ניו זילנד ואוסטרליה - זה עלה להם 80000 ואפילו 100000 ש"ח בשנת הטיול שלהם - אז מה, בגלל זה הם לא הלכו אחרי החלום שלהם. תקרא שוב את מה שכתבתי שתי הודעות קודם. בגלל זה אני חושב שכשאתה אומר ספורט לעשירים - אתה טועה ומטעה. החוק גם יאפשר ימי מסלול מאוחר יותר - לדעתי לא יותר מכמה מאות שקלים (נהיגה מתקדמת וכו'). השכרת רכב גם תהיה אפשרית - אז זה לא רק לעשירים. כן נכון, זה לא יהיה הכי זול - אבל בטח לא רק למאיון העליון. אני מכיר לפחות נהג אחד שויתר על רכב הספורט שהיה לו בשביל לבנות רכב ראלי ונסע תקופה ארוכה על רכב זול יותר. אני מכיר נהג ראלי אחר - שאחרי שהשבית את רכבו בהתהפכות - לא התחרה שנה וחצי עד שגייס כסף לרכב חדש. את הראשון אני לא אחשוף - הנהג השני הוא אני!

לא ספורט לעשירים. נקודה.

אלון

פורסם

אני ממש ממש לא מבין אתכם, כל הטוענים שזה ספורט לעשירים, זה לא! זה ספורט לשרופים(!!!) אני חוזר מעט על הדברים של אלון עם דגש קל:

אני אישית השתחררתי מהצבא לפני פחות משנה! היום אני שכיר, ועובד עם משכורת! ולא גבוהה ממה שאפשר לצפות מחייל משוחרר!

עכשיו ניקח לדוגמא אדם שרוצה לנסוע למזרח אחרי השרות והנה החשבון:

רוב האנשים חוסכים בסביבות ה40 אלף ש"ח לטיול כזה (יש שחוסכים קצת פחות ויש שהרבה יותר!!!)

אוקיי יש היאמרו: 40K מספיק רק לרכב בסיסי לא לאחזקה ולא לכלום! התשובה שלי לכך היא: כל חודש שחייל משוחרר בחו"ל שווה לפחות (ואני מתכוון למילה לפחות) 3K ש"ח. למה? כי אותו אדם לרוב לא עובד ולא חוסך כסף! ולמה אמרתי לפחות 3K כי אני לדוגמא, באטרף של השחרור והרצון לאוטו ראלי, הלכתי לעבוד בתחנת דלק, קרעתי את הת@#$ת 6 ימים בשבוע 50 חלונות במשמרת לפחות ויצאתי עם 6K נטו(!) וכמובן שמי שעובד כל כך הרבה אין לו כמעט הוצאות מחייה כי אין זמן!

מקווה שהנקודה שלי ברורה!

גילויי נאות, אני גר עם ההורים (כמו רוב החיילים המשוחררים) ובכך חוסך הרבה מאוד עלויות מחייה, זה אחד מהויתורים שאני צריך לעשות כדי לממש את הרצונות והחלומות שלי!

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

**עריכה - אין צורך לצטט את כל ההודעה שמעליך**

יפה שנדב הסכים לחשוף את עצמו ובכך הוכיח את טענתי.

ועוד דבר - כל מי שרוצה להצטרף לספורט, יזכה לעזרה רבה ממני כולל בידע וכולל בהשגת הרכב הראשון, בבניה וכדומה - ואתם יכולים לבדוק אותי בנושא.

למה זה? לא בגלל שאני כזה אדם טוב (אני חרא של בנאדם :wink: )... פשוט יש לי חלום להיות אלוף ישראל ב 2X4 ואני לא יכול להיות אלוף ישראל אם יש רק 10 משתתפים שמתחרים בינהם כל הזמן - זה לא כיף. אם יהיו 50 או 100 זה כבר מתחיל להראות כמו אתגר אמיתי...

אלון

• תוכן חדש...