Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרמוסטט מאזדה 3 2022

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב!

מאזדה 3 ספיריט ליסינג לשעבר עם 85000 ק"מ.

בחודש האחרון נוכחתי לראות שהתרמוסטט תקוע פתוח (מסתבר שזאת מחלה שלהם ובארה"ב החליפו כאלה הרבה בריקולים. כאן בארץ כמובן שלא שמעו על זה)

בדגם הזה מדובר ביחידה אלקטרונית גדולה שמגיעה קומפלט, אטומה וכו' והיא עולה (תחזיקו חזק) 1950 ש"ח!!!

וזה עוד לפני עבודה...

בבירורים שעשיתי, יש אפשרות לפרק רק את התרמוסטט עצמו מהיחידה אבל זה דורש אח"כ אטימה טובה ומסתבר שאף אחד לא מוכן לעשות את זה.

אומרים לך אין ברירה זה הולך יחידה מושלמת ועכשיו קח הלוואה בשביל פאקינג תרמוסטט!

מישהו מבעלי מאזדות 3, יש לכם ניסיון עם הרכב שלכם? קרה למישהו?

אשמח להכוונה אל אדם שיהיה מוכן להחליף רק את התרמוסטט...

תודה מראש.

דודי

עריכה אחרונה על ידי davidka

דוד קלדרון

ממונה ביקורת גבולות

רשות האוכלוסין וההגירה

www.piba.gov.il

פורסם

באסה. אני רק יכול להגיד שבהוראות הרשמיות של מאזדה אכן מחליפים את כל היחידה, ולא משפצים אותה. והמחיר הרשמי של החלק הזה באירופה הוא קרוב ל-600 יורו, כך שהמחיר בארץ ביחס לכך הוא די סביר. מצד שני, בהנחה והמק"ט שמצאתי נכון (בשביל לוודא את זה, תצטרך לשלוח לי פרטים יותר מדויקים של הרכב - מס' שלדה ודגם מנוע מדויק), נראה שאפשר להזמין את החלק מ-Amayama במחיר זול בהרבה (230 דולר לחלק ועוד 20 דולר משלוח), ואז גם כולל מסים זה אמור לצאת משתלם. וב-Tosshin זה עוד יותר זול - פחות מ-190 דולר, או 590 ש"ח לפני משלוח ומסים. אבל שוב - אם אתה רוצה קישור מדויק, עדיף שתשלח לי פרטים כדי שאוודא שהמק"ט נכון.

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

קודם כל, תודה רבה ידידי!

אני אגיד לך מה... תוך שבוע יש לי טסט ולדעתי במצב הנוכחי לא אעבור בדיקת זיהום אוויר כשהמנוע לא מגיע לטמפ' עבודה נורמלית.

אין לי את היכולת בגלל הטסט להמתין לחלק מחו"ל, ולכן, אני אגש למוסכניק שלי ביום חמישי ואגיד לו להחליף יחידה קומפלט... אין ברירה...

תודה רבה על העזרה!!

בכל מקרה, מס' שלדה: JMZBP6S7AZ1200125

דגם מנוע: PE

עריכה אחרונה על ידי davidka

דוד קלדרון

ממונה ביקורת גבולות

רשות האוכלוסין וההגירה

www.piba.gov.il

פורסם

אז המק"ט שניחשתי הוא נכון: PYFD-15-16ZA

להלן הקישורים:

ורק כדי לבלבל אותך עוד יותר - באמאזון אתה יכול להזמין חלק תחליפי (פשוט חפש את המק"ט לעיל, לדוגמא: https://www.amazon.com/Getanye-PYFD1516ZA-Replacement-2018-2024-PYFD-15-16ZA/dp/B0F8HZT4R1?crid=3QPY7HSJDGTRS) - אתה יכול לרדת ל-310 ש"ח כולל משלוח (חינם) וללא מסים. במצב כזה (בהנחה ואתה סומך על תרמוסטט חליפי - לא בטוח מה להמליץ לך בעניין הזה), כבר משתלם לך לגשת לטסט הכי מאוחר שאתה יכול, להיכשל, ולשלם על טסט חוזר כמה עשרות שקלים (אתה יכול גם להוסיף כמה עשרות שקלים בשביל משלוח מהיר, ואז לא תהיה בלחץ לפספס את תוקף ההארכה שיתנו לך אחרי שתיכשל בטסט).

פורסם

עכשיו אני כמעט בטוח שהמחיר שנתנו לי הוא לפני מע"מ... זה פשוט טירוף!

בחיים לא חלמתי שחלק כזה יעלה ככה.

אעשה מה שאמרת. אזמין מחו"ל ואעכב את הטסט. הרי מה שחשוב זה לשלם את האגרה... :):)

הטסט עצמו לא כזה קריטי גם אם עשית אותו חודש באיחור.

תודה רבה! עזרת לי מאוד!

דוד קלדרון

ממונה ביקורת גבולות

רשות האוכלוסין וההגירה

www.piba.gov.il

פורסם (נערך)
לפני 57 דקות, davidka כתב:

הרי מה שחשוב זה לשלם את האגרה... :):)

הטסט עצמו לא כזה קריטי גם אם עשית אותו חודש באיחור

להפך, תשלום האגרה פחות קריטי גם אם תשלם אותה באיחור עדיין המחיר יהיה אותו מחיר ותמיד אפשר לשלם, לעומת זאת אם תעשה את הטסט/המבחן המעשי עצמו באיחור לא תוכל להשתמש בכלל ברכב והוא יהיה מושבת בחנייה וזה כבר יותר קריטי לרוב האנשים.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, davidka כתב:

אני מקווה שהחלק יגיע מהר

במידה ונכשלת אתה רשאי לבקש עד 4 ארכות נוספות של שבוע ככה שכמעט בוודאות החלק כבר יגיע

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...