Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו או גולף, 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

אם היה לכם +/- 40K ואתה צעיר בן 18 ולא משנה לכם אוטומט או הילוכים מה הייתם מעדיפים פולו או גולף? (שנתון כמה שיותר קרוב ל2000, מנוע 1600 ומבחינת כל שאר הנתונים זה לא כל-כך משנה כי זאת אותה החברה ככה שאמינות דלק וכו' יהיה די זהה)

~~~~~~

שאלה נוספת

מתוך מה שבחרת (פולו או גולף) מה תעדיפו אותה או מצובישי קולט (צורה חדשה)?

תודה רבה לעונים

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לחבר שלי במקרה יש פולו וגם גולף (שתיהן של ההורים).

הוא תמיד אומר לי שהוא מעדיף את הפולו - מכיוון שהיא יותר זריזה, קומפקטית ומהנה לדעתו.

אני חושב שאם הרכב רק בשבילי אז גם אי הייתי הולך על פולו, פשוט כי הגולף הוא רכב גדול מדיי לאדם אחד לטעמי.

בנוגע לקולט - לא יודע, לא מכיר.

פורסם

גם אני הייתי הולך על הפולו.

16V שנת 97,98 תתאים לך יופי.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

אז אני מבין שכולכם הייתם הולכים על הפולו שנת 98 מנוע 1600 כמובן בנזין ולא סולר...

ועוד שאלה ומבחינת נוחות בפנים היא לא צפופה או משהו נכון?

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם

אני אישית מעדיף גולף על פולו.

אבל עם היה לי 40K הייתי כמו הרוב פה מעדיף פולו.

האוטו אולי יותר קטן ופחות נוח מגולף אבל במחיר הנל יהיה לך שנתון יותר מתקדם והאוטו יהיה יותר חסכוני מגולף.

פורסם

אם אין לך בעיה עם שתי דלתות וידני ההיתי ממליץ לך ללכת יותר לכיוון הגירסת 16V של הפולו.

האוטו יותר זריז ואם לא תלחתץ איתו הוא לא שותה מנוע 1400.

בא עם סאן רוף וג'נאטים מהחברה.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

ועוד שאלה בקשר לפולו:

מה אתם אומרים כדאי לי אולי לחשוב על מנוע 1400, זה יותר חסכוני בדלק והוא עולה פחות ככה שאני אוכל לקבל רכב יותר טוב באותו המחיר, ואני לא חושב שזה כל כך יתבטה מבחינת נהיגה.

מה אתם אומרים?

~~~~~~~~~

נ.ב.

עדיים לא קיבלתי אף תגובה בקשר למצובישי קולט ביחס לפולו

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם

לגבי פולו או קולט אישית אני חושב שהקולט יותר מרווחת מהפולו ביפנים ויותר נוחה...

האוטו יחסית ל 1600 זולל דלק בצורה מפחידה (חבר שלי שהוא בצבא ובקושי נוסע ממלא 50 שקל בערך ליום!!! ולא הוא לא לוחץ)

הצורה הישנה יפה לפי דעתי אבל החדשה מחרידה....

האוטו יחסית למנוע לא מוציא הרבה למרות שהוא אוטו חזק.

הפולו יותר חזקה מהקולט ויותר מהנה... הפולו מה שכיף בה שזה אוטו קטן שנכנס בכל מקום.

ולגבי להתפשר על 1400 כבר אמרתי לך הודעה קודמת שהפולו 1400 גירסת 16V יותר חזקה מה1600

ואם לא תלחץ איתה היא תשתה פחות מה1600.

אבל אני שוב חוזר זה רק אם אתה מוכן להתפשר על 2 דלתות שגם בא עם סאן רוף וג'אנטים.

ה1400 הרגילה (8V) איטית מאוד ואם אתה לא בקטע של מהירות ואתה מחפש נוחחות וחיסכון בדלק ה1400 מתאימה מאוד לצרכים שלך.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

• תוכן חדש...