Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, kompy כתב:

לא. ברשיון הרכב מצויין החכרה/השכרה = ליסינג.

אז אני דיברתי על ההשכרה. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לא רק ישראל. הנה פרצת אבטחה באוטובוסים סיניים שנמצא בנורווגיה ומדאיד את דנמרק.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 2.11.2025 בשעה 15:43, kompy כתב:

ככל הנראה, סערה בכוס תה.

יש כעת איסוף רכבי ליסינג מכל הסוגים.

קבוצת שלמה סיקסט הפסידה במכרז החדש, כך שמתבצע איסוף של כלל רכבי הליס ומכל היחידות.

זה לא מדויק. שלמה סיפק רכבים לדרג הרס"ן - בעיקר איביזה ו-i20.

הרכבים שנאספים עכשיו הם רכבי רמב"י של סא"לים מדגם צ'רי טיגו 8 שסופקו במסגרת מכרז אחר שבו זכתה דווקא אלדן.

אלדן גם זכתה כעת לספק רכבים חדשים לרס"נים ביחד עם חברת פרי - הפעם הרכבים שנבחרו הם של סקודה (פאביה, סקאלה וקאמיק) וקיה סטוניק.

פורסם
בתאריך 2.11.2025 בשעה 19:15, zvit כתב:

זה נחמד בשביל קליק בייט. בבדיקת מציאות כמעט כל הרכיבים של מחשבי הרכב בכל כלי הרכב מכל היצרנים מיוצרים ב...סין.

מחר הכותרת תהיה שהממשלה החליטה לפתוח מחדש את מפעל אוטוקרס כדי שייצר כלי רכב נטולי מחשבים עבור צה"ל 😜

זה רחוק מקליק בייט.
מצרף הרצאה עדכנית (הערב) בנושא ההתנהלות והסכנות בשימוש בטכנולוגיה סינית .

אם יש למישהו ספק שהסינים (ממשלת סין ושלוחות המודיעין שלה) רואה כל מה שקורה בנמל חיפה ובסיס הצוללות של חיל הים . מרגע כניסה הצוות ויציאת הכלים /כל כלי השייט בסביבה לים (וחזרה) ומעבירים לבני בריתם, על פי מידת האינטרסים (איראן, למשל) אז תחשבו שוב.

משטרת ישראל באמצעות עין הנץ נותנת מידע מדוייק על תנועת כלי רכב ומעקב אחרי מסלולי נסיעה , ישירות לשרתים בסין. 

טועה מי שחושב אחרת.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני חושב שדי רואים ממקומות אחרים בחיפה את כללללל הנמל. לא חןשב שצריך את הסינים.

גם לא משקפת. בקושי נייד עם x3 זום. לגבי עין הנץ - אני ממליץ לוודא שכל דבר שאתם משתמשים בו, לא מאחסן מידע בסין. החל מהמצלמות בבניין או בבית שלכם, הרובוט ניקוי שלכם וכו.

קניתם טלפון סיני לילדים? קחו בחשבון שכנראה אתם חשופים, תלות כמה אתה מעניין אותם.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 6 דקות, KipodYam כתב:

די רואים ממקומות אחרים בחיפה את כללללל הנמל. לא חןשב שצריך את הסינים.

העניין הוא לא רואים, אלא התיעוד בזמן אמת והשמירה שלו בשרתי הממשל בסין.

זו לא פרנויה זה איסוף מידע שיטתי,לצרכי מודיעין ופעולה עתידית במידת הצורך. אתה במשקפת עם זום לא תזהה מי מפקד הצוללת שנכנס ביום מסויים לכלי ומתי יצא לים לאיזה כיוון . מצלמה על עגורן מול המעגן עם זיהוי פנים וקצת תוכנה (בצד הסיני) שמצליבה פרופילים תייצר  file בהתאם. 🙄 תחבר את זה לתמונה שלו ברכב, הדרך מהבית שלו לנמל והפוך ויש לך תמונה יפה כמו שכוחותנו ידעו על מטרותיהם מחוץ לגבולותנו. 😉

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

האם אני צריך להזכיר לכבודו מי הבעלים של נמל חיפה החדש?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי וידוי, גם אני חוטא מידי פעם בתצפיות על מפרץ חיפה. (איזה נוף יפה, איזה אויר פסגות).

אחת התגליות שלי היא, שכל דונם פנוי באיזור, מרוצף ברכבים שירדו מהאוניה ועדיין לא מצאו קונים.

אם מישהו בסין שומע / עוקב,

צריך לתת הוראה שיפסיקו להציף אותנו ברכבים שלהם, כי אנחנו ארץ קטנה עם שטח פנוי מועט.

מצ"ב תמונות מעודכנות, מצטער על הרזוליציה, (תמיד אפשר לטעון שזה איכות נמוכה בגלל דרשות סיווג ביטחוני).

(*)הנקודות הקטנות בתמונה שמסודרות כמו משבצות בנייר מילימטרי זה מכוניות.

SAM_7288.JPG

SAM_7341.JPG

• אהבתי 3
  • מעניין 1
פורסם
לפני 12 דקות, zvit כתב:

האם אני צריך להזכיר לכבודו מי הבעלים של נמל חיפה החדש?

לא קשור לשרשור אבל בחייאת איזו טעות עשינו שהבאנו להם את הנמל הזה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 9.11.2025 בשעה 20:57, zaf כתב:

משטרת ישראל באמצעות עין הנץ נותנת מידע מדוייק על תנועת כלי רכב ומעקב אחרי מסלולי נסיעה , ישירות לשרתים בסין. 

מאיפה הבאת את זה? אתה בטוח שעין הנץ?

פורסם
בתאריך 5.11.2025 בשעה 11:50, sperial כתב:

לא רק ישראל. הנה פרצת אבטחה באוטובוסים סיניים שנמצא בנורווגיה ומדאיד את דנמרק.

אם אני לא טועה היה מדובר באפשרות לדחוף תוכנה מרחוק, לא פרצת אבטחה קלאסית. 

הבעייה היא לאו דווקא היצרן, פרצות בשרשראות אספקה קיימות כנראה אצל כל יצרן ואני לא אתפלא אם הן מנוצלות, אלא בעובדה שהרכב מחובר לאינטרנט באופן קבוע. 

פורסם

אתה יותר קרוב גיאוגרפית ומבין את שפת המקום, אז תודה על התיקון.

מה שאני הבנתי הוא שמדובר בחשש מפני השתלטות מרחוק. חוץ מזה, איני יודע באיזה תוכנה מדובר ומה הנזק הפוטנציאלי משינוי שלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...