Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי כמה טלפונים, מישהו אחד הציע לי 1,000 ש״ח, שניים אחרים הציעו 2,000 ש״ח ועוד אחד הציע סכום הזוי של 3,000 ש״ח לפני מע״מ.

צביעה באלף ש״ח תהיה בהכרח פחות טובה מ 2,000 ש״ח?

פורסם

טיפ חשוב: במידה ותחליט בסוף לצבוע חשוב לצלם ולתעד את הצביעה לפני ואחרי ואת כל התהליך אצל הפחח ע״מ שיהיה לך הוכחה שהגג נצבע רק בשל פגם קוסמטי ולא חלילה בעקבות תאונה/התהפכות, בהצלחה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

בין 500 ל-1000 תחזור לכאן עוד שנה שנתיים ותבקש שוב המלצה. אתה רוצה צביעה רק בתנור אחרת מזהמים יצמדו לצבע ואתה לא תראה את זה בהתחלה אלא אחרי כמה חודשים עד שנה והצבע יתחיל להתפרק שוב. אתה רוצה שיוף מלא ואיכותי לכל הגג לפני הצביעה, פריימר מלא על הכל ולא רק נקודתי, צבע מיצרן איכותי, עיטוף מושקע של הרכב לפני הצביעה, כל זה דורש עבודה ומי שמציע ב-1000 שקל פשוט לא יעשה את זה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ב-1000 שקל קשה לי להאמין שתקבל צביעה איכותית

צביעה איכותית זה לא רק הצביעה עצמה אלא ההכנה, שיוף מתאים, צביעה בצבע יסוד, לאחר צביעה בצבע הנכון יישום 3 שכבות של לכה. כמובן שבין כל שכבה צריך לחכות שהרכב בתנור שהצבע יתייבש מספיק לשכבה הבאה. לפעמים גם משייפים בין השכבות.

זה לוקח זמן, אני הייתי מעריך שמקום שעושה ב1000 ידלג על המון שלבים והצבע יתקלף תוך שנה או שנתיים. אני לא פחח אבל אני מעריך שצביעת גג כמו שצריך תעלה סדר גודל של 2000 שקל לפחות.

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...