Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להחליף משולשים תחתונים קדמיים לרכב ומוסכים מציעים רק חליפיים ניסיתי את קיה מורשה אבל הם רוצים כסף על הבדיקה...איזה חלופי נחשב סביר? טורקי ..סיני..מה יש עוד? תודה לחברים

פורסם
לפני 4 שעות, יוסיד כתב:

ניסיתי את קיה מורשה אבל הם רוצים כסף על הבדיקה

קשקוש. כשבעל רכב מזמין עבודה כפי שזה נראה כאן, בעל מוסך צריך לבצע ולגבות רק עליה. נקודה. אלא אם יש רצון של בעל הרכב בבדיקה. אתה יכול להתלונן במשרד התחבורה, ו/או להסכים למה שהקשקשן אומר, ואז לתבוע אותו על הבדיקה.

פורסם (נערך)

אני שמתי טורקי תיזהר לך זה זבל, ושמעתי שהסיני יותר זבל, גם אני החלפתי משולשים איך שהגיע שנה בדיוק המשולש נהרס שוב, ממליץ לך לעשות ככה לקנות מקורי בעצמך ולשלם התקנה במוסך זה לוקח להם בדיוק 20 דקות בלחץ להחליף שהאוטו על הליפט ותאמת? כל אחד יכול להרכיב גם לבד... אני השבוע כבר תיקנתי כמה דברים לבד בעצמי באוטו בלי לשלם למוסכים האלה כסף.

אני החודש גם צריך להחליף משולשים שוב פעם והפעם אעשה את זה לבד בעצמי כולה 3 ברגים עם מפתח מכה עם פטיש וזה בחוץ בלי להתאמץ אז יקח לי חצי שעה ואחסוך 500 שקל על ההתקנה שלהם.

אה ושכחתי לציין אני נוסע לאט בצורה עדינה ופעם ראשונה שהחלפתי משולשים באוטו מהמקוריים שהיו ואחרי שנה בדיוק הם נהרסו בדיוק ביום של השנה שיש טסט לאוטו והמקוריים היו באוטו מעל 13 שנה ככה שתבין לבד מה עדיף...

עריכה אחרונה על ידי maor12
פורסם

בארץ יש רק סיני או טורקי או מקורי אצל היבואן במחיר אסטרונומי. התחליפיים מחזיקים במקרה הטוב 2-3 שנים, לעיתים צריך להחליף שוב בטסט הבא. 

אפשר להזמין תחליפי איכותי מחו"ל (חברות כמו SASIC, LEMFORDER, MEYLE) ב-300-400 למשולש כולל משלוח, ולתת למוסך שירכיב או להרכיב לבד. (הרכבה פשוטה ברוב המקרים)

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם
לפני 12 שעות, maor12 כתב:

אני שמתי טורקי תיזהר לך זה זבל, ושמעתי שהסיני יותר זבל, גם אני החלפתי משולשים איך שהגיע שנה בדיוק המשולש נהרס שוב, ממליץ לך לעשות ככה לקנות מקורי בעצמך ולשלם התקנה במוסך זה לוקח להם בדיוק 20 דקות בלחץ להחליף שהאוטו על הליפט ותאמת? כל אחד יכול להרכיב גם לבד... אני השבוע כבר תיקנתי כמה דברים לבד בעצמי באוטו בלי לשלם למוסכים האלה כסף.

אני החודש גם צריך להחליף משולשים שוב פעם והפעם אעשה את זה לבד בעצמי כולה 3 ברגים עם מפתח מכה עם פטיש וזה בחוץ בלי להתאמץ אז יקח לי חצי שעה ואחסוך 500 שקל על ההתקנה שלהם.

אה ושכחתי לציין אני נוסע לאט בצורה עדינה ופעם ראשונה שהחלפתי משולשים באוטו מהמקוריים שהיו ואחרי שנה בדיוק הם נהרסו בדיוק ביום של השנה שיש טסט לאוטו והמקוריים היו באוטו מעל 13 שנה ככה שתבין לבד מה עדיף...

תודה ..מקורי זה קוריאני או לא יודע מה לא נראה לי שאצליח להשיג..מאיפה קנית דרך אגב לאיזה רכב

פורסם

גם התחלפים ה"איכותיים" כמו למפורדר וכו' בשנים האחרונות די גרועים. הרבה חברות העבירו ייצור לסין ומייצרים באיכות נמוכה. 

יש חנות חלפים בתל אביב בשם יונדאי שופ במתמחה בחלפים לקיה ויונדאי שווה לבדוק איתם לגבי חלק מקורי 

פורסם

יונדאי שופ, נקראת כיום "קוריאה פלקון" והם יבואנים פרטיים לחלפים מקוריים במחירים מוזלים ליונדאי קיה ומיצובישי

והם בת"א ולמיטב ידיעתי גם מבצעים משלוחים.

פנה אליהם עם מס' רישוי המכונית (להתאמה מדוייקת של החלפים) בטל' 03-7162540.

אם יש להם את המשולשים בקש אז את ליאור ותגיד שביקשתי שיתן לך הנחה במחיר.

דרך אגב, באיזה דגם קיה ושנת ייצור מדובר?

בהצלחה ובברכה  -  רפי לין

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, יוסיד כתב:

תודה ..מקורי זה קוריאני או לא יודע מה לא נראה לי שאצליח להשיג..מאיפה קנית דרך אגב לאיזה רכב

קניתי מזנדני חלפים רחובות וזה לרכב פורד שנתון 11 עלה לי החלקים כולל העבודה 900 שקל דרך מוסך באזור תעשיה שם, וואלה ראיתי מה הוא עושה פותח 3 ברגים מוציא את החלק שם חדש וסוגר אותם לקח לו 20 דקות עבודה שמתוכם הוא עישן פעמיים סיגריה ונח בין לבין סך הכל 15 דקות בלחץ ועל זה קיבלו מעל 400 שקל שחור בכיס למה מוסכים אחרים שם רצו 1200-1300 החוצפנים הגזלנים האלה

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, Nakamichi כתב:

גם התחלפים ה"איכותיים" כמו למפורדר וכו' בשנים האחרונות די גרועים. הרבה חברות העבירו ייצור לסין ומייצרים באיכות נמוכה. 

יש חנות חלפים בתל אביב בשם יונדאי שופ במתמחה בחלפים לקיה ויונדאי שווה לבדוק איתם לגבי חלק מקורי 

העברת היצור לסין לאו דווקא מלמדת על ירידה באיכות, הרבה חברות מעבירות יצור לסין ומצליחות לשמור על הרמה בשל שימור תהליכי בקרת איכות. 

חוץ מזה שהם העבירו יצור לסין, יש לך מידע על צרכנים שמתלוננים על איכות המוצר? 

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם
בתאריך 16.9.2025 בשעה 14:04, רפי לין כתב:

יונדאי שופ, נקראת כיום "קוריאה פלקון" והם יבואנים פרטיים לחלפים מקוריים במחירים מוזלים ליונדאי קיה ומיצובישי

והם בת"א ולמיטב ידיעתי גם מבצעים משלוחים.

פנה אליהם עם מס' רישוי המכונית (להתאמה מדוייקת של החלפים) בטל' 03-7162540.

אם יש להם את המשולשים בקש אז את ליאור ותגיד שביקשתי שיתן לך הנחה במחיר.

דרך אגב, באיזה דגם קיה ושנת ייצור מדובר?

בהצלחה ובברכה  -  רפי לין

קיה סיד 2016..תודה רפי

פורסם (נערך)

אני במאזדה 3 שלי שנת 2005

כבר 3 שנים עם משולשים מטורקיה 

ואני עובר טסט ללא שום קושי בכלל

הכל תלוי בנהיגה גם לעבור במפרים כמו שצריך והמשולשים נשמרים לאורך כל הדרך

עריכה אחרונה על ידי Karnaf053
פורסם
בתאריך 16.9.2025 בשעה 00:37, maor12 כתב:

גם אני החלפתי משולשים איך שהגיע שנה בדיוק המשולש נהרס שוב

לפני 5 שעות, Karnaf053 כתב:

כבר 3 שנים עם משולשים מטורקיה 

חבר'ה, למה לא לכתוב קצת יותר כמו: ק"מ, יצרן?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...