Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור נועד לזרוק את המחשבות שלי במהלך התהליך.

קצת רקע - אני מעל גיל 30, אין הרבה ניסיון עם בחורות, כל שנה אני מנסה לעשות לפחות משהו אחד כמו: קורס/סדנה/לימודים כלשהם/ריטריט. השנה החלטתי ללכת על נושא הדייטינג.

את המאמן הזה אני בחרתי באקראי.

וואלה לא חשבתי לפתוח ואפילו הטלתי מטבע אבל אני החלטתי לזרום ולספר לכם. כי למה לשמור את התהליך לעצמי כשאפשר לשתף פה, אולי מישהו ילמד מזה וישתפשף על חשבוני - אם הצלחתי להציל מישהו מטעות כלשהיא בדרך, אני עשיתי את שלי.

לא שזה יעזור אבל אל תחשבו שאני לא יודע על איך זה נראה מבחוץ כל נושא הפיק-אפ של בחורות ואיך אנשים מגיבים לזה ברשתות, אני מכיר את כל הצדדים, תאמינו לי. לכן אין צורך לרשום את זה.

אני יכול לספר עליי שמאז הצבא אני פחות או יותר (בעיקר פחות..LOL) למדתי על התחום של איך להתחיל עם בחורות ואני לא כל כך פעלתי בנושא, עכשיו בגיל די מבוגר שאני כבר אמור להיות גרוש+2. אני עדיין רווק.

הקושי העיקרי נראה לי, זה חוסר יכולת לתקשר כמו שצריך, מוזר אחושלוקי הייתי אומר. את התהליך התחלתי לפני בערך חודש וקצת. בהתחלה באמת חשבתי לשמור לעצמי את התהליך ולא לפרסם על כך אבל הפעם קצת יוצא לי הקוף כשאני מתכתב עם בחורות והן פשוט מוחקות את השיחה בינינו, התרגלתי לזה ואני אמור להיות חסין לזה, התרגלתי כבר לקבל לא ושהן לא מגיבות לי..

אבל השלישיה האחרונה שניהלתי איתן שיחה כלשהיא פשוט מחקו וחסמו כנראה אותי. קצת מוגזם וגם די מעליב שככה הן מתייחסות לאנשים שהן מדברות איתם. למרות שכמו שכתבתי אני אמור להיות חסין לבולשיט הזה.

כמו שכבר כתבתי התחלתי תהליך לפני חודש, לפני שהתחלתי עם המאמן, עשיתי איתו פגישת ייעוץ/ניסיון זה עלה לי כסף (בערך 500 שקל). מה שהכי תיסכל אותי שהוא לא בדיוק הבהיר כמו שצריך שיש הסכם מולו, שזה נראה לי הכי חשוב, למי שיתקל בשרשור הזה - לבדוק אם יש הסכם ולבקש אותו לפני התשלום. כי אני לא ידעתי בכלל שיש הסכם לפני ששילמתי. לא חשבתי על זה יותר מדי ולא הבנתי יותר מדי שככה מתנהלים בתחום הזה (גם אם מחפשים טוב אף אחד לא אומר לך - יש הסכם שחותמים עליו). יש מצב גדול שאני יותר מדי תמים בנושא..

בכל אופן - חלק מהתהליך מתבצע דרך זום וחלק פרונטלי, התשלום היה בערך עשירייה לתהליך לא כולל פגישה ייעוץ, עוד אלפייה על צילומים, ועוד כמה פרוטות בשביל המנוי בטינדר/בוסטים. זה עד כה ההוצאות שהיו. 

אני בכל אופן עדיין בחלק של הזום, בתקווה שאצא בקרוב לרחוב. בהתחלה חשבתי לעצמי להשים איזה מטרה אבל עכשיו אני לא יודע אם "לעדכן" את המטרה למשהו בר השגה.

המפגשים סבבה, אני מנסה כמה שיותר לעשות ולפעול לפי מה שהמאמן אומר, זורם עם זה. בתקווה גדולה שזה יגרום למשהו, שיקרה משהו.

נשאיר אותכם עם מקרה אמיתי שקרה במהלך שיחה עם מישהי - גרושה+2 - דיברנו על ילדים (טעות) אמרה שאם היא רוצה להביא עוד ילדים, היא צריכה לאחר הלידה - אחות לילה ומטפלת בשביל לשרוד את זה. והמחשבה שרצה לי בראש היא שאני לא עשיר עד כדי כך. ועוד היא הייתה 5/10 אולי 5 גבוה. בקיצור כיף עם ישראליות.

• לא הבנתי... 2
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

קצת מוזר שאתה מתייחס לזוגיות כאל משימה,  או כאל מיומנות שצריך "להתמקצע" בה.

יש מצב שאתה משדר את זה לבנות הזוג הפוטנציאליות כשאתה פונה אליהן באתרי הדייטים, וזה מה שיוצר את הקרינג' שגורם להן לחסום אותך.

נראה לי ש"מאמן לדייטים" זה חתיכת סקאם. נראה לי שהבנאדם אשכרה לקח את הרעיון מהסרט האידיוטי עם ויל סמית'.

אם אתה מעוניין לשתף- החברים הקרובים שלך, אלה שאתה מבלה איתם, באיזה סטטוס הם? ניסית לשתף אותם בקושי שלך? כמה מגובשת החבורה שלכם?

מאיך שאתה נקרא בפורום, ואני קורא אותך פה כבר הרבה זמן, אתה נראה אדם רהוט ואינטילגנטי. אין שום סיבה שלא תוכל לפתח שיחה עם בת זוג פוטנציאלית, שתגרום לה לרצות להכיר אותך טוב יותר.

אתה פשוט צריך לא ללחוץ מידי בהתחלה, לא לשדר נואשות או תלותיות. 

פשוט להיות נחמד ומשוחרר, להתנהג בטבעיות ולא לנסות לשחק דמות שאתה חושב שההיא ממול תאהב. 

זה כל הסוד. לא צריך סדנה.

(אני מקבל העברות בביט😆).

עריכה אחרונה על ידי natco
  • רעיון טוב! 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לפני 34 דקות, דניאל1983 כתב:

מה בדיוק המטרה של הפוסט הזה?

לשתף על התהליך

לפני 14 דקות, דובצע כתב:

ומה עם חברים אין חברים שיכוונו אותך אל המטרה?

לא כל כך.

לפני 14 דקות, natco כתב:

קצת מוזר שאתה מתייחס לזוגיות כאל משימה,  או כאל מיומנות שצריך "להתמקצע" בה.

כישורים חברתיים נרכשים בילדות ובמהלך החיים, לי זה לא עבד כל כך או יותר נכון זה לא הגיע לכדי הצלחה משמעותית שתאפשר לפתח מיומנות. זה לא בושה עבורי. שטחתי פה הרבה דברים אישיים בעבר. 

וכן אני מאמין גדול שמדובר במיומנות שצריך להתמקצע בה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני כשעה, natco כתב:

נראה לי ש"מאמן לדייטים" זה חתיכת סקאם

בעברי הרחוק הייתי פעיל בסצינה הזאת, והכרתי כמה מאמנים כאלה, לצערי זה די מדוייק 

לאו דווקא כי הם לא עושים את העבודה שלהם, אלא בגלל שהם מפספסים לגמרי את הבעיה האמיתית. 

רוב מי שהולך לקורסים האלה, יש לו בעיות שנדרש בהם טיפול פסיכולוגי התנהגותי, וזה גולש לעוד הרבה תחומים, ממש לא רק בסצינת הדייטים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

מצד אחד להשקיע בעצמך כול שנה בפיתוח של משהו זה יפה ונחמד.

מצד שני, 11 אלף לשלם מישהו בלי הכשרות? 🫤

ולא הבנתי את עניין ההסכם.

למה לא ללכת עם אותו העיניין לפסיכולוג שעבר הכשרה? היי, אפשר אפילו לכמה ולהחליף אם אין חיבור.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, davemustaine87 כתב:

טיפול פסיכולוגי התנהגותי

בחיי שניסיתי טיפולים פסיכולוגיים אבל זה כל כך היה בזבוז זמן לא ראיתי שום התקדמות או רצון מהצד השני לנסות לעזור. גם כשביקשתי לעשות טיפול CBT

Just now, David32 כתב:

ולא הבנתי את עניין ההסכם.

כשנכנסתי לתהליך הוא לא בדיוק הבהיר שאני הולך לחתום על הסכם בינינו.

לפני 1 דקה, David32 כתב:

למה לא ללכת עם אותו העיניין לפסיכולוג שעבר הכשרה? היי, אפשר אפילו לכמה ולהחליף אם אין חיבור.

הספיק לי ועברתי הרבה

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

כשהייתי צעיר הייתי ביישן נורא ועד היום נורא קשה לי לפתח שיחות עם אנשים שאני לא מכיר אם הם לא מובילים את השיחה.

ליד בנות בכלל לא ידעתי איך להתנהג ולמזלי אשתי הציעה לי כשהיינו צעירים לצאת, אחרי שהכרנו זמן קצר דרך חבר שהוא קרוב משפחה שלה.

אם לא היא, כנראה שהייתי היום במצבך.

אז אני מאחל לך הרבה בהצלחה.

• אהבתי 8
פורסם

אגיד את דעתי וזה תקף רק על עצמי

ואני במצב דומה לשלך בן 37 שבא מהציבור החרדי ולא זורם בעולם הלהתחיל עם בנות

אני גם שקלתי ללכת למאמן אבל אמרתי לעצמי מה הטעם שהוא יעמיד אותי מול בת להתחיל איתה ואני נילחץ או מספיקה לי ההגדרה ״לא נהנה מזה״

לכן אני יותר מרגיש בנוח כשיש פעילות משותפת אם זה קבוצת ריצה או טיולים משותפים או ארוחות שבת משותפות 

כי אני מאמין שצריך להנות מהתהליך כדי שהוא יצליח

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 4
פורסם

בן 34, אחרי זוגיות ארוכה שלא הבשילה, כל החברים נשואים פלוס. 

4 שנים עם יובש, דייטים שהולכים למבוי סתום, וסבתא עם אלצהיימר שכנראה לא תספיק לרקוד בחתונה שלי. 

מה אני אגיד לך, אני מבין לליבך מאוד. 

תיהיה פתוח, אני אשמח לעקוב ולהשטתף 

• אהבתי 3
  • מבאס 1

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם
לפני 6 שעות, davemustaine87 כתב:

רוב מי שהולך לקורסים האלה, יש לו בעיות שנדרש בהם טיפול פסיכולוגי התנהגותי, וזה גולש לעוד הרבה תחומים, ממש לא רק בסצינת הדייטים. 

יש לך דוגמאות אולי? זה מעניין.. אני חושב שבגדול מי שרוצה זוגיות, ימצא זוגיות. בטחון עצמי וכו' - כן - זה סוג של משהו שנדרש.

לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

השרשור נועד לזרוק את המחשבות שלי במהלך התהליך.

תודה רבה. 

המפגשים סבבה, אני מנסה כמה שיותר לעשות ולפעול לפי מה שהמאמן אומר, זורם עם זה. בתקווה גדולה שזה יגרום למשהו, שיקרה משהו.

בהצלחה!

בגדול, אני חושב שבן אדם צריך לדעת מה הוא רוצה, ומה נוח לו. בתור מישהו הרבה יותר מבוגר מפותח השרשור, אני חושב שהיום הדברים מאוד השתנו. 

מכיר אנשים שכל הזמן פעילים באתרים ואפליקציות.. ומחפשים להכיר. ובסוף משהו כן עובד. 

לפני 7 שעות, DareDevil כתב:

כישורים חברתיים נרכשים בילדות ובמהלך החיים, לי זה לא עבד כל כך או יותר נכון זה לא הגיע לכדי הצלחה משמעותית שתאפשר לפתח מיומנות.

מעולה. תמיד אפשר לשפר. גם אם זה 20%...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הפעם קצת יוצא לי הקוף כשאני מתכתב עם בחורות והן פשוט מוחקות את השיחה בינינו, התרגלתי לזה ואני אמור להיות חסין לזה, התרגלתי כבר לקבל לא ושהן לא מגיבות לי..

לא הייתי חושב שזה ממש נורא

היה קורה לי הרבה מאוד וככה זה ברשתות החברתיות 

אולי אתה רגיש יותר ממני אבל בהתחלה הייתי מופתע מזה אבל אחרי פעמיים שלוש זה עובר.

יש משפט שאומר "אל תתן לאנשים אחרים להגדיר את מי שאתה" 

יכול להיות שפשוט לא מצאת את מי שמתאימה לך וזה כל הבעיה?

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

שים לב למה שכתבת על עברך:

ציטוט

בחיי שניסיתי טיפולים פסיכולוגיים

ושמע את דברי @davemustaine87. סיפרת לנו פעם על הקשיים שלך, סיפרת על הפטריות, עכשיו אתה גם מנפגעי 7/10.

אתה זקוק לטיפול מקצועי, לא לכישופים. נושא הזוגיות יעלה במסגרת שאר הבעיות. נכון, לא תמיד פשוט למצוא מטפל שיתאים לך, אבל, עדיין, ההסתברות שמישהו עם הכשרה ישיג הישגים יותר גדולה מאשר מישהו שמעיד על עצמו. ואני מניח שכנפגע 7/10 יש לך זכויות כלשהן לטיפול על חשבון המדינה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם יותר מאישה אחת או שתיים חסמו אותך אחרי התכתבות, אז יש משהו בעייתי בצורת ההתנסחות שלך. הפתרון הוא לא לפתח חסינות, אלא להבין מה אתה עושה לא נכון ואיך אתה משנה את זה.

לא יודע איזה בעל מקצוע יכול לעזור לך, אבל הייתי מנסה למצוא מישהו ואם אפשר מישהי (חברה , קרובת משפחה וכו׳) זה בכלל עדיף, שיקרא את ההתכתבויות האלו ויבין מה אתה עושה לא נכון.

לפני 12 דקות, עדי-אל כתב:

היה קורה לי הרבה מאוד וככה זה ברשתות החברתיות

לכתיבה ברשתות החברתיות יש מטרות אחרות. המטרה פה היא מציאת בת זוג ולהגיע למצב של חסימה, לא יביא אותו לשם.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...