Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

החוויה שלי בזאפ:
1 - בחרתי את אחת החנויות הזולות והמומלצות לרכישת פיקסל 9. התקשרתי לחנות, הבטיחו לי שהוא במלאי בצבע שביקשתי וש"שומרים לי".
נסעתי במיוחד, הגעתי אחרי כשעה, הפלאפון לא במלאי. נשאר רק ורוד.  יודע מה - הוא כן במלאי, אבל הוא נמכר ללקוח שקנה אחריות מורחת בתוספת 200 שח, אפשר לתת לך את הפלאפון שלו אם תשלם על האחריות המורחבת שכבר "תיקפנו". (מה עם הלקוח שנשאר בלי פלאפון?)
זאפ לא איפשרו לפרסם ביקורת כי לא קניתי!

2 - קניתי את הפלאפון מחנות אחרת, הזמנתי מגני מסך מחנות בזאפ. לא קיבלתי את המשלוח, לאחר כחודשיים שפניה לחנות לא פתרה את הבעיה, כתבתי ביקורת שלילית בזאפ. הביקורת נמחקה בלי הסבר.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם
לפני 12 שעות, Or05230 כתב:

החוויה שלי בזאפ:
1 - בחרתי את אחת החנויות הזולות והמומלצות לרכישת פיקסל 9. התקשרתי לחנות, הבטיחו לי שהוא במלאי בצבע שביקשתי וש"שומרים לי".
נסעתי במיוחד, הגעתי אחרי כשעה, הפלאפון לא במלאי. נשאר רק ורוד.  יודע מה - הוא כן במלאי, אבל הוא נמכר ללקוח שקנה אחריות מורחת בתוספת 200 שח, אפשר לתת לך את הפלאפון שלו אם תשלם על האחריות המורחבת שכבר "תיקפנו". (מה עם הלקוח שנשאר בלי פלאפון?)
זאפ לא איפשרו לפרסם ביקורת כי לא קניתי!

2 - קניתי את הפלאפון מחנות אחרת, הזמנתי מגני מסך מחנות בזאפ. לא קיבלתי את המשלוח, לאחר כחודשיים שפניה לחנות לא פתרה את הבעיה, כתבתי ביקורת שלילית בזאפ. הביקורת נמחקה בלי הסבר.

על דבר כזה אפשר להשאיר ביקורת בגוגל

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)
בתאריך 6.8.2025 בשעה 12:42, davemustaine87 כתב:

אז חיפשתי אותה בביקורות של גוגל וחשכו עיניי. ציון מאוד נמוך והרבה מהתלונות הם בדיוק מה שאני חוויתי איתם. 

רק אציין שגם הביקורות בגוגל יכולות להיות מוטות לטובה או לרעה באותה מידה (מי יותר,מי פחות)

היתרון שבגוגל שלפחות הבעלים של כל חנות כנראה יותר "מודע" לביקורות ואשכרה מגיבים פרטנית במקרים מסוימים (היה קיים בזאפ,עכשיו הרבה הרבה פחות)

שורה תחתונה בשבילי זאפ תמיד אתר השוואת מחירים קודם כל,לגבי לבחור ממי לקנות פה כבר או שהולכים למוכר ולטוב (קספי ושות') או המלצות בין חברים\משפחה\פורומים על חנויות פרטיות כלשהן

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בתאריך 8.8.2025 בשעה 11:06, Or05230 כתב:

בחרתי את אחת החנויות הזולות

...
נסעתי במיוחד

...

הפלאפון לא במלאי.

שוב, bait and switch. שכחתי איך קוראים לזה בעברית.

אני אקדם את זה הלאה, ברשותך - החנויות שמופיעות בראש הרשימות בזאפ הן בעצם רשימת החנויות *שאסור לקנות מהן*. ככה פשוט הפילטר הזה.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...