Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אבי מתכנן ליקנות לי רכב ראשון ככה שהתקציב הוא דל עד 25000 ש"ח והאפשרות שאני הכי ההיתי רוצה זה 106 XSI או ראלי השאלה שלהיא אך היא מבחינת בטיחותית? ומיבחינת עלויות ביטוח לנהג שנתיים +

על הכביש צריך להיות הרבה?

אבא שלי דווקה אהב את הפיאט ברבו איך היא לדעתכם?

אם יש לכם עוד הצעות לרכב עדיפות לספרטיבי בתקציב הזה אני ישמח לדעת.

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

א. אין קשר בין בראבו לרכב ספורטיבי ( אלא אם זו הHGT )

106 לא כזו בטיחותית כמו כל רכב קטן מאותה תקופה , מצד שני ב25K לא תשיג משהו הרבה יותר בטיחותי.

בקשר לעלויות ביטוח , מכורך היות האוטו בעל כיוון ספורטיבי תגלה שרוב הסוכנויות הישירות בכלל לא ירצו לבטח אותך או יתנו לך מחיר מגוכך , אני משאר שעם עבר נקי מתאונות תוכל לקבל מחירי ביטוח סביבות ה5 אלף ש"ח ( חובה + מקיף )

אל תשכח להשאיר כסף לטפל באוטו, זו בכל זאת ספורטיבית שבסביבות ה10 שנים על הכביש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם יש לכם עוד הצעות לרכב עדיפות לספרטיבי בתקציב הזה אני ישמח לדעת.

בתקציב כזה אפשר כבר למצוא 306 1600 שנת 95. אמנם לא ספורטיבי מובהק אבל לפי כל מיני תאונות ששמעתי עליהן בפורום ומחוצה לו, יחסית בטיחותי (כמובן שביחס לרכב בן 10 שנים).

כמובן, שבגלל שזה רכב סטנדרטי, גם עלויות הביטוח אמורות להיות סטנדרטיות.

פורסם

הפיאט בראבה והפיג'ו 106 קיבלו ציון של שני כוכבים במבחני הריסוק התיקניים(NCAP),ציון נמוך למדי,אך ממוצע לתקופה שבה הוצגו.

ל 306 יש 3 כוכבים,שזהו ציון סביר יותר,ובנוסף היא מכונית טובה בהרבה מהבראבו של פיאט ומהנה הרבה יותר לנהיגה.

בכל מיקרה,בבראבה\בראבו עדיף ללכת דווקא על מנוע ה 1.4,למרות שהוא חלש יותר מה 1.6 הוא נעים בהרבה לשימוש והצליל שלו נעים יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה על המידע...

תאמת *** תאמת = את האמת *** לחבר של אחותי יש 306 והוא מרוצה עד הגג...

אבל מיצד שני תמיד רציתי ראלי.

התלבטות קשה :o

לדעתכם ה306 עדיפה על הסיאט איביזה והברבו מיבחינת נוחות טיפולים במוסך ביטוח וכו'?

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

פורסם
הפיאט בראבה והפיג'ו 106 קיבלו ציון של שני כוכבים במבחני הריסוק התיקניים(NCAP),ציון נמוך למדי,אך ממוצע לתקופה שבה הוצגו.

ל 306 יש 3 כוכבים,שזהו ציון סביר יותר,ובנוסף היא מכונית טובה בהרבה מהבראבו של פיאט ומהנה הרבה יותר לנהיגה.

בכל מיקרה,בבראבה\בראבו עדיף ללכת דווקא על מנוע ה 1.4,למרות שהוא חלש יותר מה 1.6 הוא נעים בהרבה לשימוש והצליל שלו נעים יותר.

לדור השני של ה106 יש 3 כוכבי בטיחות.

בקשר ל306 אני מסכים. גם אני עברתי תאונה קשה עם ה306 והרכב הוציא את כל הנוסעים בחיים.

(אמנם נשבר הכסא של הנהג - יימח שמם של הצרפתים , ולכן כואב לי הגב עד היום)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב חשבתי ליפתוח עוד כיוון איביזה פולו או פיאט ברבו שנתונים 96 1400 או 1600 סמ"ק מלדעתכם הכי אמין ובטיחותי?

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

פורסם

אייל,באתר של NCAP לא מוזכרת כלל ה 106 אלה הסקסו,שקיבלה 2 כוכבים,ולפי איך שניראתה אחרי הריסוק לא ממש עושה חשק להיתנגש איתה...

בתקציב הזה המכונית בעלת רמת הבטיחות הגבוהה ביותר,בסגמנט הזה,היא הרנו מגאן,שבלי קשר לבטיחות,מהווה קנייה עדיפה מהפיאט בראבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מגן קופה אהיה בתקציב לדעתכם? והי עדיפה על הפולו והאיביזה?

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

פורסם
אייל,באתר של NCAP לא מוזכרת כלל ה 106 אלה הסקסו,שקיבלה 2 כוכבים,ולפי איך שניראתה אחרי הריסוק לא ממש עושה חשק להיתנגש איתה...

בתקציב הזה המכונית בעלת רמת הבטיחות הגבוהה ביותר,בסגמנט הזה,היא הרנו מגאן,שבלי קשר לבטיחות,מהווה קנייה עדיפה מהפיאט בראבה.

וואלה צודק. הסירו את ה106 ושמו במקומה את ה1007.

בכל מקרה, באחד הויכוחים של פולו נגד 106 , נוכחנו לדעת לאחר בדיקה בEURO NCAP שלשני הרכבים 3 כוכבי בטיחות. אני מניח שאם תבצע חיפוש גם תראה בעצמך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...