Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הולך לגעת בריצוף שם בכל מקרה ומצב. שהקונה יחנק עם הטרצו הזה...

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 220
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 58 דקות, ברווז כתב:

כן, הגיוני להניח שמי שיש לו תקציב לרכוש דירה, יש לו גם לשיפוץ *כלשהו*.

הנה, ענית לעצמך. הקונה ישלם תמורת השיפוץ שהוא יעשה. את מחיר השיפוץ שאתה תעשה אין לך שום סיכוי להחזיר.

אגב טראצו - יש לי הבית עוד כמה עשרות מ״ר טראצו משנות ה-80 במחסן ובעלית הגג - לא שיא היופי אבל לא מפריע. ובאחת המרפאות בהן עבדתי היה עד לאחרונה ריצוף טראצו מאמצע שנות ה-60 - לא מתאים לאופנה העכשווית, אבל במצב מעולה. ותחשבו שזה מבנה ציבורי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

אני מכיר שמשלמים לפועלים שיפנו את התכולה, לא מכיר שהם ישלמו לי עבור זה... 

אני עושה את זה בעצמי. אני מעדיף ככה. בצורה הזו אני גם עובר יסודי על הכל, מה חשוב יותר, מה פחות, מה לקחת, מה להוריד למטה. זה "שלי", כמו שאומרים. מגיע עם המצב

חפש בגוגל "קונה תכולת דירה". הם מתפרנסים ממכירת הדברים שהם פינו ואתה לא משלם להם.

למרות שאין לי מושג מה התנאים שלהם ועבור מה הם מוכנים להגיע. 

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני גם מעדיף לפנות להד ולשמור מה שאני רוצה. בסוף לשלם אלפייה לאיזה שני סינים שירוקנו את הכל.

ובקשר למטבח, שקול להחליף רק חזיתות. עולה דבריר ממטבח ונותן את האפקט כדי להיפטר. בדיוק כמו השבחה ברכבי ליסינג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

מהמטבח אני די ירדתי מרעיון השיפוץ. זה באמת ובתמים אחד הדברים שכמעט כל רוכש יחליף בעצמו, דבר ראשון. 

זה גם הדבר היחיד שאני רציתי לשפץ בדירה שלי (לא בוצע כי צריך גם תקציב לזה, אתה יודע).

אז שיחליפו גם את הקרמיקות באותה הזדמנות. 

או שימצאו מטבח ירוק אחר שיתאים להן... 

לגבי הריקון של הכל, גם את זה אני עושה לבדי, וזהו- עד שאגיע לדברים רציניים יותר. 

להרוב יש לי פתרונות. כנראה ייתרמו מכשירי חשמל לבנים לחיילים בודדים (כמו שעשיתי עם כבר 2 מכשירי טלוויזיה בעבר), בתמורה לפינוי מהדירה (כי מדרגות). המקרר, אין לי מחשבה מה לעשות איתו עדיין... 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם

קודם כל משתתף בצערך.

לא קראתי הכל. אבל האיתי שוקל לבטח תדירה. ביטוח בסיסי. שיכסה אותך. גם אם יש גז בדירה. האיתי מנתק. לבטיחות.

שדיברו על ארון חשמל. יש בתים שפעם היו מוזנים 15A. או 25A.

אל תנסה להסתיר בעיות בדירה. כשה תרצה למכור. זה יכול להתנקם בך.

• רעיון טוב! 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 8 שעות, ברווז כתב:

ניסיתי לחפש עם הגוש וחלקה, אין מסמכים להצגה. 

אז מחלקת הנדסה של העירייה.

לפני 8 שעות, ברווז כתב:

בעל מקצוע? לרפפות? יש חיה כזו?

כן, למרות שזה שטויות אם הבסיס מספיק טוב.

לפני 8 שעות, ברווז כתב:

תודה רבה, אבל הסיכוי שהמידה תואמת הוא אפסי...

רק אומר שאני מכיר מישהו עם מפעל של דלתות..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

ברווז, אתה מציג עצמך כחובב עשייה עצמית, הבנתי שלא מעט בנגרות/עץ, לכן החלפת חזיתות במטבח, ציפוי הדלתות בדיקט וריענון תריסי העץ לא אמורים להיות אתגר גדול מידי וגם לא בעלות גבוהה .  גם רפפות תריסי פלסטיק ניתן לתקן לבד יש חנויות שמוכרות רפפות ושלות לא רק לבעלי מקצוע.

וכפי שאמרו, צביעה בלבן וליטוש הטרצו (השכרת מכונה לפי ימים זה מאות בודדות של שקלים) הם לא משימות מורכבות, עיקר ההשקעה היא זמן.

אחרי רענון כזה, השכרת דירה לסטודנטים אמורה להיות פתרון טוב, עד שתחליט למכור. 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לפני 8 שעות, ברווז כתב:

אנשים אשכרה קונים דלתות מעוצבות\"לטעמם", דלתות פנים, לפני מעבר לדירה?

במסגרת השיפוץ כן, למרות שככל הנראה במקרה הזה אלו תהיינה דלתות ופלדלת דגם "קבלן"

לפני 8 שעות, ברווז כתב:

על התצורה- סבבה. ניתן להם להחליט. על החיווט, קצת פחות, אתה לא חושב? 

לא, בין כה יבוא חשמלאי להוסיף שקעים, אז הוא גם ישדרג את הלוח והכל לפי התקציב שלהם.

לפני 8 שעות, ברווז כתב:

אכן טרצו, בעעעע. 

חשבתי על הפוליש הזה. 

על טעם וריח... אני מעדיף טרצו על קרמיקה. אם תחליט להשכיר, מבחינתך זה יתרון. אל תוותר על גבס קירות ניקוי חלונות ופוליש. ההשקעה מזערית אבל האפקט הפסיכולוגי עצום.

אם הדירה הייתה באחוזה או ואדי ניסנס הייתי אומר לך לשקול ללכת עוד דור ריצוף אחורה למרצפות מצויירות... בינתיים יהיה לך על מה לחשוב בזמן שאתה ממיין...

לפני 8 שעות, ברווז כתב:

בעל מקצוע? לרפפות? יש חיה כזו?

החבר'ה של האלומיניום. במיוחד היותר ותיקים.

לפני 8 שעות, ברווז כתב:

O_o

"במקום אחר"? 

כבר נתקלתי בשיפוץ שהחליף את המיקומים של המטבח והשירותים-רחצה.

אל תשכח דבר אחד: בין אם תמכור ובין אם תשכיר אתה לא הולך לגור שם, אז טעמך האישי כמעט ולא רלוונטי.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

בשיפוץ אצלנו הזזנו את המטבח למה שהיה החדשר של הכלב, ובכך הוספנו נפח חיוני לסלון.

אני לא מבין את ההתעקשות לזרוק כסף על שיפוץ דירה למכירה. לסתום חורים בקירות ולסייד. זה המכסימום, כל השקעה נוספת היא בזבוז אם הדירה הולכת למכירה. זה כמו לצבוע רכב לפני מכירה. - לא מוסיף אגורה לערכו ואולי אפילו מזיק. אף קונה לא יוסיף שקל כי אתה שיפצת את המטבח, הוא ירצה לפרק אותו ותוספת המחיר תרחיק אותו מהרכישה.ומחיר יותר נמוך זה גם פחות עמלה למתווך ולעו״ד.

לגבי פוליש - כמויות אבק עצומות, להקפיד על אמצעי הבטיחות.

@ברווז - מצא עורך דין מבין עניין (חשוב מאוד ואסור לוותר. זה עולה 0.5% מהעסקה פלוס מע״מ), ומצא מתווך שיתעסק עם הדירה בלי שתצטרך לטרוח לרוץ אליה בשביל כל מתעניין, ויהיו עשרות עד שיהיה קונה רציני. זה עולה 2% פלוס מע״מ.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדכון. 

בדקתי מה אומר הבנק של המשכנתא כדי לסגור אותה. 

אני מודה שלא ממש הבנתי, אולי אצליח להעלות את המסמך כדי לבקש את עזרתכם בהבנת הנקרא- הסכום נראה נמוך מדי...

האם בכותרת של הדף הראשון, הסכום המוצג הוא הסופי לתשלום לסילוק? אם כן, אין לי פה שאלה בכלל, ואני לא הולך לנסות אפילו להשכיר אלא רק למכור. 

פורסם

יעלה כבודו את המסמך  מן הבנק  נאיר את עיניו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אולי בערב אוכל, צריך טיפה לערוך (להסתיר את כתובת הקן, מספר ברווזהות וכולי). אנסה.

פורסם
לפני 7 דקות, ברווז כתב:

להסתיר את כתובת הקן, מספר ברווזהות וכולי

בשביל מה?
הרי כולכם נראים אותו הדבר.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 18 דקות, Night Driver כתב:

בשביל מה?

גניבת זהות זה לא צחוק. 

יש לי סיבות.

image.thumb.png.647bbf87fcd5bc3bca73242abe3162c3.png

• מצחיק 1

• תוכן חדש...