Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתעניין ברכישת קליאו 197 / 200 / 172

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחרונה ממש נודעתי לקיומם של הרכבים המדליקים וגם בעייתים האלה ורציתי לקבל המלצה או דיס המלצה.

כיום אני נוהג על יאריס t sport 2004 ומחייך איתה יום ויום, יש לי גם פרויקט וולו 940 ובקיצור אני אוהב מאוד לנהוג ואפילו יותר להתעסק בתחזוקה, שיפוץ וכל מה שקשור לרכבים שלי עושה לבד ומתעקש על כך

עכשיו התקציב שלי לרכב דיילי עלה משמעותית לאחרונה ואני מחפש רכב מתקשר, עם תגובת דוושה טובה וליניארית, הגה מתקשר, ללא טורבו שהיא קצת יותר חזקה מהיאריס בכל זאת.

חקרתי קצת ושמעתי בעיות הטיימינג, גיר או דודים למיניהן.

ורציתי לדעת אם בתור מכונאי חובב+ אלו רכבים שניתן לתחזק ולסמוך עליהם יום יום ואיזה מהנל עדיף בחשיבה הזו?
ברור לי שחלקים אצטרך להזמין ועבודה לעשות לבד, אבל במקרה שצריך מנוע או גיר חלופי האם יהיה פיתרון?
כמה רכבים כאלה יש בארץ?
האם לרוב מוצאים את הרכבים האלה מוזנחים שיושבים חודשים ביד2 וצריך לבחור בקפידה? (כרגע יש מספר כאלה חשודים ביד2....)
ההעדפה שלי היא ל172 אבל אם ה197/200, יותר זמינות או אמינות אפשרי גם מבחינתי.
תודה מראש, נועם

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...