Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משיכת קרן פנסיה

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע לי קצת הזוי. אולי נפל על איזה נציג בעייתי.

הייתה לי בעבר גם קופה עם תגמולים ופיצויים ששכחתי ממנה והמעסיק שעבדתי אצלו אחרי הצבא שכבר פשט רגל ולא היה קיים.

חברת הביטוח הסתפקה בטופס תקופות העסקה מאתר ביטוח לאומי במקום אישור עזיבת עבודה של המעסיק.

לגבי ה161 הם שלחו לי באימייל טופס דיווח עם סכומי פיצויים לפקיד שומה שהגשתי דרך האתר של רשות המסים ולמחרת כבר היה לי אישור מס ששלחתי אליהם והם שחררו את הכסף.

היה קל ופשוט מאוד.

פורסם
לפני כשעה, arik100 כתב:

למה למשוך? 

אתם לא רוצים קצבה חודשית?

זה סכום של כמה עשרות אלפי שקלים ממקום שעבדה שעבד בו במשרה חלקית זמן קצר, קצבה חודשית מזה אולי 150 או 200 ש"ח בחודש. 

הוא כבר מקבל קצבה חודשית מביטוחים אחרים שהיו לו. 

לפני 11 דקות, TZR84 כתב:

נשמע לי קצת הזוי. אולי נפל על איזה נציג בעייתי.

הייתה לי בעבר גם קופה עם תגמולים ופיצויים ששכחתי ממנה והמעסיק שעבדתי אצלו אחרי הצבא שכבר פשט רגל ולא היה קיים.

חברת הביטוח הסתפקה בטופס תקופות העסקה מאתר ביטוח לאומי במקום אישור עזיבת עבודה של המעסיק.

לגבי ה161 הם שלחו לי באימייל טופס דיווח עם סכומי פיצויים לפקיד שומה שהגשתי דרך האתר של רשות המסים ולמחרת כבר היה לי אישור מס ששלחתי אליהם והם שחררו את הכסף.

היה קל ופשוט מאוד.

הורדתי כבר מהאתר של ביטוח לאומי אישור על כך שהוא לא עובד בשום מקום מ 2017. 

אנסה לקיים שיחה טלפונית נוספת עם שרות לקוחות של הקופה כשאגיע לאבא לביקור, צריך להיות בשעות עבודה אז יכול לקחת קצת זמן.

בלי שהוא היה לידי הם לא היו מוכנים למסור שום מידע בטלפון (בצדק כמובן) חוץ מכמה הערות כלליות שרשמתי מקודם. 

פורסם

הוא צריך לקבל קיצבה חודשית מעל מינימום מסויים כדי שיוכ לקבל את הכסף במנה אחת, אחרת הוא חייב,בקבלתו כקיצבה. דומני שבמקרה כזה אפשר לאחד את הקרנות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...