Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סנטרה SR או SV שנת 2021-2023

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לחוות דעת של בעלים (בעבר או בהווה) של ניסן סנטרה SR או SV בשנים 2012-2023

תודה לכל המעוניינים לעזור - אבל מעוניין בחוות דעת ממקור ראשון של מי שמחזיק או היה לו את הדגמים הנ"ל

תודה !

רכב נוכחי: יונדאי I25 Inspire שנת 2012
רכבי עבר: רנו קליאו 1997, מאזדה 2 שנת 2011

פורסם

אני מסיים כעת 3 שנות ליסינג מהעבודה עם מודל 2022 sv.

לפני הניסאן הייתה לי אוקטביה במשך 3 שנים ולפניה קורולה במשך 3 שנים.

הניסאן היא המרווחת משלושתן. לאוקטביה תא המטען הגדול יותר כמובן, תמיד.

בנסיעה בינעירונית הניסאן היא הנוחה והנעימה מכולן ולדעתי בעיקר בגלל שהמנוע 2000 האטמוספירי עובד גם בשקט וגם בסל״ד נמוך מאוד בשיוט ולכן הצליל בתדר נמוך ומאוד נעים (בשיוט במישור מזכיר לעיתים ספינת מעבורת)

צריכת דלק: במכונית זו נתקלתי בפער הגדול ביותר אי פעם בין צריכה עירונית (האוטו ממש חזיר, בעיקר בחיפה) לבין הצריכה הבינעירונית בה הוא חסכוני באופן מדהים (לפני חודש בנסיעה מחיפה ליפו המחשב הראה 5 ליטר ל-100 ק״מ ולפני שאיזה מומחה קופץ על זה כאן אומר שאמתתי זאת במשאבה, אותה המשאבה באותה התחנה כמו לפני הנסיעה). בדרך כלל הצריכה קצת יותר גבוהה כתלות כמובן במסלול והתנועה ואופי הנהיגה. אני רגוע.

אבזור מערכות בטיחות - משאיר אבק למתחרות. רמת הגימור היחידה שהביאו כוללת הכל והמערכות כולן מקוריות. אין חבלות מקומיות והתוצאה שאחרי 3 שנים על הכביש עוד לא שמעתי קרקוש או חריקה או רחש כלשהו מכיוון הפלסטיקה והמרכב. הכל עובד יפה ולא מטריד.

המכונית קצת נמוכה, ובגלל אורכה גם הדלתות ארוכות. לכן בצפיפות חניה ישראלית טיפוסית הכניסה והיציאה די לא נוחים לי.

אני לא יודע מה הדרישות שלך אבל לדעתי זו צפויה להיות מכונית מהסוג שנותנת תמורה ושירות טובים בהרבה ממה שהמחירון בארץ ירמוז עליו (כנראה בגלל שאינה חשמלית/היברידית/טורבו/סקסית ועוד) כי זו ״סתם מכונית״ שעושה יופי של עבודה גם אם לא מתבלטת במשהו ספציפי.

אם יש משהו נוסף אנסה להשיב. אני יודע כמה מתסכל לשאול פה שאלה ולא לקבל תשובה או לקבל תשובה סתמית…

• אהבתי 1
פורסם

הייתה לי שנתיים את ה sv אחלה אוטו בלי בעיות בלי תקלות, אבל יש מלאאאא שטח מת במראה הימנית. כל פעם שעברתי נתיב זה היה סכנה

פורסם

נכון מאוד לגבי השטח ׳מת׳ ובכלל המראות החיצוניות קטנות, אבל מערכת ה BLIS עובדת היטב והנורות הגדולות שלה נמצאות בתוך הרכב ולא נורות קטנות בחוץ בפינה של המראה.

אני מוצא שזה תכנון הרבה יותר מוצלח כי לא רק שתמיד רואים את הנורות אלא שהמיקום בתוך הרכב אומר שהן נכנסות לראיה המרחבית גם כשלא מסתכלים ישירות לעבר המראה.

זה פשוט יותר נכון לדעתי מבחינת הנדסת אנוש.

פורסם

קח בחשבון את נושא אמינות הגיר הרציף. יש המון תלונות עליו ברשת והוא רגיש מאוד לתחזוקה, חיפוש קל בגוגל ותראה שפע של תוצאות.

התיבות של JATCO CVT8 מדגם jf016e / jf017e מותקנות במנועי 1.8 ומנוע 2.0 

פורסם
בתאריך 4.5.2025 בשעה 19:50, ארז 1 כתב:

אני מסיים כעת 3 שנות ליסינג מהעבודה עם מודל 2022 sv.

לפני הניסאן הייתה לי אוקטביה במשך 3 שנים ולפניה קורולה במשך 3 שנים.

הניסאן היא המרווחת משלושתן. לאוקטביה תא המטען הגדול יותר כמובן, תמיד.

בנסיעה בינעירונית הניסאן היא הנוחה והנעימה מכולן ולדעתי בעיקר בגלל שהמנוע 2000 האטמוספירי עובד גם בשקט וגם בסל״ד נמוך מאוד בשיוט ולכן הצליל בתדר נמוך ומאוד נעים (בשיוט במישור מזכיר לעיתים ספינת מעבורת)

צריכת דלק: במכונית זו נתקלתי בפער הגדול ביותר אי פעם בין צריכה עירונית (האוטו ממש חזיר, בעיקר בחיפה) לבין הצריכה הבינעירונית בה הוא חסכוני באופן מדהים (לפני חודש בנסיעה מחיפה ליפו המחשב הראה 5 ליטר ל-100 ק״מ ולפני שאיזה מומחה קופץ על זה כאן אומר שאמתתי זאת במשאבה, אותה המשאבה באותה התחנה כמו לפני הנסיעה). בדרך כלל הצריכה קצת יותר גבוהה כתלות כמובן במסלול והתנועה ואופי הנהיגה. אני רגוע.

אבזור מערכות בטיחות - משאיר אבק למתחרות. רמת הגימור היחידה שהביאו כוללת הכל והמערכות כולן מקוריות. אין חבלות מקומיות והתוצאה שאחרי 3 שנים על הכביש עוד לא שמעתי קרקוש או חריקה או רחש כלשהו מכיוון הפלסטיקה והמרכב. הכל עובד יפה ולא מטריד.

המכונית קצת נמוכה, ובגלל אורכה גם הדלתות ארוכות. לכן בצפיפות חניה ישראלית טיפוסית הכניסה והיציאה די לא נוחים לי.

אני לא יודע מה הדרישות שלך אבל לדעתי זו צפויה להיות מכונית מהסוג שנותנת תמורה ושירות טובים בהרבה ממה שהמחירון בארץ ירמוז עליו (כנראה בגלל שאינה חשמלית/היברידית/טורבו/סקסית ועוד) כי זו ״סתם מכונית״ שעושה יופי של עבודה גם אם לא מתבלטת במשהו ספציפי.

אם יש משהו נוסף אנסה להשיב. אני יודע כמה מתסכל לשאול פה שאלה ולא לקבל תשובה או לקבל תשובה סתמית…

תודה רבה על התשובה המפורטת!

5 ליטר ל 100 ק"מ אם אני לא טועה זה מה שהיצרן מפרסם. אני גם נהג רגוע ורוב הזמן במישור אז פחות מדאיג אותי מהפן הזה.
שמעתי רבות על המראות האמריקאיות, קצת חושש מהן אבל אולי עם המערכת לזיהוי שטח מת זה נסבל יותר.
אני מאוד אוהב את העיצוב שלה אבל בפעמים שהיא חולפת לפני ברחוב, זה באמת רחב יחסית גדול אז אני קצת אסבול בחניות אצלי ברחוב.
כפי שהוזכר כאן בתגובות, התיבה הרציפה שלא הייתי מודע אליה.....פחות מועדפת עליי אלא אם כן חל בה שיפור.

בגדול אני מחפש רכב לנסיעות פשוטות עירוניות ובין עירוניות, שני הרכב הקודמים שלי היו אצלי 10 שנים , ככה שאצלי זה לטווח ארוך אז אמינות חשובה לי😊

רכב נוכחי: יונדאי I25 Inspire שנת 2012
רכבי עבר: רנו קליאו 1997, מאזדה 2 שנת 2011

פורסם

לגבי התיבה הרציפה - אני ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן.

הסיבה היא שזו אומנם תיבה רציפה אבל כן יש לה חלוקה מלאכותית להילוכים, מה שנקרא למיטב ידיעתי pseudo shifting cvt.

אני הייתי סקפטי לפני קבלת הרכב אבל הופתעתי לגלות שבנסיעה רגילה זה מרגיש ומתנהג כמו תיבה פלנטרית קלאסית.

הייתה לי בטויוטה גם cvt ושם זה היה אחרת לגמרי עם תחושה שהמנוע מחובר לגלגלים דרך גומייה.

בתיבה של הניסאן אין את התופעה הזו של סל״ד מזנק בעת לחיצה אלא זה יותר מזכיר kick down .

אגב, אני מסיים את חוזה הליסינג ומתכוון לרכוש את הרכב לעצמי, אם זה אומר משהו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...