Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כאמור, זוג פנסיונרים, היום עם פיקאסו קצר ומחפשים מחליף.  מבחינת שימוש - לרוב נסיעות קצרות בתוך העיר אבל פעם בשבוע חיפה-רחובות וחזור (240 ק'מ לפחות כיוון אחד גם עמוס/פקוק).  מחזיקים רכב שנים רבות.

פנסיונרים, אז אין הרבה דרישות:

- נוח (כסאות, מתלים, כניסה ויציאה).

- מושב אחורי נדרש מקום לבוסטר ולמושב בטיחות ונוסע נוסף (ויתכן בעתיד 2 בוסטרים + מושב בטיחות וללא נוסע נוסף כמובן).

- תא מטען נוח לכלב (הכוונה - ללא רצפה הנמוכה ממפתן דלת ההטענה למשל).

- כמובן אמצעי בטיחות מודרניים

- רצוי מיזוג גם למושב האחורי.

- יכול להיות בנזין, דיזל, היברידי.  לא חשמלי.

- משומש (עד שנתיים) עדיף אבל גם חדש בא בחשבון, תחום מחירים החל מ 100,000 ש'ח ועד 250,000 אם אין ברירה ורק חדש יענה לדרישות.

ובתודה מראש להעושים במלאכה!

פורסם

לרשימת הדרישות הנ"ל, הרכב הכי מתאים הוא סיטרואן C5 Air Cross בגרסת הדיזל. 

עדיף מכונית משנת 2024 ואילך, כיוון שהמנוע עבר שדרוג ב-2023 בנוגע לשרשרת התזמון (שהייתה דקה עם אפשרות להיקרע במקור). 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה @menir1.  כמובן שהוא היה החשוד המיידי וכמובן שאני ער לנושא שרשרת התזמון.  לצערי ככול שאני רואה המבחר קטן מאוד (ביד 2 יש אחד כזה, מלובינסקי טרייד [פרטי במקור], בצבע שחור שלא ממש בא לי.  אחרי שנה וחודשיים הגיע לטרייד).  וחדש כזה, ב200,000 ש'ח ועוד כשידוע שהדגם לפני החלפה בחדש לחלוטין, לא בא לי.

וכהערה להודעה הראשונה שלי - גם PHEV בהחלט בא בחשבון.

פורסם

אני הייתי מחפש לקסוס היברידית מפנקת בגודל/גובה  שמתאים לכם, יש UX יש RX יש גם NX. צור קשר עם לקסוס סלקט וימצאו לך רכב מוצלח.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

-- ^ --

תודה מיכה.  אבל בגדול (עוד לפני כניסה למידות של הקטן יותר) המחירים כחדש גבוהים ממה שאני מוכן לשלם, מה שאומר שכיד שניה אצטרך לרדת בשנת המודל.

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם

עוד רעיון - DS7 עם מנוע 2.0 דיזל. יכולה להיות דיל קרוקודיל, המון אוטו תמורת מעט כסף, והמנוע דיזל המוצלח בשילוב גיר אמין מאד וחלק אמורים להבטיח שקט נפשי. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• חברי המעגל הראשון
פורסם

-- ^ --

ונדירים כמו קרוקודיל לבקן :-).  אם ההחלפה לא תהיה דחופה - אחפש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

-- ^ --

תודה, אבל עם בסיס גלגלים קצר ב 12 ס'מ ממה שיש לי היום, לא נראה לי שהיא תתאים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...