Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, discoTD5 כתב:

לא מבין למה הגניבה הזו כואבת יותר מאותו אזרח לא מפורסם שנגנב לו היום הלנדקרוזר שלו או הקורולה ההיברידית. 

כי את הקורולה ההיברידית ניתן להחליף באחרת.

רכב אספנות, במיוחד שהוא בבעלותך הרבה שנים וצברת איתו הרבה חוויות - ממש לא. אפילו  היה קיים ביטוח דמיוני שיפצה אותך בערך הכספי של הרכב.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין איזה ביטוח יש לדברים כאלה.

הרי לרכב יש ערך די גבוה גם בלי העניין הסנטימנטלי. קשה להאמין שבעלים של רכב כזה לא מבטח אותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לכל רכב ניתן לקבל הערכת שמאי ולבטח בהתאם.

שמת מערכת קול בעלות של חצי מהרכב, תתכבד ותזמין שמאות פרטית ותבטח בהתאם. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• אחראי פורום
פורסם

שמאות לביטוח רכב אספנות רק דרך לוי יצחק, כ-700 ש''ח נכון ללפני כמה שנים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מה קראתי פה עכשיו???

אני פשוט בשוק

חלק ממאפייני מדינות עולם שלישי הם שלגורמים אזרחיים יש קשרים עם הקרטלים והם יכולים "לסייע" במקום שבו המשטרה חסרת אונים

אז אני לא טוען שאנחנו מדינת עולם שלישי, אבל הדבר הזה הוא חרפה בעיני.

20250424_125340.jpg

• מעניין 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי יודע כמה זה אמיתי? חסר נוכלים?

תעביר לו תשלום על השירות ואחרי זה לא תשמע ממנו בחיים.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם

זאת לא הנקודה שלי.

עצם זה שהמציאות הזאת קיימת בכלל, זאת הבעיה.

ושלא יהיה לך ספק, וודאי שזה קיים. בזמנו גנבו לחבר את הרכב עם התפילין בפנים, כשלתפילין היה ערך סנטימנטלי גבוה (ירושה מסבא, ניצול שואה, אפרופו היום הזה).

כמה טלפונים והתפילין חזרו תמורת 2,000$

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה פשוטה, המשטרה לא מתפקדת. בתי המשפט לא גוזרים עונשים חמורים.

כשאין משטרה ואין ענישה כל אחד עושה מה שהוא רוצה כי זה משתלם. גם אם תיתפס, אתה יוצא לכמה חודשי שבתון והשתלמויות מקצועיות בכלא וחוזר לעבוד בשיא הכח.

נגיד שחיים כהן יקבל מסר מהגנבים לשלם כופר ולהחזיר את הרכב, המשטרה תעשה משהו עם המידע? 

• אהבתי 2

פורסם

נניח שהגניבה של האלפא הייתה מתוכננת. אין ספק שהיה ידוע ממי גונבים.

די מטומטם לחשוב שזה יעשה ללא חשיפה תקשורתית ומכאן סיכון גדול לגנבים - לא יקבלו כופר, עירנות ציבורית והלשנה עליהם ועוד.

נראה הגיוני שהרכב יוברח לירדן ומשם לרוכש המאושר.

פורסם

יש מאות אם לא אלפי משחטות רכב בשטחים, כל העניין של תשלום תמורת החזרת הרכב זה חרטא וודאי כשמדובר ברכב שנגנב לפני שבוע

יש חמולות חזקות ששולטת על כפר אחד או כמה שבאמת יכולים להחזיר את הרכב לבעליו, אבל גם זה כאשר המידע הגיע אליהם מהר

הבעיה בכל המצב הזה שלרשויות פשוט לא אכפת, משיחה עם קצין משטרה ביו"ש המוטיבציה בשפל בגלל העונשים הנמוכים הנגזרים בבתי המשפט

פעם אחת ידוע לי שצה"ל החזיר רכב תוך 20 דק' זה היה כשגנבו לנד קורזר חדשה בכפר והוא כבר נכנס לרמאללה

הסיבה שצה"ל פעל מהר הייתה בגלל שהבעלים הוא עובר בשגרירות ארה"ב - כמו שכתבתי יכולת יש, הבעיה במוטיבציה.

פורסם
לפני 4 שעות, avargel כתב:

חלק ממאפייני מדינות עולם שלישי הם שלגורמים אזרחיים יש קשרים עם הקרטלים והם יכולים "לסייע" במקום שבו המשטרה חסרת אונים

אם רק היית יודע מה קורה באמת, מה שרשמת מתגמד לעומת המציאות. 

כרגע לא ניתן לכתוב על זה או לפרט יותר. אולי בעתיד. 

• אהבתי 1
  • מעניין 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...