Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 שעות, שי כתב:

מבדיקה שערכתי בזמנו אמרו לי שני מכונאים של וולבו שהם נתקלו בבעיה גם ב- T4 מוקדמות. זה פחות נפוץ בהספק הזה כי ה- T4 החל להימכר לקראת פתרון הבעיה כך שכמות הרכבים שמושפעים נמוכה

T4 מוקדמות אולי= פורד ולכן בעייתיים?!

פורסם (נערך)

אין לי היכרות אישית עם דגמי הוולו למינהם, וגם אם כיום הם לא אפס תקלות כמו פעם (כמו רוב החברות שירדו באמינות)

עדיין האימרה הזו של "וולוו ואמינות לא הולך ביחד", נראת לי יותר כמו: האקסיומות האלה והמציאות-לא הולכים ביחד

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 שעות, yairw כתב:

אם אני לא טועה הRED BLOCK נמכר עד 1993 ונכנס לעוד כמה דגמים,

בנוסף, הT6 של פורד הגיע מראש עם רינגים משופרים ולא סבל מבעיית הרינגים

יש עד 1998 את המנוע הזה בתצורה הכי מוצלחת שלו עם הזרקת דלק, גודש או אטמוספרי.

אבל לא נראה לי שזה מה שהוא מחפש.

האמינות המופלגת שאוהבים להלל ברכבים הישנים היא כמו המשפט של תומס ג'פרסון על מזל. ככל שאתה עובד קשה יותר ככה המזל שלך יותר גדול. ככל שתקדיש יותר תשומת לב ותשקיע בחזוקה מונעת ככה הרכב יפגין אמינות מופתית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השקעה ותחזוקה עוזרות. אבל במידה וגם לא תמיד.

יש מקרים בהם הפגמים הם כאלו שהקפדה על טיפול לפי הספר וגם מעבר לכך לא יעזרו.

תיבות הילוכים מסויימות, מנועים מסויימים ועוד כל מיני

פורסם

לא מיעוט וולוו גם מדגם S60 שהגיעו לאיזור ה20K ציינו שהחליפו מנוע... אם זה נראה תקין וחשיב כאמין תבחרו אתם... ב40 אלף שקל זה לדעתי איזור הק"מ הנ"ל. וגם בחוות דעת של מגזין "אוטו" כתבו בכתבה שקראתי לפני כמה חודשים שעדיף להימנע מהדגמים עם מנועי הטורבו של וולו S80 שהם ספגו בעיות, ועדיף לרכוש את מנועי ה2.4 ללא הטורבו. והחלק שכתבתי שהתקלקל, החבר הוא לא היחידי, ראיתי שכתבו עוד כמה מהS60 שהחליפו אותו בזמן שחיפשתי לפני כמה שנים.... רק קיצרתי בלשוני.... בהצלחה.  

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 14.2.2025 בשעה 02:15, shilo_v כתב:

'יש לי חבר שיש לו וולוו ויש לו איזה חלק שמרבה להתקלקל = וולוו ואמינות לא הולך ביחד'

תהליך הסקת מסקנות מדהים.

זה כמו שאגיד שהייתה לי סובארו שעשתה לי לא מעט בעיות אז סובארו לא אמינות.

בכול מקרה, אני עם וולוו ועוד של פורד, אצלי הכי הרבה זמן שהייתי עם רכב אחד ובינתיים זה הרכב הכי אמין ואהוב שהיה לי.

יכול לומר אולי כמה עלה לך החלק הכי יקר להחלפה?

ממה שאני שמעתי המדחס מזגן יחסית רגיש שם, זה נכון?

פורסם
לפני 20 שעות, 0527693409 כתב:

לא מיעוט וולוו גם מדגם S60 שהגיעו לאיזור ה20K ציינו שהחליפו מנוע... אם זה נראה תקין וחשיב כאמין תבחרו אתם... ב40 אלף שקל זה לדעתי איזור הק"מ הנ"ל. וגם בחוות דעת של מגזין "אוטו" כתבו בכתבה שקראתי לפני כמה חודשים שעדיף להימנע מהדגמים עם מנועי הטורבו של וולו S80 שהם ספגו בעיות, ועדיף לרכוש את מנועי ה2.4 ללא הטורבו. והחלק שכתבתי שהתקלקל, החבר הוא לא היחידי, ראיתי שכתבו עוד כמה מהS60 שהחליפו אותו בזמן שחיפשתי לפני כמה שנים.... רק קיצרתי בלשוני.... בהצלחה.  

שוב אנשים פה עונים לך מניסיון מבוסס והכרה של הרכב והמנועים גירים הספציפיים

״לא מעט ציינו״ איפה ? מתי ? למה ? איזה שנים ? זה חלקיקי מידע שהם פשוט מטעים 

מעבר לזה שזה לא נכון גם במנועי הפורד שנחשבים לא אמינים ובטח לא מסתמכים על כתבות של מגזין.

המנועים בין 14-16 סובלים בחלקם מאכילת שמן ומעבר לזה המנוע הזה מחזיק מאות אלפי ק״מ ויש לזה הוכחות בפורומים של בעלי רכבים בחול ובארץ . הגיר הוא גיר 8 הילוכים אוטומטי של אייסין היפנית גיר מאוד אמין. 

הטורבו הוא של חברה אמריקאית ומחזיק יפה בטיפולים בשמן איכותי 

גם ונניח שאתה מדבר על מנועי 2.0 של פורד וגירי powershift , אמנם יש להם הרבה יותר ״מחלות״ אבל הם לא נהרסים ב20k סתם ככה . על מנועי 2.4 אין מה לדבר בכלל הם אמינים יותר מכל המנועים שיש בדגמים החדשים

שוב , לא מעודד קנייה של המותג במחירים כאלה אבל מתנגד לכל ייעוץ לא מבוסס . 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 7 שעות, NickName1 כתב:

יכול לומר אולי כמה עלה לך החלק הכי יקר להחלפה?

ממה שאני שמעתי המדחס מזגן יחסית רגיש שם, זה נכון?

לא הבנת, אני ציטטתי את אחד מהמגיבים

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...